Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

mane daktare apziurejo,sake,kad su skydliauke viskas gerai...kad cia nuo nervu...bet nervu lyg nera,bet prakaitavimas vis nesiliauja,o ypac nakti...bunu kiaurai slapia.
Atsakyti
nugirdau,kad taip organizmas po nestumo valosi, nes jo metu teko visokiu leliukui nebereikalingu dalyku isissavinti smile.gif
Atsakyti
nepasakyciau, kad as labiau prakaituoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2009 03 26, 13:09)
nugirdau,kad taip organizmas po nestumo valosi, nes jo metu teko visokiu leliukui nebereikalingu dalyku isissavinti smile.gif

sutinku,kad gali valytis puse metu...bet ne 2 metus.cia jau kazkas negerai ax.gif
Atsakyti
Aš irgi po gimdymo labai prakaitavau, bet tai truko kokias dvi savaites. Naktį atsikeldavau šlaput šlaputėlė ir krėsdavo šaltis, net naktinius tekdavo persirengti. Klausiau savo gydytojos - skaė taip po gimdymo iš organizmo pasišalina susikaupę skysčiai - galbūt tame buvo tiesos nes per tas pora savaičių gerokai sukūdau ir dingo patinimai nuo kojų, kurie buvo nėštumo metu.
Atsakyti
Man dare CP. Mazdaug po keliu dienu pradejau labai naktimis prakaituoti, pabusdavau kaip islipus is vandens. Gydytojai sake kad salinasi susikaupe skysciai. Man pradejus prakaituoti, atslugo koju tinimas. Siuo metu (mazdaug po menesio) viskas susitvarke, prakaituoju tikrai daug maziau.
Atsakyti
as taip pat prakaituoju ir labai smarkiai, ryte visada atsikeliu slapia, netgi po kambariu tvarkymo-siurbimo ,ypatingai, bunu visa slapia. manau tai normalu ir su laiku turetu susinormalizuoti, vienintele iseitis daznai praustis ir naudoti antiperspirantus verysad.gif
Atsakyti
kokius du menesius prakaitavau labai,po to susitvarke savaime.O tada galejau ka noriu naudoti nuo prakaitavimo.niekas nepadedavo doh.gif
Atsakyti
Na, vakar pridaviau kraują skydliaukės tyrimams, su jais eisiu ieškotis gero gydytojo. smile.gif
Atsakyti
...mažyliai trys mėnesiai, o kartais būna labai prakaitas muša...bet gal susitvarkys, kai nebemaitinsiu MP....
Atsakyti
Na, jau turiu atsakymus. Su mano skydliauke viskas gerai, reiks ieškoti kitos priežasties, kodėl taip gausiai prakaituoju...
Atsakyti
QUOTE(Murrr @ 2009 04 03, 13:40)
kokius du menesius prakaitavau labai,po to susitvarke savaime.O tada galejau ka noriu naudoti nuo prakaitavimo.niekas nepadedavo doh.gif

jooo, ir man tas pats buvo doh.gif
Atsakyti