Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 10:21)
Labas rytas, nestukes ir kolkasnenestukes. ir tos, kurios dar nezino, kad jau nestukes. laugh.gif

Zodziu, naktis tragiska, tiek man tiek vyrui. katinai uzknyso negyvai, ta pusdurne sugalvojo zaisti naktimis medziokle ir jos peliukas yra mano senis, kuris klykia nuo bet kokio garso.  doh.gif

As paniskai bijau voru, nu fobija tokia, tai kampe, kur reikia plesyt tapetus jis ramiai sedi. paprasiau vyro nuimti, kur nors ismesti. tas nieko protingesnio nesugalvojo, kaip uzmesti uz plintuso ir iseiti. Jam isejus, voras ramiausiai sau pedina siena i virsu, i savo kampa, i savo namus. bl..

Tiesa, niekam nuo kokiu cistu neskaudejo niekada sonu? kazkaip antra diena atsibundu nuo tokio duriancio skausmo desineje kiausideje.. prisidirbau su agnus castus? kur po O isgeriau netycia? Nebezinau nei ka galvoti. Bet dar palauksiu, jei skaudes ir toliau, tai teks pedinti pas S.

Vat dabar mastau kuriai grupei save priskirti tongue.gif Jauciu keliausiu i kolkasne nestuke.gif , o jei bus lemta, perbegsiu i kitas smile.gif
Buna ir mum tokiu naktu, kai tango sokiai naktimis ir medziokle v samom razgare sna doh.gif 4u.gif
MV voru bijo. Man taip juokinga ji pagasdinti tongue.gif
Kelinta tau c.d? Kazkaip nemanau, kad nuo poros agnus tau folis nelpyso ir cista susidare g.gif As jauciu net 2 mm cistutes doh.gif , bet tempiantis skausmas gali buti ir nuo geltonkunio. Pora dieneliu pastebek, jei nepraeis - S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 08, 10:34)
MV voru bijo. Man taip juokinga ji pagasdinti  tongue.gif

pas mus taip su varlėm laugh.gif aš galėčiau rinkti, glostyti ir t.t., o vyrą nuo jų vos ne pykina.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 08, 10:28)
pas mane tas pats.. tai jei esu viena, aš tiesiog labai greitai juos nužudau, kad dar nespėčiau labai supanikuot, ir išmetu, be jokio tiesioginio kontakto.. vyras neleidžia gyvūnėlių žudyti, tai, kai būna namie, pasikviečiu, kad išleistų vorus į laisvę laugh.gif
as, zinok, ant tiek ju bijau, kad net negaliu nuzudyti. be to, vyras priekaistauja, kad voru zudyti negalima. nu bet as ir per metra prie ju neprieinu. cia man nuo to, kad kadaise tevai pasieme mane grybauti vaikysteje ir as visa morza i voratylnkli su tuo voru, kur kryzius ant nugaros ir jis man ant veido apsigyveno. viskas, nuo to laiko - panika, fobija ir isterika. nieko negaliu su savim padaryti. iki to ivykio as ir siaip apeidavau juos, bet nuo tada... doh.gif

Kelinta tau c.d? Kazkaip nemanau, kad nuo poros agnus tau folis nelpyso ir cista susidare  g.gif As jauciu net 2 mm cistutes  doh.gif , bet tempiantis skausmas gali buti ir nuo geltonkunio. Pora dieneliu pastebek, jei nepraeis - S  4u.gif
man 19 cd, 5 dpo.. skausmas tikrai netempiantis, grynai suduria, astriai taip. as anksciau cistu nejausdavau, man nuo ju jokio diskomforto. na, per pora dienu pas S nepapulsi, tikriausiai, tai sulauksiu mmm, ir kokia 6-7 cd tada eisiu.. siaip, PRL butu ne pro sali priduoti, bet aj.. juk vbistiek uz menesio isvaziuoju, kam pinigus laidyti.. irnesakyk.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 08 08, 10:43)
pas mus taip su varlėm laugh.gif aš galėčiau rinkti, glostyti ir t.t., o vyrą nuo jų vos ne pykina.
pas mus vyras nieko nebijo... nu, tikras vyras tiesiog doh.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2012 08 08, 11:21]
Spinsa, o tau kieik?

Labas rytas, nestukes ir kolkasnenestukes. ir tos, kurios dar nezino, kad jau nestukes. laugh.gif

man rugseji bus 30 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 08 rugpjūčio 2012 - 10:04
QUOTE(spinsa @ 2012 08 08, 11:04)
man rugseji bus  30 blush2.gif

oooo, tau labai jauna smile.gif nei tiek nera biggrin.gif
Atsakyti
O, radau bendraminčių vorų bijojime bigsmile.gif Pamatau ir sustingstu. Jeigu vyras yra šalia, tai kviečiu gelbėt. Jeigu nėra, tai viena akim vorą stebiu, kad išlaikyčiau saugų atstumą iki tos pabaisos, nes kai nematau tai dar baisiau, nes atrodo kad jis jau kur nors ant manęs ropoja...

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 10:21)
Tiesa, niekam nuo kokiu cistu neskaudejo niekada sonu?
Nea, neskaudėdavo schmoll.gif Sužinodavau tik per echoskopiją.

MV voru bijo. Man taip juokinga ji pagasdinti  tongue.gif
Negąsdink taip... unsure.gif
Iš karto apie save pagalvojau, jeigu su manim taip pajuokautų verysad.gif
Atsakyti
Nu tikrai suduria ta sona.. na, jeigu cista tai su mmm iseis.

Reikia patarimo is statybininku: nuplesiau jau visas sienas, taciau 1,5 sienos liko su tais pirminiais tapetais ir ju joks vanduo neima.. matau, kad buvo bandyta juos plesyti pries ta antra sluoksni ir niekas nesigavo. klausimas, ar man bandyti plesyti kokiais nors budais ar palikti taip ir tiesiog su metaliniu sepeciu islyginti iskilumus?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 11:01)
panika, fobija ir isterika. nieko negaliu su savim padaryti. iki to ivykio as ir siaip apeidavau juos, bet nuo tada...  doh.gif
man 19 cd, 5 dpo.. skausmas tikrai netempiantis, grynai suduria, astriai taip. as anksciau cistu nejausdavau, man nuo ju jokio diskomforto. na, per pora dienu pas S nepapulsi, tikriausiai, tai sulauksiu mmm, ir kokia 6-7 cd tada eisiu.. siaip, PRL butu ne pro sali priduoti, bet aj.. juk vbistiek uz menesio isvaziuoju, kam pinigus laidyti.. irnesakyk.gif

Isterika ir mane uzpuola, jei koks nors vabaliukstis (visiskai nesvarbu kokas) sugalvoja ant manes nutupti doh.gif Kvailai ir mergiotiskai pradedu zviegti doh.gif
Kaip suprantu pagal save cistos jautrumas priklauso nuo jos vietos, tas, labiau i nugaros puse, beveik nejauciu g.gif, o kitos ir 2 mm dure kaip peilis.
Rugseji jau kaupiuos pasimatyti su S, kol kas kaip yra - taip.
Ka studijuoji?
QUOTE(maika @ 2012 08 08, 12:02)
Negąsdink taip...  unsure.gif
Iš karto apie save pagalvojau, jeigu su manim taip pajuokautų  verysad.gif

ax.gif as gi draugiskai. Jis vaidina, kad labai bijo, o as vaidinu drasuole, kad nebijau tongue.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 12:10)
Reikia patarimo is statybininku: nuplesiau jau visas sienas, taciau 1,5 sienos liko su tais pirminiais tapetais ir ju joks vanduo neima.. matau, kad buvo bandyta juos plesyti pries ta antra sluoksni ir niekas nesigavo. klausimas, ar man bandyti plesyti kokiais nors budais ar palikti taip ir tiesiog su metaliniu sepeciu islyginti iskilumus?

Grandziau viska iki galo ir su vandeniu ir su metaliniai irankiais; palikom pilkas sienas; paskui visus kambarius tinkavom iki sniego baltumo. Isvargau bepritiskai, bet rezultatas buvo vertas.
Viskas priklauso kokio storio klijuosi naujus tapetus. Jei jie bus ploni, tie senesni like gali matytis ir net ne ju spalva, bet struktura.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 08, 12:30)
Grandziau viska iki galo ir su vandeniu ir su metaliniai irankiais; palikom pilkas sienas; paskui visus kambarius tinkavom iki sniego baltumo. Isvargau bepritiskai, bet rezultatas buvo vertas.
Viskas priklauso kokio storio klijuosi naujus tapetus. Jei jie bus ploni, tie senesni like gali matytis ir net ne ju spalva, bet struktura.

Matai, cia tiesiai ant betoniniu sienu priklijuota, sienos lygios. tu senuju faktura nera iskili, taciau butent tai sienai yra paskirtas vienspalves vaidmuo, tai bijau, kad matysis maziausi mikroskopiniai kutukai. Zodziu, reik grandyti, o ten bus matyti... ooochh... nu bet ka padarysi. reikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 11:01)
vaikysteje ir as visa morza i voratylnkli su tuo voru, kur kryzius ant nugaros ir jis man ant veido apsigyveno

mirčiau turbūt mega_shok.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 12:10)
ar palikti taip ir tiesiog su metaliniu sepeciu islyginti iskilumus?

nu jau jei darai, daryk iki galo smile.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 08 08, 12:30)
Isterika ir mane uzpuola, jei koks nors vabaliukstis (visiskai nesvarbu kokas) sugalvoja ant manes nutupti  doh.gif Kvailai ir mergiotiskai pradedu zviegti  doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

o mane taip sunervino dirikas verysad.gif sėdžiu vos neverkiu, bet gal reikėtų, kad nesikauptų..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 08, 12:57)
nu jau jei darai, daryk iki galo smile.gif

o mane taip sunervino dirikas verysad.gif sėdžiu vos neverkiu, bet gal reikėtų, kad nesikauptų..

vat ir as apie tai galvoju.. nu pasidraskysiu dar savaite, bet vistiek rezultatas bus idealus. nes dabar plesydama tiek chalturos matau. matai, as pati, savarankiskai nesu dariusi remonto, tik visada dalyvaudavau procese nuo A iki Z. Tai dabar man asmeniskai reikia priimti sprendimus ir kad neprisidirbti man reikia jau praeujusiu si kelia patarimu.

Ka pasake? Tu gal jam rezk, kad nestukiu nervinti negalima, nes atsirugs...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 13:07)
vat ir as apie tai galvoju.. nu pasidraskysiu dar savaite, bet vistiek rezultatas bus idealus

Ka pasake?

Tu gal jam rezk, kad nestukiu nervinti negalima, nes atsirugs...

drinks_cheers.gif

daug pasakot.. dėl buhalterijos, ir taip tvarkau visus galus, kuriuos jų šeimynėlė per įmonę prisiperka, o dar ir kalta likau.

dar ko, įspėjimus dalinti?? tegu jam siurprizas būna.
žinai, ką tik paklausė manęs gal galėčiau nupirkti ir atnešti į ofisą A3 lapų poką g.gif čia smegenų reikia turėt..
idėjos fiks kažkokios atsirado, kurias turėčiau pildyti "vadovadamasi logika" mastau.gif o jis nežino, kad moterų ir vyrų logika skiriasi?? dar buhaltere šiomis idejomis nudžiuginsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugpjūčio 2012 - 12:17