Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

0J SKAUSMINGA TEMA MAN SI:( JAU KAIP SENA ST0RA B0BA JAUCIU0SI blush2.gif K0L ISPLAUNU GRINDIS TAI SUPRAKAUTU0JU KAIP 3 KILUS NUBEGUS...KAIP NERVU0JA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliukas81 @ 2009 03 02, 14:17)
As po gimdymo kokias pora savaiciu ziauriai prakaitavau, bet po to kazkaip susitvarke  ax.gif

Man panasiai buvo..kokias 2-3sav.labai prakaitavau..net naktimis pabusdavau slapia..bet dabar viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Man tas prakaitavimas truko kokius 3 menesius
Atsakyti
buvo ir man panasi problema, tik as vis galvojau kad cia organizmas taip stresuoja del pasikeitusio buvio, arba medziagu apykaita keiciasi, ta prasme nemanau kad tame kas blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
buvo,bet po mėnesio susitvarkė
Atsakyti
o man nesusitvarke,ir neismanau ka daryt!
Atsakyti
Aš irgi po gimdymo pradėjau labai prakaituoti, o dar ir kvapas koks... Man jau virš 4 metų praėjo po gimdymo, bet dar prakaituoju. Ne tik ką nors nudirbusi, bet ir naktį... Aš galvoju, kad skydliaukė yra suaktyvėjusi po gimdymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoniuke @ 2009 03 23, 19:22)
Aš irgi po gimdymo pradėjau labai prakaituoti, o dar ir kvapas koks...  Man jau virš 4 metų praėjo po gimdymo, bet dar prakaituoju. Ne tik ką nors nudirbusi, bet ir naktį... Aš galvoju, kad skydliaukė yra suaktyvėjusi po gimdymo?  g.gif

o taip as irgi labai prakaituoju o kvapas tai vos ne kaip pas vyrus nebezinau man tuo bus metai kaip sitai nepraina g.gif schmoll.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Na, taip... man ta pati problema... verysad.gif Manau reikia eiti privačiai skydliauke išsitirti, nes nemanau, kad nėra jokios priežasties dėl to prakaitavimo. Aš kažkada turėjau su skydliauke problemų, girdėjau, kad ji po gimdymo dar labiau aktyvuojasi...Tik kaži kiek kainuoja tyrimas?... Dabar atostogauju, manau reikia nepatingėti ir išsitirt... Būtinai parašysiu rezultatus, pažadu...
Atsakyti
QUOTE(Simoniuke @ 2009 03 23, 23:13)
Na, taip... man ta pati problema...  verysad.gif  Manau reikia eiti privačiai skydliauke išsitirti, nes nemanau, kad nėra jokios priežasties dėl to prakaitavimo. Aš kažkada turėjau su skydliauke problemų, girdėjau, kad ji po gimdymo dar labiau aktyvuojasi...Tik kaži kiek kainuoja tyrimas?... Dabar atostogauju, manau reikia nepatingėti ir išsitirt... Būtinai parašysiu rezultatus, pažadu...

na tai alukiam naujienu jauciu reiktu ir amn sita tyrima pasidaryt tai kaip suzinosi kiek mazdaug kainuoja tai butinai parasyk lauksim blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtinai, ryt pasidomėsiu ir užsiregistruosiu. smile.gif
Atsakyti
galvojau,kad man taip vienai tera,bet pasirodo,kad ne,pries nestuma neturejau jokiu problemu su prakaitavimu,o po gimdymo kazkoks kosmaras prasidejo,tik biski susilstu tuoj slapios pazastys isejus i svecius reikia mautis tokia palaidine,kad nesimatysu slapiu pazastu,reiks ir man eiti issitirti skydliauke
Atsakyti