QUOTE(lindalyte @ 2009 05 21, 08:26)
o man su pirmu vaikiuku prakirpo ligoninėje ir po to skatino, o su antru - verčiausi paryčiais ant šono, ir tik plūkšt bala didžiausia, jūs neįsivaizduojat kaip aš apsidžiaugiau- jau dabar galvoju, tai, ačiū Dievui skatint nereikės, tuoj turėsiu lėliuką, nusiprausiau, pasiėmiau tašiuką ir su vyru - į ligoninę, deja, mano kaklelis buvo prasivėręs vos1 cm, taip, kad ir šį kar gavau dozę skatinamųjų 

man irgi panašiai buvo, tyik kad buvau namie ir atsikėlus naktį į wc apie 1 val. man pradėjo bėgti tie vandenys, tai pagalvojau kaip dauguma-apsisiusiiojau

QUOTE(Ajms @ 2009 05 21, 09:28)
o antra istorija tai atsitiko taip....gulejau patologiniam. su niekaip nevykstanciu gimdymu
.. klp GN ir sugalvojau nueiti iki stoteles ten buvo kioskelije labai skaniu saldainiu tai galvojau reikia neiti nusipirkti tu saldainiu nes kaip numaniau savaitgali dar nebus prosvaisciu gimdyti tai galvoju reikia nusipirkt kokis 3 pajelius gal tada suvalgius sprogsiu
o taigi gryzdama net nespejau iki palatos daeit ir nubego vandenys...
gerai,kad tai viskas ivyko negatvei prie zmoniu
o tiek betruko 

turėjo skanūs būti tie saldainiai...
QUOTE(rutele9 @ 2009 05 29, 12:28)
sauni tema,as ir blaukiu kaip cia man bus jau tureciau gimdyti,bet nieks nesidaro,bega dienos ir nieko... 

nieko-viskas bus gerai, gal jau ir pagimdei... tikėkimės tau lengvas bus gimdymas ir tūrėsi dydelį sveiką vaikelį. ateik pasipasakoti kaip viskas tau susiklostė