Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(D*L*K @ 2013 09 16, 10:58)
doh.gif Visu pirma, tai yra neimanoma vien del skirtingu poreikiu, situaciju, aplinkybiu, kuriomis remiantis pas burejas einame - tai be galo subjektyvu. Visu antra - kad isrinkti 5 geriausias, aplankius reikia buti vienam zmogui bent desimti, kad galetu pasakyti, kuri, JO nuomone, buvo JAM geriausia.

Bet gi ir dabar akivaizdu kad nuolat minimi tik keli bureju vardai jeigu jos ne geriausios tai tikrai paklausiausios wink.gif)
Atsakyti
Sveiki, rasau cia pirma syki smile.gif esu buvus tik viena karta pas bureja (aiskerege) ar kaip pavadinti net nezinau blush2.gif pries metus laiko gal truputi anksciau, buvau pas ponia Zinaida, gaila, bet dievulis ja pasikviete, amo netekau kai ji papasakojo praeiti, dabarti, ateiti ir kas netikeciausia ateitis issipilde beveik 100% tik vienas nereiksmingas daykas neissipide. Niekada netikejau, kad tokiu zmoniu yra kurie gaili ka nors pasakyti apie kita zmogu
Noreciau pasiklausti idomumo delei, Ar yra kokia moteriske i Zinaida panasi, kad butu konkreti? (gal kada dar prireiks pas jas nueiti)
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim apie burejas. Lygiai pries 10 metu buvau pas 3 burejas, na ka jaunyste kvailyste...Pas Svetlana Slavinskiene (Tulpiu g.) pirma nuejau tai kazka lyg ir pasake plius minus apie buvusia dabarti, o apie ateiti nieko. Antra lyg vardu Laima is Akademijos tai is vis kosmosai. O trecia tokia sena sena bobulyte prie pat Aleksoto tilto uz 5 lt burdavo tai irgi grybai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Zavu: 24 rugsėjo 2013 - 16:32
Kadangi mano įspūdžiai dar šviežut šviežutėliai - pasidalinsiu jais 4u.gif Perskaičius kelias temas, susidariau šiokį tokį vaizdą apie Kaune esančias būrėjas ir išsirinkau Rasą. Ką galiu pasakyti... sumokėjau 50lt ir negaila nė vieno cento. Likau labai nustebinta ir atvirai sakiau nemaniau, kad kortos gali pasakyti tiek daug. Pradėsiu nuo to, kad pati Rasa pasirodė labai maloni moteris, tačiau nepataikaujanti ir nesistengianti įtikti - ką mato, tą sako. Nuo to momento, kai atsisėdau, o ji atvertė kortas, aš beveik visą laiką jos įdėmiai klausiau, o ji pasakojo, pasakojo. Žinoma, manęs irgi kai ko klausinėjo, tačiau didžiąją laiko dalį kalbėjo ji. Pasakė daug įdomių dalykų, nemažai asmeniškų, kurių atspėti neįmanoma, labai gerai apibūdino mano ir kai kurių žmonių charakteriud - detalizavo, minėjo niuansus, kurie vėlgi pakankamai asmeniški. Kai šnekėjo apie mano dabartinius planus, vizijas atrodė, kad skaito mintis, nes kai kuriuos sakinius pasakė vos ne tais pačiais žodžiais, kokiais aš kalbu ar mąstau. Be to šiaip davė gerų patarimų ir kaip jau minėjau kalbėjo konkrečiai, aiškiai, atsižvelgdama būtent į mano situaciją, o ne abstrakčiais sakiniais. Paliko tikrai labai gerą įspūdį, be to kalbėjo užtikrintai, žiūrėjo į kortas, nedaug klausinėjo - vizitas pranoko lūkesčius 4u.gif
Atsakyti
As taippat buvau pas Rasa, sumokejau taippat 50lt ir taippat labai patiko. Viskas super thumbup.gif Apie mane, MB, dabarti ir daug asmeniniu dalyku pataike 100proc. Kas liecia ateiti, laikas parodys ax.gif
Atsakyti
gal ta rasa prasiskverbia i jusu pasamone ir is ten viska perskaito? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2013 09 24, 09:45)
Bet gi ir dabar akivaizdu kad nuolat minimi tik keli bureju vardai jeigu jos ne geriausios tai tikrai paklausiausios wink.gif)

Tai koks tada tikslas dar kazkokias apklausas vykdyti?
Papildyta:
QUOTE(♥vivo♥ @ 2013 09 25, 21:16)
gal ta rasa prasiskverbia i jusu pasamone ir is ten viska perskaito?  ohmy.gif

biggrin.gif matyt biggrin.gif
na as apie Rasa irgi panasiai visiems atsiliepiu, taciau galiu pasakyti, kad tikrai ne viskas 100tu procentu pildosi, ka pasako ateiciai. Taciau is esmes tikrai super gebejimu moteris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2013 09 25, 21:16)
gal ta rasa prasiskverbia i jusu pasamone ir is ten viska perskaito?  ohmy.gif

Tikrai jinai nepanasi i tokia, kuri skverbtusi i jusu pasamone ir "is ten viska skaitytu" g.gif ! Man ji kaip tik pasirode labai "zemiska", simpatiska moteris turinti puiku humoro jausma! Gatveje sutikusi niekada nepagalvociau, kad ji bureja...Man ji paliko labai gera ispudi, nes nedaug klausineja ir i uzduotus klausimus atsako labai detaliai...
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 09 25, 21:05)
As taippat buvau pas Rasa, sumokejau taippat 50lt ir taippat labai patiko. Viskas super thumbup.gif  Apie mane, MB, dabarti ir daug asmeniniu dalyku pataike 100proc. Kas liecia ateiti, laikas parodys ax.gif

kaip suprantu geriausios Janina ir Rasa bigsmile.gif jei ne paslaptis kokia ateiti nupaise? ax.gif
Atsakyti
Rasa tikrai labai faina moteris, nežaidžia psichologiškai ir mažai klausinėja. Puiki būrėja.
Atsakyti
Buvau pas mociute prie Savo du kartus, ir mazi tiesos is tikro pasake verysad.gif Draugei taip pat. Buvo dabar pries kokius 4 menesius ji, tai sake jau pasikausciusi, daug tiesos pasake kalbant apei praeiti, dabarti, tai ir ateitis reali atrodo smile.gif . Mama irgi buvo su konkreciu klausimu, daug geru naujienu paske, suteike namazai vilciu smile.gif . Skambinau as vel jai, turedama vilties, bet tureo sveciu savaitei, paprase paskambinti veliau, tai va, rytoj skambinsiu ir tarsiuos smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2013 09 26, 21:22)
Buvau pas mociute prie  Savo du kartus, ir mazi tiesos is tikro pasake  verysad.gif  Draugei taip pat. Buvo dabar pries kokius 4 menesius ji, tai sake jau pasikausciusi, daug tiesos pasake kalbant apei praeiti, dabarti, tai ir ateitis reali atrodo smile.gif . Mama irgi buvo su konkreciu klausimu, daug geru naujienu paske,  suteike namazai vilciu smile.gif . Skambinau as vel jai, turedama vilties, bet tureo sveciu savaitei, paprase paskambinti veliau, tai va, rytoj skambinsiu ir tarsiuos smile.gif .

as gyvenu netoli Savo, kiek skaiciau tai mociute daug net neima pinigeliu? 4u.gif gal reiks nueiti kada.
Atsakyti