Kadangi mano įspūdžiai dar šviežut šviežutėliai - pasidalinsiu jais

Perskaičius kelias temas, susidariau šiokį tokį vaizdą apie Kaune esančias būrėjas ir išsirinkau Rasą. Ką galiu pasakyti... sumokėjau 50lt ir negaila nė vieno cento. Likau labai nustebinta ir atvirai sakiau nemaniau, kad kortos gali pasakyti tiek daug. Pradėsiu nuo to, kad pati Rasa pasirodė labai maloni moteris, tačiau nepataikaujanti ir nesistengianti įtikti - ką mato, tą sako. Nuo to momento, kai atsisėdau, o ji atvertė kortas, aš beveik visą laiką jos įdėmiai klausiau, o ji pasakojo, pasakojo. Žinoma, manęs irgi kai ko klausinėjo, tačiau didžiąją laiko dalį kalbėjo ji. Pasakė daug įdomių dalykų, nemažai asmeniškų, kurių atspėti neįmanoma, labai gerai apibūdino mano ir kai kurių žmonių charakteriud - detalizavo, minėjo niuansus, kurie vėlgi pakankamai asmeniški. Kai šnekėjo apie mano dabartinius planus, vizijas atrodė, kad skaito mintis, nes kai kuriuos sakinius pasakė vos ne tais pačiais žodžiais, kokiais aš kalbu ar mąstau. Be to šiaip davė gerų patarimų ir kaip jau minėjau kalbėjo konkrečiai, aiškiai, atsižvelgdama būtent į mano situaciją, o ne abstrakčiais sakiniais. Paliko tikrai labai gerą įspūdį, be to kalbėjo užtikrintai, žiūrėjo į kortas, nedaug klausinėjo - vizitas pranoko lūkesčius