Įkraunama...
Įkraunama...

Evita

QUOTE(Saulė Debesėlio @ 2012 11 02, 21:20)
Man tai Evita yra atskiras vardas ir ne joks Ievos mažybinis variantas. Galbūt rašoma vienaip, bet gyvenime yra kitaip. smile.gif

Jei saulę vadinsite mėnuliu, ji mėnuliu nuo to netaps.
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2012 11 20, 14:05)
ma dar labai grazus vardukas eiva,mergaiciu sarase sie du vardukai is e raidziu mano favoritai smile.gif

Ieva žemaitiškai - Eiva, arba senesnė forma - veiksmažodžio einam lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Gražus vardas, kurį ir suteikiau savo dukrytei wub.gif

Manau kad jis mažybinis tai tik teoriškai... Jei nuo Ievos tai Ievutė Evos, tai lyg ir Evutė turėtų būti, kažkaip neįpatingai su Evita rišasi.
O Evita - tai Evitutė rolleyes.gif

Su niekuo šio vardo nesiejau, besilaukdama perskaičiau kalendoriuje ir patiko... retas, negirdėtas. Tačiau per pastaruosius 3 metus kažkaip jau nekartą teko išgirsti šiuo vardu mažyles šaukiant biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lady bird @ 2013 04 15, 00:15)
Gražus vardas, kurį ir suteikiau savo dukrytei wub.gif

Manau kad jis mažybinis tai tik teoriškai... Jei nuo Ievos tai Ievutė  Evos, tai lyg ir Evutė turėtų būti, kažkaip neįpatingai su Evita rišasi.
O Evita - tai Evitutė rolleyes.gif

Su niekuo šio vardo nesiejau, besilaukdama perskaičiau kalendoriuje ir patiko... retas, negirdėtas. Tačiau per pastaruosius 3 metus kažkaip  jau nekartą teko išgirsti šiuo vardu mažyles šaukiant biggrin.gif .

http://day.lt/vardai/evita
Atsakyti
Teoriskai, na pagal reiksme, mazybine forma, tik tiek. Bet realiai neskamba kaip mazybinis, nes lietuviskai butu Evitele.
Atsakyti
Grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytės vardukas wub.gif irgi pries 3,5 metų buvo retas, o dabar vis daugėja mergaičių tokiu varduku smile.gif
Atsakyti
Cia bent vardas dar..kas reta sitame skyrelyje unsure.gif
Atsakyti
MAno dukrytes vardas Evita, jis paprastas ir tuo paciu sudetingas, skambus, nesimeto ant kiekvieno kampo, bent jau po kalkas, vaikas lengvai istaria.. dziaugiuosi davus si varda.. 4u.gif
Atsakyti
Grazu smile.gif
Atsakyti
Skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai toks "plastikinis" vardas, kuris pakliūna į sąrašą tarp visokių Stelų, Estelų, Ešlių, Mėjų, Fėjų, Perlų ir dar galai žino ko biggrin.gif Aišku tai skonio reikalas, bet toks vardas be gyvybės, dirbtinis. Iš karto prieš akis iškyla blizgučiai, daug rožinės spalvos ir dar koks kišeninis šunelis su kaspinėliu biggrin.gif
Bet kaip jau minėjau tai skonio reikalas, svarbu tėvams ir pačiam vaikui patinka smile.gif
Atsakyti