Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Vajei, apsigalvojau, nebelauksiu antro užsakymo, atsirado Phalaenopsis cornu-cervi red forma, kurio labai norėjau wub.gif ir dar phalaenopsis equestris prigriebsiu tuo pačiu mirksiukas.gif Na tikrai nebegalima lankytis tame puslapyje, nes galo nėra doh.gif
Atsakyti
jolituxxx, ačiū 4u.gif Aš silpnesnių nervų, man sunku susitramdyti biggrin.gif Va ir dabar dar Tetraspį reikėjo man užsakyti doh.gif Vyras mane iš namų išvarys pamatęs tiek gėlių naujų biggrin.gif
xx, Mariposa pirkau su žiedkočiu (bent taip parašyta), tikėkimės jis bus sveikas atvykęs pas mane.. Aš vien dėl to ir norėjau Mariposa, nes pasiskaičius kitame forume apie šitą grožį, mane sužavėjo, kad skleidžia žiedas po žiedo smile.gif Gal labiau norėjau to geltonojo žiedo, bet tiks ir šitas smile.gif
Atsakyti
Silpnų nervų ir aš doh.gif Pas mane pernai buvo tik 10 paprastučių orchidėjų, o va šiandien jau 35 tarp jų ir rūšinių atsirado ir vis per silpnus nervus doh.gif Mano vyras neapsikęstų jei taip stambiai apsišopinčiau schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš panašiai kaip ir tu Jolituxxx, per nepilnus metus sugebėjau prikaupti į savo kolekciją ir paprastučių, ir rūšinių, skaičiuoju dabar apie 33, je ne daugiau su nauju užsakymu gal ir netoli 40 smile.gif O vyrams nebūtina visko žinoti ax.gif Manasis pusė nežino kiek aš prisišopinu tų gėlyčių ir nepastebi, kad jų gan greit daugėja, visa laimė biggrin.gif
Atsakyti
Kai kada ir aš nuslepiu, bet kai vyras dažnai namie, tai nėra lengva nuslėpti, ypač visokius siuntinukus doh.gif iš miesto grobius kur nors užkištus tašėje tai lengviau paslėpti lotuliukas.gif Aš dar prieš kelias dienas tam kas paklausdavo sakiau kad tik 20 teturiu, bet ėmiau ir suskaičiavau tai net pati pakraupau, kad jau virš 30 doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip ir aš kartas slepiu iš miesto parsineštas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 01, 20:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taip ir aš kartas slepiu iš miesto parsineštas  thumbup.gif

Ot laikai atėjo reikia slėpt gėles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir vėl grožių papildė doh.gif Jei orchidėjos.lt įkraus kažką iš mano svajonių sąrašo tai bus amen ir mano kantrybei jau ir taip nedaug jos liko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 09 01, 21:50)
Ot laikai atėjo reikia slėpt gėles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir vėl grožių papildė  doh.gif Jei orchidėjos.lt įkraus kažką iš mano svajonių sąrašo tai bus amen ir mano kantrybei jau ir taip nedaug jos liko  schmoll.gif

aš ir dažniausiai kavoju, ką parsitempiu lotuliukas.gif o paskui būna...šita vėl nauja, kažkokia nematyta? g.gif nee...tai kad čia jau nuo seniau, tai pakeičiau vietom truputį..tai gal tik taip atrodo blush2.gif lotuliukas.gif
Bet nudžiuginot jūs mane, susiskaičiavau, aš pasirodo mažai turiu, tik 15 bigsmile.gif vadinas dar galima porą augaliukų įsigyti thumbup.gif biggrin.gif

jolituxxx, gražūs žiedai, ypač pirmosios wub.gif
Atsakyti
Tik slėpt, kol dar išeina, bet vieną dieną vyras mano kai praregės ir apsižvalgys geriau rolleyes.gif Aš save guodžiu taip, kad dabar pats metas apsipirkti "riebiai", nes po to žiema, šalta, negerai pirkti bus ir pan. biggrin.gif
orchidejos.lt galėtų nebekelti daugiau augalų, man sunku atsispirti, jau berods 6 mano užsakyme, taip ir į bankrotą galima išeiti biggrin.gif
Atsakyti
O as kolkas ramiai reaguoju i ta gausu papildyma ju puslapyje. Dar mastau viena savo geliuka parduot. Zydi dabar, bet tai ne mano orchideja. Nelabai as miniatiuras megstu., kai su padidinimo stiklu ziedu tenka ieskot doh.gif
Atsakyti
As noreciau kokios naujos, siandien daviau uzuomina brangiausiam, kad gimtadieniui jeigu jis planuoja man pirkti geles, tai tipo geriau neperka, o uzsako internetu pora orchideju. blush2.gif
Va sita noriu uzsisakyt: http://royalorchidcl...roducts_id=1698 tik man labai idomu, ar tas margumas kiekviena karta zydint vis kitoks??? Man rodos, kad esu macius kazkur, kad kievienas ziedelis vis buna kitaip margas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi ne miniatiūrų megėja, bet turiu kelias iš sportinio intereso.
lasvegiete, tokį phal. turiu, kai pirkau, žydėjo, po to dar neturėjau žiedų, tai nieko negaliu pasakyti. Skaičiau forumuose, jam šviesos reikia daugiau nei įprastiems phal. , kitaip žydi baltai.
Tiek triukšmo buvo kituose forumuose, kai nusipirkai tetraspį, o dabar trečdaliu pigesnis. Aš tai pirkčiau. Čia iš Šwerterio atvežtas greičiausiai. O kai patys pardavėjai pirko, tai gal silpnų neėmė. Ne tai, kaip paštu, sudeda beliką.
Atsakyti