Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

QUOTE(ERUGĖ @ 2007 12 20, 08:26)
Mūsų mažiukei 1m.1mėn.
Savarankiškai pavbalgyti jai be šansų,ir šeip maitinu pasisodinus ant kelių,arba vaikštau su šaukštu paskui po kambarį(tada daugiausiai suvalgo).Esu pabandžius ne vieną kartą paduoti pačiai pavalgyt,tai bliūdelis apverčiamas ir stojasi lipti iš kėdutės.Na kai tik pradėjo atsistoti,nebesėdi toj kėdutėj doh.gif

manoji jau seniai toj kėdutėj nesėdi dabar ji mat panelytė prie bendro stalo sėdi tongue.gif
Atsakyti
Mano princesei 1,5m.,valgyt pati savarankiskai pradejo,gal pries menesi smile.gif .nekaip jai sekasi mesyte tai pakliuva i burnyte,o va kose vis pro sali biggrin.gif .Zinoma sriuba,jogurta tai pati maitinu,ispradziu buna nepasitenkinimo riksmas,bet tik saukstas i burna ir viskas ok. biggrin.gif
Atsakyti
valgo jau pats kai nori, bet tada tai jau aplink geriau nevaiksciot, nes viskas buna ismetyta, tai dazniausiai as pamsitinu. blush2.gif
Atsakyti
o mano mazylis 1,2metuku labai graziai valge netgi sriubyte ,viska ismoko is vyresnio brolio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editavil @ 2007 12 21, 15:12)
o mano mazylis 1,2metuku labai graziai valge netgi sriubyte ,viska ismoko is vyresnio brolio thumbup.gif

gerai kai pavyzdys yra thumbup.gif
Atsakyti
su savo įrankiais valgo jau senokai, bet kad pati pilnai pavalgytų , tai dar ne schmoll.gif
Atsakyti
mes valgom pacios jau kokia pora menesiuku,geriam tai nuo metuku pacios is puodelio thumbup.gif .Kartais padedu dar,kai matau,kad ima nesisekti,bet jau pati pasisotina puikiai smile.gif Galim valgyti visi kartu tik is savo leksteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2007 12 24, 00:14)
mes valgom pacios jau kokia pora menesiuku,geriam tai nuo metuku pacios is puodelio thumbup.gif .Kartais padedu dar,kai matau,kad ima nesisekti,bet jau pati pasisotina puikiai smile.gif Galim valgyti visi kartu tik is savo leksteliu  thumbup.gif

kaip smagu, o pas mus darosi bardakas pamaitinti nebesileidžia o pati pavalgyti dar nevisai sugeba tai ir vargstam abi, o geria iš puoduko visai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Mes po truputi jau bandom valgyt savarankiskai,nors dar nelabai iseina,bet pratinames mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškei su pirštais patogiau biggrin.gif
Atsakyti
Pritarsiu Dowiliukei kad mano maziui taip pat patinka rankytem viska imti,bet po truputi jau patys bandome valgyti,jogurtukus ar varskyte jau pats kabina su saukstelu ir valgo mirksiukas.gif,o seip dauguma as pakabinu ir duodu jam i rankyte!!!!
Atsakyti
maniškei 1.4 m. ir prieš savaitę tris blynus suvalgė pati, su šakute thumbup.gif
Atsakyti