O man buvo taip...
grizom patenkinti is gydytojos su siuntimu gultis ligoninen (buvo aukstas kraujoospudis ir labai visa sutinus) man kaiptik suejo 38 savaites. Kagi grizom susidejau tase, nuotaika gera visgi ryt guluosi ligoninen, nereikes nervuotis nei vyrui nei man ... Jauciuosi pavargus atsigeriu giros ir uzmiegu. Pabundu vakariniam vaistu gerimui nuo kraujospudzio, dar pasimatuoju spaudima ir kaip kulka (sraiges greitumu) maunu i WC nes labai sisi noriu. Einant i WC po kojomis pasimaise kate, pasilenkiau ja paimti kad nepargriuciau ir tik jauciu kad sisi i triusikus parejo...

oij kaip susinepatoginau, visgi nuvariau i WC apsipatenkinau ir tik tada dingt galvon - o jei cia ne sisi buvo

?
Grizau i miegama ir apie savo nuogastavimus pasakiau vyrui, tas mani pasodino prie kompo, sako supermamose pasiklausk gal kas zino kaip atskirti vandenys tai ar ne, nes gi ankstoka dar visosm 2 savaitem. Na ka pasiklausiu vienos is mamyciu, kuri patare atsigulti , paguleti 5 min ir keltis ir jei vel pliuptels tai vandenukai. Tik nespejau sito patikrinti dar besedint prie kompo toks jausmas tik pokst viduje ir kad pasipyle vandeys kaip is kibiro

, gerai kad del viso pikto ranksluosti dideli buvau pasitiesus ant kedes tai jai mamzai teko, o vat grindys tai plauke

as stoviu per kojas sruvena siltas vandenukas o vyras ranksluoscius ik kloja man po kojom tik kloja... jau rodos baige begti, nuejau i dusa dar nusiprausti pries lekiant i ligonine, stoviu duse ir jauciu kaip dar bega vandenys...
I ligonine nuvazevau jau rami ir be vandenu