Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

O mano maziukas neskubejo ateiti i pasauli. Kadangi buvo jau 41 savaite, gyd liepe atvaziuot i ligonine patikrint vaiko tonusa. Atsiguliau ant kusetes, prijunge prie aparatu ir man nei is to, nei is sio pradejo "is ten" teket. Is karto nesupratau, pagalvojau gal sisioju, bet negalejau sulaikyt ta tekejima. Pasakiau akuseriai, o ta kuo ramiausiai sako, tai vandenys bega...po 5 val pagimdziau smile.gif
Atsakyti
Pirmąjį kartą gimdykloj patys vandenys nubėgo, bet jau su tokiu trenksmu, kad net visa gimdymo lova sudrebėjo lotuliukas.gif O antrąjį kartą tai nelabai maloniai ivyko unsure.gif Man nuo nuskausminamųjų visada pykina, tai teko MB maiseliuką paduot... Tai vat aš vemiu ir jaučiu kaip vandenys besiputodami pradėjo begt blink.gif Tai jaučiausi tikrai kaip kiauliukas - per visus galus taip sakant bėgo blush2.gif
Atsakyti
O man ligoninėj nuleido... unsure.gif
Atsakyti
Per pirma gimdyma nubego namuose, o per antra kirpo ligonineje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta85 @ 2009 10 27, 12:23)
O mano maziukas neskubejo ateiti i pasauli. Kadangi buvo jau 41 savaite, gyd liepe atvaziuot i ligonine patikrint vaiko tonusa. Atsiguliau ant kusetes, prijunge prie aparatu ir man nei is to, nei is sio pradejo "is ten" teket. Is karto nesupratau, pagalvojau gal sisioju, bet negalejau sulaikyt ta tekejima. Pasakiau akuseriai, o ta kuo ramiausiai sako, tai vandenys bega...po 5 val pagimdziau  smile.gif

bigsmile.gif per 5 val ir cia negreitai bigsmile.gif tau pasiseke thumbup.gif nes mano "greitai" buvo per 14 val... ir as tikrai galvojau, kad cia greitai blush2.gif

labai faina istorija thumbup.gif
Atsakyti
Man naktėį bemiegant. Verčiausi ant kito šono ir tik šliukšt, jaučiu šiltą srovę. Atsikėliau, tai eidama paskui save palikau didžiausias balas iki wc. Po to gal 4 rankšluosčius sušlapinau kiaurai, vandenų buvo didžiausi klanai. Jaučiu būčiau pusė vonios privarius biggrin.gif .
Atsakyti
O gal kuri zinote teoriskai kiek laiko gali daktarai islaikyti nesciaja nuo vandenu nutekejimo????
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2009 11 03, 21:05)
O gal kuri zinote teoriskai kiek laiko gali daktarai islaikyti nesciaja nuo vandenu nutekejimo????

Na mane po vandenu nutekejimo pralaike 10 valandu, o po to pasake, kad vaziuojam daryt cezari verysad.gif
Saremiai atsirado tik kai pradejo skatinti. Daktarai sako kai tik nubega vandenys is karto reikia vaziuoti i ligonine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga25: 03 lapkričio 2009 - 20:19
QUOTE(olga25 @ 2009 11 03, 19:16)
Na mane po vandenu nutekejimo pralaike 10 valandu, o po to pasake, kad vaziuojam daryt cezari verysad.gif
Saremiai atsirado tik kai pradejo skatinti. Daktarai sako kai tik nubega vandenys is karto reikia vaziuoti i ligonine.

Mano drauge siuo metu ligonineje ir jai vandenys nubego pries mazdaug 16 valandu o jai pasake kad ji gali pralaukt ir 48 valandas... doh.gif Cia kazkokias nesamones jie skiedzia, as esu labai susirupinusi todel laukiu gal kas zinot apie tokius atvejus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2009 11 03, 20:30)
Mano drauge siuo metu ligonineje ir jai vandenys nubego pries mazdaug 16 valandu o jai pasake kad ji gali pralaukt ir 48 valandas...  doh.gif  Cia kazkokias nesamones jie skiedzia, as esu labai susirupinusi todel laukiu gal kas zinot apie tokius atvejus  verysad.gif

siaip nubegus vandenims per para laiko turi pagimdyt, man nubego pries 12 nakti, tada iki 6 ryto laukem, deja saremiai neprasidejo, teko skatinti ir pagimdziau tik 4 dienos, praejo beveik 17 val. kiek atmenu gydytoja kalbejo apie para laiko, nes ir praejus 12 val suleido antibiotiku del visa ko 4u.gif
Atsakyti
ACIU uz greitus atsakymus, drauge jau gimdykloj thumbup.gif
Atsakyti
Na man pradejo laseti kokia 10 ryte, o as i klinikas nuvykau tik kitos dienos apie 11.30. Tai leido antibiotikus.
Atsakyti