Su dukryte nenubėgo vandenukai, o juos nuleido. su mažuoju gerokai po termino pravaikščiojau, kai gavau daktarės komandą kitą rytą 7 prisistatyti nusileisti vandenukų, naktį 1 val pajutau, kad kažkas per kojas teka, tai teko skust į ligoninę trupiniuką anksčiau

man vandenukai nubego jau gimdant, kai pasake, kad greit nuleis juos, ishsigandau per saremius pries stumima pati sprogau

Naktį prabudau jau didelėje baloje

Sveikos mamos, turiu skubų klausimėlį.
Vakar (sekmadienį) pradėjo lašėt vaisiaus vandenys. Na, bent jau aš taip suprantu, kad ten vandenys, nes toks skaidrus skystis. Jau apsidžiaugiau, kad gimdysiu, nes terminas jau buvo penktadienį, bet sąrėmiai vis neprasideda. Gal reiktų nuvažiuot į ligoninę pasirodyt gydytojams?
Šiaip jaučiuosi gerai, vaikutis juda kaip ir anksčiau. Labai laukiu patarimų, nes jau pradedu nerimaut.
Vakar (sekmadienį) pradėjo lašėt vaisiaus vandenys. Na, bent jau aš taip suprantu, kad ten vandenys, nes toks skaidrus skystis. Jau apsidžiaugiau, kad gimdysiu, nes terminas jau buvo penktadienį, bet sąrėmiai vis neprasideda. Gal reiktų nuvažiuot į ligoninę pasirodyt gydytojams?
Šiaip jaučiuosi gerai, vaikutis juda kaip ir anksčiau. Labai laukiu patarimų, nes jau pradedu nerimaut.
Sveika,
Būtinai važiuok, lai patikrina. Man buvo panašiai, tik kaip veliau supratau tai buvo šlapimas. Matyt pūslė atsipalaidavus man buvo, tai šiek tiek drėgnos kelnaitės buvo stipriai išgąsdinę.
Tikrai siūlau nuvažiuot, nes mano draugei nubėgus vandenims sąrėmiai neprasidėjo. Kiekvienos mūsų fiziologija savita.
Saugok save ir leliuką! Sėkmingo gimdymo
Būtinai važiuok, lai patikrina. Man buvo panašiai, tik kaip veliau supratau tai buvo šlapimas. Matyt pūslė atsipalaidavus man buvo, tai šiek tiek drėgnos kelnaitės buvo stipriai išgąsdinę.
Tikrai siūlau nuvažiuot, nes mano draugei nubėgus vandenims sąrėmiai neprasidėjo. Kiekvienos mūsų fiziologija savita.
Saugok save ir leliuką! Sėkmingo gimdymo
nėra ko bijoti ar gąsdintis, nieko baisaus. Vaisiaus vandenys yra priekiniai ir užpakaliniai. Visi neišlašės. Bet nuvažiuoti ir pasirodyti visada galima, blogiau nuo to nebus
Sėkmės tau

Važiuoti būtina
QUOTE(hidargy @ 2009 07 13, 12:20)
Sveikos mamos, turiu skubų klausimėlį.
butinai!!!!!!!!! turi vaziuot i gimdymo namus! greit turesi jau

Kraunuos daiktus ir važiuoju.
Bent jau bus ramu.
Ačiū už patarimus visoms.

Ačiū už patarimus visoms.

QUOTE(hidargy @ 2009 07 13, 13:51)
Sekmės.Kad būtų lengvai ir greitai

O važiuoti būtina, nes per mažas vandenų kiekis kenkia leliukui

turiu ir as klausimeli
jei vandenukai lasa, tai istisai turi teketi ar gali su dideleis tarpais?
nes pas mane kartais suslampa truputuka kelnaites, tai vel sausos
bet manau cia ne slapimas...ar gali taip buti?

QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 13, 15:58)
turiu ir as klausimeli
nes pas mane kartais suslampa truputuka kelnaites, tai vel sausos
bet manau cia ne slapimas...ar gali taip buti? 

gali būti ir gan. skystos gleives