Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 20:31)
Jei reik 42 dydžio batų, negi tik dėl "pereboro" pirksi 44?

batus pakeisi, o klinkerio plytu ir poliu - ne smile.gif As uz protinga ir pasversta statyma, taciau man keista, kai zmones taip jau taupo tokioj vietoj, kai dedamas klinkeris... Juk vien ant poliaus praplatejimo del klinkerio isleiddziamas kalnas pinigu. Jus esat tikri del grunto tolygumo? Ar pasitikit tomis isvestinemis kreivemis? Apie ka snekam? apie papildomus 30-50 cm
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 24, 21:29)
Bet kokie rezervai uzdeti 1,20  metro gylyje? Gal pabandom suekonominti iki 90 cm? Dar 1k sutaupysim. Kad tik netektu grauztis

Būtų ne Lietuva, o pvz Švedija, kur po 20cm augalinio sluoksnio rastumėm uolą - galima ir iki 20cm patrumpint smile.gif o 1.3 paimtas tik dėl įšalo ribos.

Man irgi kaip ir px kaip darys, tik va abidna dėl konstruktoriaus pasidarė...kai autoritetu tampa "gyvenimo universitetuose" begalinę patirtį sukaupę o aukštus mokslus baigę specai lieka "už borto", pasirodo "įtartinai" - neištylėjau...
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 24, 21:33)
batus pakeisi, o klinkerio plytu ir poliu - ne smile.gif As uz protinga ir pasversta statyma, taciau man keista, kai zmones taip jau taupo tokioj vietoj, kai dedamas klinkeris... Juk vien ant poliaus praplatejimo del klinkerio isleiddziamas kalnas pinigu. Jus esat tikri del grunto tolygumo? Ar pasitikit tomis isvestinemis kreivemis? Apie ka snekam? apie papildomus 30-50 cm
smile.gif

Taip, visiškai sutinku dėl finansinės reikalo pusės. Nieko čia gero nematau...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 20:38)
Būtų ne Lietuva, o pvz Švedija, kur po 20cm augalinio sluoksnio rastumėm uolą - galima ir iki 20cm patrumpint smile.gif  o 1.3 paimtas tik dėl įšalo ribos.

Man irgi kaip ir px kaip darys, tik va abidna dėl konstruktoriaus pasidarė...kai autoritetu tampa "gyvenimo universitetuose" begalinę patirtį sukaupę o aukštus mokslus baigę specai lieka "už borto", pasirodo "įtartinai" - neištylėjau...

gerai, kad taiket ne man smile.gif as tikrai nepretenduoju i specus smile.gif Pasakiau savo nuomone ir tiek.
P.S. gal todel as polius sugreziau 5 metrus :-) ;-)
Chebra, kur galima Kaune vasaros metu zaisti krepsini? ieskau chebros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 24 liepos 2012 - 20:45
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 24, 21:42)
gerai, kad taiket ne man smile.gif as tikrai nepretenduoju i specus smile.gif Pasakiau savo nuomone ir tiek.
P.S. gal todel as polius sugreziau 5 metrus :-) ;-)
Chebra, kur galima Kaune vasaros metu zaisti krepsini? ieskau chebros smile.gif

Va va, įtariu kad tau polių ilgį suskaičiavo konstruktorius, ir tu su savo Bronium ir Algeliu į diskusijas dėl jų ilgio nesileidai. tongue.gif suskaičiuota ir šventa.

Oi žinau gerą vietą krepšniui blush2.gif tokio krepšinio 10m nežaidžiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 24 liepos 2012 - 20:50
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 20:49)

Oi žinau gerą vietą krepšniui blush2.gif  tokio krepšinio 10m nežaidžiau biggrin.gif

va cia jau idomiau nei apie polius, nagi?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 20:19)

Vat kaip naudinga dalyvauti meet'uose.  biggrin.gif  Kristinka niekad kvailai nerašydavo, bet kai sužinojom apie ją daugiau- respects blush2.gif  drinks_cheers.gif

Nu net pasimeciau sitiek gero apie save isgirdus! blush2.gif

Geriau pasidalinkite laiptu pakopomis! Zinau yra standartas 30cm plotis 18cm aukstis, bet man jis ne tinka.. pas ka yra kitaip ir lipti patogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 07 24, 21:55)
Geriau pasidalinkite laiptu pakopomis! Zinau yra standartas 30cm plotis 18cm aukstis, bet man jis ne tinka.. pas ka yra kitaip ir lipti patogu?  g.gif

Kiek pamenu 18cm reiktų keisti į 17,5, o pločio nepamenu, bet "idealių" aukštis lyg 17,5cm
Paskubom radau pakankamai analitišką straipsnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 24 liepos 2012 - 21:06
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 21:00)
Kiek pamenu 18cm reiktų keisti į 17,5, o pločio nepamenu, bet "idealių" aukštis lyg 17,5cm
Paskubom radau pakankamai analitišką straipsnį.

nu jo as cia niekaip i jokius standartus netelpu.. doh.gif labai noriu su aikstele, bet ziuriu kad vargu ar man kas pavyks.. Bet gal nera taip blogai 7 pakopos 21cm aukscio, tada rimta aikstele, ir tada 5 pakopos 22cm..

dabartiniuose namuose aukstis 19cm, tai man jos per tankiai sudetos, labai jau daug lipti reikia.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 24 liepos 2012 - 21:34
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 21:49)
Va va, įtariu kad tau polių ilgį suskaičiavo konstruktorius, ir tu su savo Bronium ir Algeliu į diskusijas dėl jų ilgio nesileidai. tongue.gif suskaičiuota ir šventa.

Oi žinau gerą vietą krepšniui blush2.gif  tokio krepšinio 10m nežaidžiau biggrin.gif

Va va ir aš norėčiau, kur galima?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 24, 18:43)
Standartiskai - du taskai.
Kaip ir minejau po zeme turime 1.65m pamato, kur 1.3 yra greztinis polis + 0.3 rostverkas.

Ar as jauciausi uztikrintai, atsakymas - ne. Kaip saka subalamutino mane Bingelis pasigyres sava patirtimi smile.gif, ryt su antra pagal geruma kontora gyvai snekesim, ziuresim ka jie.

Snekejau ir su konstruktorium. Sako dar syki perziurejau viskas ok, nori daryk giliau, max polio ilgis 1.5 m. Sako turiu gyva pvz su panasiu gruntu, polio ilgis 1.4 m, pastatytas pries 5 m.

Paskaiciavau grubiai kainos skirtuma tarp 1.3m ir 2m poliu ilgio, gaunu 5.5 m3 * 750lt = 4k lt. Taip suma tikrai nera kritine, tik ar to reikia, gal kad ramiau miegoti ? smile.gif
Papildyta:
Ar galetum pasidalinti savo leneteles duomenimis. dekui 

pamats platus, tai kiek butu 0.5 m ?

ziuriu dar viena pamatu nuoroda, kur polio gylis 1.3m : http://plepys.blogsp.../07/skyles.html

Prašom. nors ir koks tas gruntas geras tas 1,3m.(greztinių pamatų) keistai atrodo. Pakalbekite su antra geriausių smile.gif

toj nuorodoj tikėkimės vandeni išsiurbė ir gręžinį ne dagrežė prieš betoną pilant.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 20:49)

kažkodėl įtariu jog ta vieta ne Kaune blush2.gif
jeigu susirenkate komandėlę ar kelias, kodėl gi ne, organizuojam 3x3 streetball turnyrėlį. Galime ir su nakvyne (esant daugiau kolektyvo, reiks palapinių) ir su mėsyte ir su gruntu mirksiukas.gif
beje, jei bus skirtas piniginis prizas, aš iš anksto rezervuoju DIEVĄ į savo komandą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 25, 01:33)
kažkodėl įtariu jog ta vieta ne Kaune  blush2.gif
jeigu susirenkate komandėlę ar kelias, kodėl gi ne, organizuojam 3x3 streetball turnyrėlį. Galime ir su nakvyne (esant daugiau kolektyvo, reiks palapinių) ir su mėsyte ir su gruntu  mirksiukas.gif
beje, jei bus skirtas piniginis prizas, aš iš anksto rezervuoju DIEVĄ į savo komandą  lotuliukas.gif

thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai prisimenu DIEVĄ, tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

v.
Atsakyti