Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 08 07, 12:55)
vyrams:
nevarykite moters į kampą.. ji naktį paverks, dieną pagalvos.. ir tada jau kampo ieškosite jus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif butent taip ir buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 07, 13:27)
nu tai aisku biggrin.gif kaip tik turejau isnaudota ajaxo buteliouka su purkstuvu. tai apipursiu, pasedziu skaipe, sm, nueinu ir vienu mostu puse nuplesiu, o po to ten jau smulkiau atgramdau. esme tame, kad, psirodo, cia 2 tapetu sluoksniai. pirmas 70-uju metu senumo juodai-rudas, tiesiai ant betono, o kitas baltas ant to juodo, jau 80-uju metu... tai as du sluoksnius varau. 2 juosteles per valanda iseina. vat ir sakau, labai lavima sumanuma sis veiksmas, kaip greiciau ir neskausmingiau nusiplesyt.. laugh.gif

ojei, 70-ųjų biggrin.gif šaunuolė. ar jau "matai", kaip bus gražu, kai viską pabaigsi?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 07, 13:06)
drauge turi vat situos ir ziauriai patenkinta. ten priekyje yra dar 3 skylutes, tai gal ne taip prakaituoja. Asmeniskai as nesu kroksu fane, vien del dizaino, tai is asmenines patirties negaliu komentuoti, bet drauge pamisusi ir jie visa seima nesioja tuos kroksus nuo ziemos iki ziemos... tai ji del siu bateliu labai teigiamai komentavo.
p.s. tapetu plesimas yra gana idomus uzsiemimas, pasakyciau..  g.gif

Ot tas racionalumas thumbup.gif Abejojau del visu minetu punkteliu. Vaziuosiu po darbu ir prisimatuosiu visus - gal ka ir sugalvosiu smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 07, 13:27)
vat ir sakau, labai lavima sumanuma sis veiksmas, kaip greiciau ir neskausmingiau nusiplesyt.. laugh.gif

Yra spec. kazkoks purskaliukas, jis per 5 min suminkstina sena tapeta, ypac 70-iju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 07 rugpjūčio 2012 - 12:59
QUOTE(zuzla @ 2012 08 07, 13:36)
ojei, 70-ųjų biggrin.gif šaunuolė. ar jau "matai", kaip bus gražu, kai viską pabaigsi?
Zinok, 'matau' smile.gif Aisku, iki galutinio rezultato dar toli, nes ir duris noresiu keisti, nu bet... aj, jeigu jau pastatei nauja spinta, tai jau faktas, kad reikes naujo rankinuko prie jos laugh.gif
stai mano vizija. kazkas panasaus. dabar viskas priklausys nuo statybiniu medziagu parduotuviu asortimento. o is esmes sis vaizdas lygus tam, ka as planuoju. net isplanavimas. uz sios kedes ta mano naujoji spinta. Tik as norejau viso kambario dryzuoto, bet dabar jau svarstau tik apie 2 sienas, sia ir priesingoje puseje.
user posted image

QUOTE(DruiDe @ 2012 08 07, 13:59)
Yra spec. kazkoks purskaliukas, jis per 5 min suminkstina sena tapeta, ypac 70-iju  smile.gif

man karstas vanduo suminkstina per 3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 07, 12:00)

Sangria, papasakok koks jausmas.. neisivaizduoju. na, nestumini jausma jau daug-maz pazistu, bet o kaip ten toliau? jau turi suvokima, kad turi sunu? Kad tai tavo lelius? O vyras kaip?

Tiesa pasakius dabar vyksta adaptacija, kai paimu ant ranku toki maza zmogeliuka pagalvoju ir jis buvo mano pilve, jis yra mano, jausmas neapsakomas, matyt turi praeiti kaz kiek laiko, kad galeciau patiketi, kad pagaliau sulaukem savo stebuklelio. Dabar saldziai miega wub.gif Vyras irgi yra labai laimingas.
Atsakyti
Sangria, sveikinimai didžiausi! smile.gif Dar pamenu tave, kai IUI ruošeis... Kaip greitai laikas eina...

O mums vakar genetikė sakė, kad gal (tik 80 proc. kol kas), kad... mergytė smile.gif Bet dar nežinia smile.gif
Aš ir iki šiol sunkiai įsisąmoninu, kad lelių nešioju ax.gif
Atsakyti
Sangria, Grim ir Zuzla - kaip as jums pavyyyyyyyydziu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 07 rugpjūčio 2012 - 13:50
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 07, 14:50)
Sangria, Grim ir Zuzla - kaip as jums pavyyyyyyyydziu....

Ne tu viena tokia friends.gif
Ateis ir i musu kiema svente... kada nors ateis... butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 07, 13:55)
Ne tu viena tokia  friends.gif
Ateis ir i musu kiema svente... kada nors ateis... butinai  4u.gif

Tikra tiesa blush2.gif Bet tikėjimas, kad ateis ta šventė ir duoda postūmį į priekį smile.gif
Sangria, sveikinu!!!Kažin Olialia ką pagimdė, gal žinot? Gerai pamenu rudeninius IUI stebuklėlius, nes pati prisijungiau į jūsų būrį spalio mėn.
Grim, o kiek laiko jums? Jei mergytę nešioji, kaip faina-kadangi pati turiu dukrytę, iš patirties galiu sakyti, jog jausmas fantastiškas- ypač kai ji paauga. Maniškė dabar geriausia mano draugė-apsiperkam kartu, aukštakulnius matuojasi, tenka juos slėpti (kaip ir lūpdažius ar nagų laką) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 07, 13:55)
Ne tu viena tokia  friends.gif

Tikiu ir aš, kad ateis. Pati jau apie įsivaikinimą galvojau ir ketinau domėtis visais tais popierizmais, tik galvojau, iš kur jėgų gaut. Ir va, kaip būna... Po 7 metų... Stebuklai yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 07, 14:31)
Grim, o kiek laiko jums?

Jei mergytę nešioji, kaip faina-kadangi pati turiu dukrytę, iš patirties galiu sakyti, jog jausmas fantastiškas- ypač kai ji paauga. Maniškė dabar geriausia mano draugė-apsiperkam kartu, aukštakulnius matuojasi, tenka juos slėpti (kaip ir lūpdažius ar nagų laką) lotuliukas.gif

Mums 14 savaitė prasidėjo smile.gif

Jej, kaip faina... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 07, 15:31)
Kažin Olialia ką pagimdė, gal žinot?
Berniuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 07, 14:23)
stai mano vizija. kazkas panasaus

įdomiai bigsmile.gif

QUOTE(Grim @ 2012 08 07, 14:47)
O mums vakar genetikė sakė, kad gal (tik 80 proc. kol kas), kad... mergytė smile.gif Bet dar nežinia smile.gif
Aš ir iki šiol sunkiai įsisąmoninu, kad lelių nešioju  ax.gif

kaip smagu thumbup.gif
aš iki šiol netikiu..

QUOTE(DruiDe @ 2012 08 07, 14:55)

tikrai ateis group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 rugpjūčio 2012 - 15:12