Labas,daznai sitam tinklapyje lankausi kaip svecias.Neketinau registruotis,bet,kai perskaiciau tavo istorija,negalejau neprisiregistruot.As taip pat UK panasiu atstumu nuo Londono.Gal tu visai salia manes,kokiam Nelsone ar panasiai.Nezinau kaip cia ta tinklapio sistema naudotis,nes pirmas sykis,bet jei gali,parasyk man i privatu emaila.As pazymejau,kad sutinku gaut zinutes nuo privaciu nariu.Tada mudvi ir pasiziuresim ka galima padaryti tyliai ramiai nesiblaskant ir be tu visu "bek greiciau,lek" etc...Tokiais atvejais reikia galva dirbt ir labai kantriai,nesiblaskant.Su tokiais psichopatais reikia atsargiai,kad jie nieko neitartu,nes tu nezinai,kas jam i galva sauti gali.Pati su panasiu psichu gyvenau ir issiskyriau tik gudrumu.Jokiu budu neleisk jam uzuosti,kad tu kazka planuoji.Taip pat turi tvirtai pasiryzti nutraukti bet kokius santykius su tuo zmogum.Taip pat turi issiaiskint del vaiko pilietybes.Jei jis gime UK galbut jam galima gaut UK pilietybe.Tokiu atveju,manau,nera jokios reiksmes tu dirbai UK ar ne.
http://www.ukba.home...tizen/borninuk/
O cia ka reiskia Settled status:
http://www.ukba.home...ossary?letter=S
Geriausia jiems paskambinti ir issiaiskinti,jei gimimo liudijimo dar neturit.
Lauksiu tavo zinutes.Nenusimink ir i Lt negrisk.Jei as su 3 susitvarkiau,ir tu su savo mazyliais susitvarkysi.Bus sunku,bet tu stipri,stipresne nei manai,jei tiek gali istvert.Galvok tik apie vaikus ir viskas bus gerai.Svarbiausia,kad tu viduj rami butum,be panikos ir baimes.Cia ta salis kur tu gali viena isgyventi,patikek:)
Nexday - Visada sakiau , kad yra geru žmoniu
!

Kaip smagu čia vėl apsilankius sužinoti, kad viskas sprendžiasi teigiamai. Kad turinčios galimybių taip draugiškai padedat

Sėkmės temos autorei

nepulkit aleksandros
kad ir kaip bebūtų,šitoj temoj tokie pasisakymai reikalingi...turiu dvi drauges,viena jau iki galo išsiksyrusi su vaiko tėčiu,kita balansuoja ir nežino ką daryt,bet joms abiems kilo klausimas-ar vaikas nesmerks jos,kad šeimos neišaugojo...tipo gal pakentėt visiems vuro psichus,bet bus šeima...

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 17, 19:52)
KA aiskint??? KIEKVIENAS zmogus, juolab mama, pati tai zino. Galu gale, MATO ka isgyvena vaikai. Bet ignoruoja tai ir nieko nedaro, nes....... priezasciu galima susigalvot kiek tik nori. <...>
ne visi žmonės supranta, ką gali vaikai jaust... ne visiem tai duota, užtat ir sakau kad reik paaiškint.
aš, kaip ir Tu - vaikai man pirmoj vietoj. Ir su jais labai dirbu, kad jaustųsi psichologiškai tvirti.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 17, 22:52)
<...>
O jus sakot, kad pirma, ka mylet moteris turi, tai vyra ir "tik tada vaikas bus sveikas ir laimingas". Va cia tai totali nesamone. <...>
O jus sakot, kad pirma, ka mylet moteris turi, tai vyra ir "tik tada vaikas bus sveikas ir laimingas". Va cia tai totali nesamone. <...>
dėl to požiūrio... pamenu eidavau į vieną vaikų kambarį kaune, ir ten tokia tikinti moteris ateidavo su vaikais, draugaut gal norėjo - vis pakalbindavo... tai man irgi dėstė - gi vyrą sutikai, dėl to iš meilės vaikas gimė, vyras turi būti svarbesnis

nes šeima gali gyvent be meilės, bet su pagarba. o be pagarbos meilė niekinė...
So_sad, kaip deliojasi reikalai?
QUOTE(Ramunita @ 2012 07 18, 10:30)
nepulkit aleksandros
kad ir kaip bebūtų,šitoj temoj tokie pasisakymai reikalingi...

pulkit, pulkit, bent jau kita poziuri isgisit, nei vien tik "ak, kokia TU so_sad nelaiminga, kaip TAU nepasiseke", nes as dar ir vaika matau, kuris man kazkodel (idomu kodel

QUOTE(mama_x2 @ 2012 07 18, 16:01)
super, kad bent 1 zmogus suprato mane ir ka norejau pasakyti.
QUOTE(Skonis @ 2012 07 24, 15:46)
So_sad, kaip deliojasi reikalai?
manyciau, kad niekaip. Gal as ir klystu, gal ir neteisi siuo atveju esu, bet manau, kad so_sad nei nezada palikti vyro. Ji gi niekur nerase padekit/patarkit kaip palikt vyra. Ji tik pasiskunde koks vyras blogas, kaip JAI blogai, pasiteisino kodel negali jo palikt. Nori uzuojautos, issikalbet ir tiek. Juk ir klausia 'KA AS DARAU NEGERAI?". Regis ji labiau noretu suzinoti, kaip pakeist savo elgesi (vyro gi nepakeis), kad vyras jai butu geresnis, kad butu toks, koki per interneta pazino.
Na,ne visai taip,Aleksandra.Jos zinute yra tas pagalbos sauksmas-ateikit ir istraukit mane is cia,nes man labai bloga.Pati sieloje sitaip rekiau,tik garsiai istart nebuvo kam.Niekas nebutu atejes ir padejes.Niekas negali ir jai padeti taip,kaip jai,galbut,noretusi.Reikia ismokti viska pasidaryti paciai,kad ir kaip tai sunku.O sunku tai tikrai yra.Rodosi,jei padarysi taip,-viskas turetu sektis gerai,bet...Kazko pritruko ir vel stop.Arba pasitaike zasinas policininkas,kuris apie spurgas galvoja,o ne apie tai,kaip turetu tau padeti.Zodziu,labai sunkiai jai sekasi.Kad ir ka daro,-lyg i siena atsimusa.Atrodo,cia tiek tu budu visokiu,bet praktikoj jai niekas nesuveikia,lyg uzkereta.Na,o kas galvoja,kad yra lengva svetimoj saly su dviem kudikiais ant ranku,be pinigu,pagalbos ir pazistamu palikti psicha,tai siulyciau apie tai dar syki pamastyt.Cia jau ir gelezinei moteriskei rankos nusvirtu,ne tik jaunam zmogui,vos gyvenima pradejusiai.Vietoj diskusijos gal pamastykime kuo konkreciai kiekviena jai padeti galime.Juk ir pacios oi kaip nesame tikros,kad mums niekada jokios pagalbos taip ir neprireiks.
Čia tik spėliojimai liko.
Gali būti, kad Aleksandra ir teisi. Juk so_sad buvo prisijungusi dar vakar ir jeigu turėtų gerų naujienų manau šioje temoje, kurią pati ir sukūrė tikrai pasidžiaugtų.
Juk čia jos ne tik gailėjo, bet ir siūlė konkrečią pagalbą, kažin ar ja pasinaudojo
O gal jos vyras staiga patapo nuostabiu žmogumi
Gali būti, kad Aleksandra ir teisi. Juk so_sad buvo prisijungusi dar vakar ir jeigu turėtų gerų naujienų manau šioje temoje, kurią pati ir sukūrė tikrai pasidžiaugtų.
Juk čia jos ne tik gailėjo, bet ir siūlė konkrečią pagalbą, kažin ar ja pasinaudojo

QUOTE(Fatina @ 2012 08 07, 13:32)
Čia tik spėliojimai liko.

Auksciau zinutej nextday papasakojo, kaip jai "sekasi". Tiksliau nesiseka. Na, tikekimes, kad pradzia puse darbo. As vienai forumietei irgi kazkiek padejau uzsieny. Nieko cia neturejo, vyras terorizavo. Gan sunkiai ji isbrido is to. Trys men. gyveno Kriziu Centre. Buvo nezinioj del ateities. Bet dabar viskas gerai. Turi darba, vaikas lanko darzeli. Issinuomavo grazu buta. Beje, vakar aplankiau evelinuke jau naujame bute. (jei kas prisimena tema "Mano vyras skupus ir ne tik". Taip, kad temos autorei linkiu stiprybes, nesustoti pusiaukelej, ir nors mazais zingsniukais eiti i prieki.

nextday,

QUOTE(virga @ 2012 08 07, 12:29)
Auksciau zinutej nextday papasakojo, kaip jai "sekasi".
Pasirodė, kad next day kalba hipotetiškai, kaip sunku, tokioms kaip so_sad svetimoj šaly su vaikais...
Jeigu bent mažais žingsneliais juda į priekį, šaunu. Nebūna, juk kaip burtų lazdele pamojus, kad viskas greitai susitvarkytų. Sėkmės

Persakačiau temos autorės istoriją. Košmaras.. Tik viena man neaišku, kodėl ji Į LT iškart negrįžo (pas tėvus ar draugus)? Juk aiškai matosi, kad vyras psichopatas ir ji jam visai nerūpi, tai ko čia tiek laiko tempt, pirmą vaiką nervuot ir save nėščią traumuot.. ? Nebent taip gyvenime susiklostė, kad neturi LT visai nieko.. Tada blogai
. O šiaip tai nežinau kokia save gerbianti moteris dar kęstu tokį vyro elgesį?
Bėgt greičiau nuo tokio psichopato kol dar kažkas blogiau neatsitiko. Nebent ne viską autorė išdėstė..

Bėgt greičiau nuo tokio psichopato kol dar kažkas blogiau neatsitiko. Nebent ne viską autorė išdėstė..