QUOTE(Shira @ 2012 08 07, 20:23)
Ech, pasigirsiu - matem spinduleli savo ka tik

Oi duodasi, malasi, spurda ir verciasi

Rankos kojos nesustodamos juda

) Atitinkam 11 sav ir 1 d. Mergickos, kad galeciau, ta dziaugsma visom padalinciau...
Ryt dar Priscai krauja priduot. Rauksle matavo - liuks. Tik man jau pagal amziu dauno sindromo tikimybe 1:280. Ziuresim ka kraujas rodys. Neramumai tesiasi
QUOTE(spinsa @ 2012 08 07, 20:36)
o kiek tau metu?

ir as jau skaitau save ne jauna
Jezau, merginos, ir jus abi gi nestukes...

o as visai
zapiamatovala.. pas mus cia virusuoti nameliai gaunas kazkokie, tik kad virusiuku niekas nedalina...

:
Shira. o daktarai pagal lentele ziuri dauno sindroma ar daro kazkokius tyrimus? Man 34, bet, aisku, as nei pastojus nei ka, tai kazin kiek butu 40-ties...

O Prisca butina daryti? del amziaus? Prisca 1 ar 2 darysi?
Spinsa, o tau kieik?
Labas rytas, nestukes ir kolkasnenestukes. ir tos, kurios dar nezino, kad jau nestukes.
Zodziu, naktis tragiska, tiek man tiek vyrui. katinai uzknyso negyvai, ta pusdurne sugalvojo zaisti naktimis medziokle ir jos
peliukas yra mano senis, kuris klykia nuo bet kokio garso.
As paniskai bijau voru, nu fobija tokia, tai kampe, kur reikia plesyt tapetus jis ramiai sedi. paprasiau vyro nuimti, kur nors ismesti. tas nieko protingesnio nesugalvojo, kaip uzmesti uz plintuso ir iseiti. Jam isejus, voras ramiausiai sau pedina siena i virsu, i savo kampa, i savo namus. bl..
sapnai siandien - vajej, sleptis. Nu tiek prisisapnavom su vyru kartu, kad siaubas. Tiesa, niekam nuo kokiu cistu neskaudejo niekada sonu? kazkaip antra diena atsibundu nuo tokio duriancio skausmo desineje kiausideje.. prisidirbau su agnus castus? kur po O isgeriau netycia? Nebezinau nei ka galvoti. Bet dar palauksiu, jei skaudes ir toliau, tai teks pedinti pas S.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.