Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

as prakaitavau ziauriai po gimdymo, net sakyciau smirdanciai (pati sau, vyras sake nieko nesmirda biggrin.gif ), paskui apmazejo, bet kol maitinau, tol prakaituodavau tikrai daugiau, nei iprasta. nutraukus maitinima vel prakaitavimo antpludis buvo. as manau cia ne vien nuo skysciu, bet dar prisideda ir hormonu pokyciai... viskas susitvarke baigus maitint mazdaug po 2men blush2.gif
Atsakyti
as nestumo metu labai prakaitavau ir tas prakaitas toks astrus buvo pasidares.ypac pries gala.dabar-normalizuojasi jau
Atsakyti
Ir aš prakaitavau, bet pagrinde tai naktimis, prabusdavau šlapiais naktiniais. Bet ilgainiui susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2009 04 23, 20:01)
Ir aš prakaitavau, bet pagrinde tai naktimis, prabusdavau šlapiais naktiniais. Bet ilgainiui susitvarkė.

As irgi.... dabar net galvoju, kada pasibaige g.gif gal po kokiu 1,5-2 men.
Atsakyti
As irgi prakaitavau kol maitinau, bet kai baigiau maitint, tai tikrai ne tiek daug prakaitavau, kiek tiesiog smirdančiai. Net pati jausdavau, kad kvapas nekoks. Kokių tik dezodorantų neišbandžiau. Tik po kokių 2 metų viskas susitvarkė. O dabar vėl laukiuos, tai visai prakaitas nesmirdi. TFU, TFU,
Atsakyti
sveikos, po gimdymo praejo tik savaite, o prakaitavimas nezmoniskas, bet ka darydama visa laika esu slapia, ar maitinu dukryte, ar miegu nakti, ar lyginu, ar skalbiu, baisu tiesiog, ir kvapas labai nemalonus, bet pasiskaicius jusu komentaru nusiraminau, kas su laiku viskas susitvarkys
Atsakyti
Ir mane tas prakaitavimas vargino doh.gif Ypač nesmagu būdavo, kai reikėdavo naktimis keltis prie mažiuko ir būdavau visa šlapia, net apsirgus buvau doh.gif
Atsakyti
dar vis padidejes prakaitavimas, nors jau nebemaitinu doh.gif
bet gal jau mazeja, arba tiesiog pripratau smile.gif
Atsakyti
Nusiraminau,pamacius,kad net tema tokia yra, vadinasi si problema dazna ir tikrai susitvarkys ir man thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
man ir ramiau pasidare kad man vienai biggrin.gif
nes jau issigandus ne juokais buvau,tokio prakaitavimo nesu gyvenime jautus kaip po gimdymo unsure.gif
Atsakyti
as irgi baisiai prakaituoju, man tai karscio tai salcio bangos uzeina doh.gif
Atsakyti
aha, as ir taip prakaituoju doh.gif labai laukiu pasikeitimu 4u.gif
Atsakyti