Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

QUOTE(nenuorama1 @ 2009 10 12, 12:18)
Sakykit, kai vandenis nuleidzia skausminga?  g.gif

Tikrai ne mirksiukas.gif tu net nepajusi to nuleidimo proceso.

Man irgi nuleido vandenis ligoninėje, kai atvažiavau gimdyti su pilnu atsidarymu.
Atsakyti
Man vandenis nuleido ant operacinio stalo ... jauciau silta banga.. wink.gif ir uz keliu min. susitikau su savo mazuliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 12 spalio 2009 - 15:11
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 10 12, 12:18)
Sakykit, kai vandenis nuleidzia skausminga?  g.gif

jeigu skaudetu nuleidziant, tai skaudetu ir patiems pratrukstant mirksiukas.gif na man nenuleido, o patys pradejo begti, bet toks palengvejimas is karto bigsmile.gif ir net malonu kazkuriuo atzvilgiu, o dar kai suvoki, kad tuoj tuoj susitiksi su vaikeliu, tai is vis nuostabus jausmas apima wub.gif wub.gif
Atsakyti

O man vandenys pradejo begti nakti, man miegant, tai siek tiek turejau streso, nes per miegus nelabai supratau kas vyksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 12 spalio 2009 - 19:21
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 10 12, 13:38)
Tikrai ne  mirksiukas.gif  tu net nepajusi to nuleidimo proceso.

Man irgi nuleido vandenis ligoninėje, kai atvažiavau gimdyti su pilnu atsidarymu.

o as kazkodel pajutau, net soktelejau ir vandenys po nugaru nubego, tai visa slapia likau doh.gif
Atsakyti
Man vandenys nubego miegant,bandziau verstis ant kito sono ir pajauciau .kad lyg kazkas pradejo teketi .Atsistojau ir supratau,kad tikrai jau bega ir laikas ruostis i ligonine 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(NEFRITAS @ 2009 10 07, 13:12)
Vajei  doh.gif
Nenoreciau taip  schmoll.gif

o kodel? bijojau kad vandenys isvis nenubegs ir nesuprasiu kada cia gimdymas prasideda doh.gif tai jauciausi labai laiminga kad jau gimdau wub.gif o ir kadangi vestuvese nesiruosem dalyvauti tai vis sakydavau kad Jus svesit o mes gimdyt vaziuosim, tad matyt prisisnekejau smile.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku vandenis nuleido gimdykloje, o su antru tai įdomiai buvo - paryčiais apie 4val.30 užsimavniau į WC, keliuosi iš lovos ir jaučiu, kad per vieną koją lyg ašara kokia nubėgo. WC jau mažą reikaliuką lyg ir padariau, bet jaučiu, kad vėl maža srovelė nevalingai nubėgo, - įsidėjau storesnį įklotą. Per valandą laiko aš tris nemažus įklotus pasikeičiau.
6 val. 45min mes jau ligoninės registratūroje ieškom gyvos dvasios, nes jau gimdyt kaip ir laikas būtų. Po kokių 7-10 min. pagaliau atėjo užsimiegojęs veidelis, pamato mano didelį pilvą ir klausia; - "Ko reikia?" Nu ko, ko, ką, ji galvoja man šiaip naktim nesimiega, taigi - GIMDYT noriu (gal ir nelabai noriu, bet, kad jau ir vandenys bėga, ir sąrėmiai kamuoja - niekur nesidėsi, teks gimdyt). Tada ištraukia ji iš po stalo šūsnį dokumentų ir liepia užpildyti. Pildau 1-ą, 2-ą lapą ir jaučiu, kad bėėėga, aš kojas stipriau suglaudžiu, vistiek - bėėėga, įklotas įdėtas pats didžiausias, bet jaučiu, kad kažkas negerai - prisiliečiu ranka tarpukojį, - ogi mano jau visos kelnės iki kelių šlapios.
Palikau aš visas tašes, dokumentus ir bėgte į tualetą - vis dar bėga. Gerai, kad vyras iš paskos atėjo, tai persimoviau kelnaites, įsidėjau naują įklotą, tik va, kelnių kitų neturėjau, tai apsijuosiau rankšluosčiu ir grįžau į registratūrą toliau popierių pasirašinėti.
O ten jau pasirodė dar dvi porelės gimdyt norinčių. Gal aš ten jiems ir keistai su tuo rankšluosčiu pasirodžiau, bet man jau dzin buvo...
Atsakyti
Vis delto tai buvo vandenys. Kita diena po to, kai rašiau, gimė dukrytė... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
aisku kad gali begti ir po saukteli, vandenmaisis reiskaisi prakiures sone mirksiukas.gif man tas pats buvo. biggrin.gif
Atsakyti
su pirmaja man vandenukus nuleido... na bet jau nepasakyciau, kad palengvejimas, nes su vandenim ne toks draskantis saremiu skausmas, nes kai nuleido, dar teko pareit i gimdyklos palata, sienu isitverus, veideliu persuktu is skausmo, ir dar liepe stovet... bet po kokiu 5 saremiu geru, parejus ir pastovejus lovos kojugaly, pajauciau, kad jau amen... vyrui sakau pasilenk, pasiziurek i vaiko galva lotuliukas.gif
Atsakyti
O man vandenys nubego per pati gimdyma, labai lengvai islindo maziuke kartu su vandenimis, tik pliupt kaip varliuke ir viskas wub.gif
Atsakyti