Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Buvau lygiai 36 sav. nescia. Apie 22.30 nuejom miegoti, bet niekaip negalejau uzmigti – varciaus nuo sono ant sono. Pasiziurejau, kad jau vidurnaktis ir po keliu minuciu apeme jausmas, kad kazkas bega... Apsiciupinejau – tikrai slapia. Greitai nubegau i tualeta – o tada ir prasidejo.... Vandenys pradejo ciurkslem begti. Ir apsidziaugiau, ir issigandau, kad dar per anksti gimdyti. Bet vidurdieni jau laikiau glebyje savo dukryte thumbup.gif
Atsakyti
Na kažkaip nelabai baiminuos, kad nesuprasiu kaip nubėgs vandenys, bet baisiausia, kad jie nenubėgs išviso... doh.gif
Atsakyti
Man vandenis nuleido ant operacinio stalo mirksiukas.gif nes teko daryti CP.
Atsakyti
Man nubego vandenys, kai nuvaziavom i vestuves jaunavedziu pasveikint smile.gif tik pasveikinom ir norejau zengt zingsni nusifotografuot ir tik pajauciau kaip pliuptelejo ir eme begt per kojas biggrin.gif tad staigiai lekiau i GN, nes iskart prasidejo saremiai kas keleta min bigsmile.gif
Atsakyti
Na o man va šįryt irgi taip. Lyg nulašėjo koks šaukštelis vandens į kelnaites. Po kurio laiko lyg ir vėl. Bet labai nedaug. Paskambinau gydytojai ir ji pasiklausinėjusi pasake, kad jei tik po šaukštelį, jei B streptokokas neišaugęs (nežinau, kuo tai susiję), jei vaikutis juda gerai, tai greičiausia nieko tokio ir tai ne vandenys. Sako: turėtų išbėgti daugiau, ne po šaukštelį; gali, jei nori nuvažiuot pasitikrint, tačiau taip dažnai būna nėštumo pabaigoje (man 38 sav.). Paprastai, sako, vis tiek laukiam kokias 6 val. Tai galit, namuose laukt. Jei nieko, tai nieko. O jei ką įtarsit, važiuokit pasitikrint. Tai va. Na aš ir pati įtariu, kad tai su tokiom skystom gleivėm išlaša. Bet naujas pojūtis ir jau neramu... verysad.gif
Atsakyti
Man tai nubego namie atsiguliau miegoti ir tik pradejau snausti kaip pagutau kaip nubeego tai is lovos atsikeliau ir klanas toks nubego wub.gif
Atsakyti
Man tai vandenis nuleido pries pradedant stumti blush2.gif tipkad mazyle ikipat gimimo buvo vandenkuose (liaudyje sakoma, kad gime su marskineliais wub.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 03, 09:07)
Man tai vandenis nuleido pries pradedant stumti  blush2.gif tipkad mazyle ikipat gimimo buvo vandenkuose (liaudyje sakoma, kad gime su marskineliais  wub.gif ) thumbup.gif

ir man vandenis nuleido gimdykloje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šardonė @ 2009 09 15, 20:49)
Man nubego vandenys, kai nuvaziavom i vestuves jaunavedziu pasveikint  smile.gif tik pasveikinom ir norejau zengt zingsni nusifotografuot ir tik pajauciau kaip pliuptelejo ir eme begt per kojas  biggrin.gif tad staigiai lekiau i GN, nes iskart prasidejo saremiai kas keleta min  bigsmile.gif

bigsmile.gif oho kokia patirtis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šardonė @ 2009 09 15, 20:49)
Man nubego vandenys, kai nuvaziavom i vestuves jaunavedziu pasveikint  smile.gif tik pasveikinom ir norejau zengt zingsni nusifotografuot ir tik pajauciau kaip pliuptelejo ir eme begt per kojas  biggrin.gif tad staigiai lekiau i GN, nes iskart prasidejo saremiai kas keleta min  bigsmile.gif

Vajei doh.gif
Nenoreciau taip schmoll.gif
Atsakyti
su pirmu nenubego, daktarai prakirpo bet vandenu buvo labai mazai, tikiuosi kad si karta pajusiu ir as sita malonuma kaip jie patys nubegs
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2009 10 11, 15:24)
su pirmu nenubego, daktarai prakirpo bet vandenu buvo labai mazai, tikiuosi kad si karta pajusiu ir as sita malonuma kaip jie patys nubegs

Sakykit, kai vandenis nuleidzia skausminga? g.gif
Atsakyti