Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Aš labai prakaitavau 2 sav po gimdymo. Tiesiog upeliai bėgo doh.gif Bet vėliau viskas susitvarkė ax.gif
Atsakyti
Na aš ligi šiolei daug labiau prakaituoju nei iki gimdymo, visos priemones kiek isbandziau padeda kelioms valandoms ir vel i vonia
Atsakyti
Taip, man irgi labai pagausejo prakaitavimas...ner kaip kovot- tik daug gerti ir daznai praustis- nes jokiu dezodorantu, perspirantu nenaudoju- atsisakiau kol maitinu...
Atsakyti
As taip pat labai prakaituoju. Ypac nakty, bet taip buvo ir pries pat gimdyma, keldavausi persirengt. Del dezodorantu, tai perku ekologiska, manau sis tikrai nekenkia. Nenaudoti jokio jau butu labai negera.
Atsakyti
Ne neprakaitavau schmoll.gif
Atsakyti
Prakaitavau kelis menesius po gimdymo. Kad ir kiek prausiausi vis tiek jautesi. Ir kvapas vis keisdavosi lotuliukas.gif . Vienu metu netgi kvepejo kariu blink.gif . Kas arciau prieidavo, klausdavo ka as cia tokio su kariu prisivalgiau lotuliukas.gif . Na bet tuo metu buvo vasara....
Cia turbut nuo hormonu priklauso, kol ju pusiausvyra vel susireguliuoja. Vienoms greiciau, kitoms veliau. Nors mano draugei po gimdymo visam laikui paliko tas padidejes prakaitavimas, jau sesti metai... O gal cia organizmas salina toksinus, kuriu padaugeja po patirto gimdymo streso.. g.gif
Atsakyti
As po gimdymo su prakaitu kovojau kone 2 metus. Pasiskundziau seimos daktarui-tai padare kraujo tyrimus. Pasirodo skydliaukes veikla buvo ziauriai sutrikusi. Dabar israse vaistus hormoniniu pagrindu, kuriuos turesiu vartoti metus...po to bus matyti schmoll.gif . Negalima sio dalyko apleisti,kad koks vezys neissivystytu. Toms, kurios jau ilgokai prakaituoja, patarciau issitirti krauja.
Atsakyti
As po gimdymo kokias pora savaiciu ziauriai prakaitavau, bet po to kazkaip susitvarke ax.gif
Atsakyti
Prakaituoju verysad.gif Anksciau neprakaituodavau taip....net sportuojant neprakaituodavau tiek,kiek dabar....o ir kvapas kazkoks ne nai nai schmoll.gif Gal hormonai kai i savo vietas atsistatys nebeprakaituosiu taip......nes baisu pagalvotkas bus vasara, jei jau dabar taip unsure.gif
Atsakyti
As po gimdymo prakaitavau ziauriai mazdaug 2 men. O jau kvapelis buvo.... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif labas,ir man buvo padidejas prakaitavimas po gimdymo,ypac nakti,bet viskas susitvarke po poros menesiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 01, 01:25)
As po gimdymo su prakaitu kovojau kone 2 metus. Pasiskundziau seimos daktarui-tai padare kraujo tyrimus. Pasirodo skydliaukes veikla buvo ziauriai sutrikusi. Dabar israse vaistus hormoniniu pagrindu, kuriuos turesiu vartoti metus...po to bus matyti schmoll.gif . Negalima sio dalyko apleisti,kad koks vezys neissivystytu. Toms, kurios jau ilgokai prakaituoja, patarciau issitirti krauja.

MANO MAZEI JAU1.5M.,BET DAR ZIAURIAI PRAKAITUOJU,NET NEZINAU KA DARYT,ENDOKRINOLOGE SAKE,KAD SUTRIKUSI SOMATINE NERVU SISTEMA,DAZNIAU VONIOJE SU AZUOLO ZIEVE LIEPE PAGULET,SKYDLIAUKE APCIUPINEJO,SAKE KAD VISKAS GERAI,NET NEZINAU KA DARYTI,NAKTIM UPELIAIS PRAKAITAS BEGA,VISA KIAURAI SLAPIA BUNU blush2.gif KA DARYTI?GAL KURI ZINO KOKIA VEIKSMINGA PRIEMONE?
Atsakyti