Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

QUOTE(lindalyte @ 2009 05 21, 08:26)
o man su pirmu vaikiuku prakirpo ligoninėje ir po to skatino, o su antru - verčiausi paryčiais ant šono, ir tik plūkšt bala didžiausia, jūs neįsivaizduojat kaip aš apsidžiaugiau- jau dabar galvoju, tai, ačiū Dievui skatint nereikės, tuoj turėsiu lėliuką, nusiprausiau, pasiėmiau tašiuką ir su vyru - į ligoninę, deja, mano kaklelis buvo prasivėręs vos1 cm, taip, kad ir šį kar gavau dozę skatinamųjų schmoll.gif

man irgi panašiai buvo, tyik kad buvau namie ir atsikėlus naktį į wc apie 1 val. man pradėjo bėgti tie vandenys, tai pagalvojau kaip dauguma-apsisiusiiojau smile.gif bet ne .... nuvažiavau į ligoninę tik apie 6val, nes gyd buvo sakiusi, kad lauk, kol nebegalėsi kentėti, nes namie skausmas mažesnis rolleyes.gif o man to skausmo kaip nėr taip nėr, tokie visai silpni saremiai tik, bet tikrai tokių apie kokius galvojau nebuvo smile.gif tai paskambinau gyd. ir pasipasakojau-ji liepė lėkt į ligoninę, ten nuvažiavus tik 1cm atsivėrę-pasekmės skatinamieji, ir 14val pūstažandis sūnelis biggrin.gif thumbup.gif na skatinamųjų antą kartyą nelabai norėčiau, bet jei tai padeda susitikti su vaiku-visada už juos thumbup.gif
QUOTE(Ajms @ 2009 05 21, 09:28)
o antra istorija tai atsitiko taip....gulejau patologiniam. su niekaip  nevykstanciu gimdymu doh.gif .. klp GN ir sugalvojau nueiti iki stoteles ten buvo kioskelije labai skaniu saldainiu tai galvojau reikia neiti nusipirkti tu saldainiu nes kaip numaniau savaitgali dar nebus prosvaisciu gimdyti tai galvoju reikia nusipirkt kokis 3 pajelius gal tada suvalgius sprogsiu lotuliukas.gif  o taigi gryzdama net nespejau iki palatos daeit ir nubego vandenys... biggrin.gif  gerai,kad tai viskas ivyko negatvei prie zmoniu smile.gif  o tiek betruko smile.gif

turėjo skanūs būti tie saldainiai...
QUOTE(rutele9 @ 2009 05 29, 12:28)
sauni tema,as ir blaukiu kaip cia man bus jau tureciau gimdyti,bet nieks nesidaro,bega dienos ir nieko... ax.gif

nieko-viskas bus gerai, gal jau ir pagimdei... tikėkimės tau lengvas bus gimdymas ir tūrėsi dydelį sveiką vaikelį. ateik pasipasakoti kaip viskas tau susiklostė 4u.gif
Atsakyti
Man iš vakaro prasidėjo silpni sąrėmiai, kai 4 ryto pasidarė kas 2 minutes susiruošiau į ligoninę, nuėjau į tualetą ir išgirdau tokį garsą"pakšt" pasipylė vandenys. gana daug, tai gerai, kad ant klozeto sėdėjau lotuliukas.gif dar pažiūrėjau pridėjus popieriaus kokios spalvos, nes mažius vėlavo - tai buvo jau žali, su gleivėm. Galvojau, kad vandenys nubėgo ir daugau nebebėgs, apsirengiau, atsistojau, jaučiu, kad vėl bėga doh.gif . tai vyras greit surado palą (paketai ir įklotai būtų per maži) įsidėjau ir nuėjau į ligoninę (prie pat namų). Kai gydytoja žiūrėjo, koks atsivėrimas, vandenys dar bėgo. Pasirodo nuteka tik šoniniai vandenys, o gimstant vaikui išbėga ir likusieji.
Atsakyti
O as jokiu garsu negirdejau g.gif atsikeliau 2 valanda nakties, nes pajutau skausma, kuris mane prizadino. Atsisedau at lovos, pazadinau savo vyreli biggrin.gif O tada tik pajutau, kad bega. Tik strykt nuo lovos, nes pirma mintis - kad ciuzinio nesuslapinciau, nes reikes tada valyti lotuliukas.gif Nuejau i tualeta, atsisedau ant klozeto, o tada kaip kas kraniuka butu atsukes ir bega palengva lotuliukas.gif Vyras skambina i skyriu, o akuseres teiraujasi kokios spalvos, ar daug bega, ar skauda, kada prasidejo, ar ne sysioju, o as is to strioko nezinau ar sysioju ar nesysioju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . isidejau paketa ir nuvaziavom i gimdymo namus mirksiukas.gif ten, man dave Tena paketus, kuriu ne viena pakeiciau, nes nubego daug vandenu mirksiukas.gif Bego ir veliau man ju, nes akusere sake, kad tie vandenys gaminasi patys kol leliukas gimsta mirksiukas.gif

sssvetacka59 Paskelbta 2009 06 03, 15:22
  O man kirpo,tikrai nemalonu kai kazkas pastoviai bega silto.iklotu naudot negalima,dave kazkokiu skuduru.i tulika lakstyt reikia,tai dar tuos skudurus tarp koju laikyt kad kur koridoriui ant grindu nepamest.

nesuprantu kodel iklotu negalima naudoti? tai kiek tie skudurai ju sugeria g.gif Man tai dave toookius didelius juos doh.gif Bet visvien tie vandenys buvo, kad probego rolleyes.gif
Atsakyti
Kai pirmą sykį gimdžiau, tai vaisiaus vandenys nubėgo patys. Pamenu, turėjo vykti pasaulio futbolo finalas. kaip tik ruošiausi žiūrėti, dar galvoju nueisiu į tualetą, atistojau iš lovos, tik kad pradėjo kažkas bėgti per kojas. Aš ir tūpiu, ir sėdžiu, ir stoviu, vis tiek bėga. Galvoju, kaip keista, lyg tais nieko nedarau, o bėga, iki tualeto dar nenuėjau, o bėga. Galvoju, gal jau šlapimo negaliu sulaikyti doh.gif Vyras prieš kokias 5 min. išėjo įdarbą. ir staiga man topt į galvą - vandenys doh.gif Puolu skambinti vyrui, bet ne į mobilų, o į darbą, nors vyras dar kieme, greičiausiai buvo, tik tik išvažinėjo. Pakėliau ant kojų visą darbovietę, sekretorė išlėkė į Savanorių pr. vidurį, laukti mano vyro mašinos, pradėjo jam moti mapačiusi, kad lėktų namo (čia jau vyras pasakojo). Tas parlėkė namo ir abu kaip akis išdegę išlėkėm į ligoninę, net daiktų nepasiėmėm, pamiršom lotuliukas.gif Kadangi jokių sąrėmių dar nebuvo, tai va čia jau kita istorija, taip skaudėjo, kad net nenoriu prisiminti schmoll.gif
O kitus du kartus, tai gimdykloje prakirpo, bet nieko nejutau, tik šiltą skystį nubėgantį. Nei skausmo, nei kokio tai garso, nieko. Tik po vandneų nuleidimo tai jau sąrėmiai tokie stiprūs prasidėjo, tokie skausmai...
Tokia tai ta vandenų istorija ax.gif
Atsakyti
Abu kartus pradure vandenis ligoninej, jausmas kaip apsisisiojus butum, toks siltas vandenelis teka ax.gif ir svarbiausia, kad nieko padaryti negali ax.gif
Atsakyti
kadangi naktį skubiai šokau iš lovos bėgti į WC ir vidurį kambario man pradėjo bėgti tarp kojų pagalvojau kad nespėjau dabėgti o paskui pasirodė kad ten buvo vandenukai lotuliukas.gif tik aš nesusiprotėjau kad man vandenys nubėgo lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 08 12, 16:11-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 08 12, 16:11)
Sveikos visos mamytes  4u.gif

Esu 38 savaite nescia ir labai idomu butu suzinoti kaip jums nubego vaisiaus vandenys... ax.gif
gal papuolete i nepatogia ar juokinga situacija?
o gal nesupratote, jog tai vaisiaus vandenys?  g.gif

aciu visoms is anksto uz savo istorijas  mirksiukas.gif
user posted image user posted image

Kai kuriau šią temute labai rūpėjo kaip tie vandenys nubega, kada, kaip suprasti kad būtent vandenys nubėgo ir daug panašių dalykėlių susijusių su šia tema. Dabar jau turiu sūnelį kuris jau nebemažas... Tačiau tikrai yra mamyčių kurioms rūpi šis klausymas kaip ir man rūpėjo, tad kviečiu visas esamas mamas pasidalinti savo patirtimi- nes galbūt kitom būsimoms mamytėms nuraminsime širdeles ir suteiksime informacijos.

Pasidalinkit ir gera ir gal skaudžia patirtimi- kad kitos žinotų kaip ir kada elgtis, kaip nesupanikuoti mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man vandenis prakirpo ligoninej,ir nepasakyciau kai tai labai nemaloni procedura, man net patiko tas begantis siltas vandenukas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gimdziau para laiko. Vandenys nubego po 13val skausmo ir ligonineje rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai iki isvaziavimo i ligonine nubego, bet kada ir kaip taip ir nesupratau smile.gif
Atsakyti
Pradėjo bėgt namie prieš tai maudė pilvą, palindau po šiltu dušu ir pradėjo bėgt. Tikrai galima pajusti, nes bėga šiltas vandenukas kiaurai visus drabužius. Vandenukas bespalvis ir bekvapis. Vanduo man pradėjo bėgt namie, kol važiavom su mašina nustojo, ligoninės priėmimo skyriui dar palikau didžiausią balą, gerai, kad ten tai įprasta ir niekas nekreipė dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
Mano atveju, tai vandenys nubego jau prasidejus saremiams ir atvykus i ligonine. Bet tas nubegimas tuo metu sukele nejaukia situacija. Dabar juokas ima, o tada ... doh.gif Kadangi saremiai buvo nereguliarus ir prasiverimas vos 1cm, tai buvau paguldyta palaton laukti kol prasides rimtesne veikla. Akusere vis ateidavo apziureti mano pilvo ir vieno tokio apsilankymo metu, kai ji apziurinedama spustelejo man pilva tuo paciu metu pajutau kaip pilve kazkas subliusko ir nutekejo po manim siltas vandenukas. Tai akuseriai pasakiau, kad nubego vandenys, o ji paklause kada? ir paziurejo i mane kaip i kvaile, na tai ir pasakiau, kad tuo paciu metu kai ji spustelejo mano pilva unsure.gif Ji netikedama apziurejo ir pamate kad tikrai baloj guliu, na aisku nusiunte i gimdykla, o as tik su pala tarp koju ... tai takeli iki gimdyklos ir pazymejau bigsmile.gif Pikciausia tai, kad ta akusere paskui daktarui aiskino, kad as ja tipo vos neapkaltinau, jog jai spaudziant pilva man paeme ir nutekejo vandenys doh.gif dar bandziau aiskinti, kad tik tuo paciu metu, kad taip sutapo, bet manes nieks nesiklause ir likau kvailes vietoj unsure.gif Vat tokia mano pirmu vandenu nutekejimo istorija rolleyes.gif dabar juokinga, o tada verkti norejosi ax.gif O antra karta vandenis nuleido operacineje, kadangi buvo atliekamas cezaris rolleyes.gif
Atsakyti