Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

PRISIDIRBAU PAGALIAU!!! vanduo papuole i sviesos jungtuva. girdziu elektros garsus ir spelioju kuomi baigsis. BL..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 12:47)
PRISIDIRBAU PAGALIAU!!! vanduo papuole i sviesos jungtuva. girdziu elektros garsus ir spelioju kuomi baigsis. BL..

Išjunk sauguklius, o tai gali užtrumpinti ir liski be elektros
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 11:21)
Shira. o daktarai pagal lentele ziuri dauno sindroma ar daro kazkokius tyrimus? Man 34, bet, aisku, as nei pastojus nei ka, tai kazin kiek butu 40-ties...  g.gif O Prisca butina daryti? del amziaus? Prisca 1 ar 2 darysi?

As paniskai bijau voru, nu fobija tokia, tai kampe, kur reikia plesyt tapetus jis ramiai sedi. paprasiau vyro nuimti, kur nors ismesti. tas nieko protingesnio nesugalvojo, kaip uzmesti uz plintuso ir iseiti. Jam isejus, voras ramiausiai sau pedina siena i virsu, i savo kampa, i savo namus. bl..

sapnai siandien - vajej, sleptis. Nu tiek prisisapnavom su vyru kartu, kad siaubas. Tiesa, niekam nuo kokiu cistu neskaudejo niekada sonu? kazkaip antra diena atsibundu nuo tokio duriancio skausmo desineje kiausideje.. prisidirbau su agnus castus? kur po O isgeriau netycia? Nebezinau nei ka galvoti. Bet dar palauksiu, jei skaudes ir toliau, tai teks pedinti pas S.

Kol kas Prisca 1 .Iš pradžių vizitas pas genetikę, giminės ligos ir tt., tada žiūri kelis dalykus , tas rizikas sumuoja ir gaunasi viena reali : 1) kaklo raukšlės peršviečiamumas, 2) rizika pagal amžių ir 3) atsakymai iš kraujo tyrimų. O 40 m apie 1:70 , jei neklystu. Daryt tų tyrymų, aišku, nebūtina, bet aš norėjau ir dėl amžiaus, ir dėl IVF ( didesnė tikimybė šiek tiek) . Jei bendra rizika bus mažiau nei 1:250, ko gero vaisiaus vandenų tyrimas laukia. Bet riek sulaukt rezultatų. Tiesa, krauja Priscai šiandien iš kokio 8 k. paėmė. Jau gulint, nes sėdėt bloga buvo. "Neturiu "venų.

O dėl šono skausmo tavo tai taip - gali būt cista, gali būt uždegimas. Čia S taip atsakė, kai klausiau. S kitą savaitę nebus. O apendicitas neoperuotas ?

Bijot vorų , ane biggrin.gif Aš tai bijau tarakonų. Irgi paniškai. Iki išprotėjimo.

Pietums bulvytės su voveruškom sviesto grietinės padaže wub.gif
Atsakyti
Zuzla, o ka tu jam atsakei? neprasei pastebeti, kad tu laukiesi? ar pasakei, kad negali nesioti sunkau?
O del logikos, gali jam atsauti, kad VMI logika visiskai skiriasi nuo vyrisko ir moteriskos ir viska reikia pildyti vadovaujantis tik isimtinai ju logika.
Papildyta:
QUOTE(velnyte @ 2012 08 08, 13:49)
Išjunk sauguklius, o tai gali užtrumpinti ir liski be elektros
uzrakintas ant spineles skydas. doh.gif kaimynu nera. o man toks jausmas, kad elektra sklaido ore, kaip kutena visa oda... gal prisigalvoju?

QUOTE(Shira @ 2012 08 08, 13:50)
Daryt tų tyrymų, aišku, nebūtina, bet aš norėjau ir dėl amžiaus, ir dėl IVF ( didesnė tikimybė šiek tiek) . Jei bendra rizika bus mažiau nei 1:250, ko gero vaisiaus vandenų tyrimas laukia. Bet riek sulaukt rezultatų. Tiesa, krauja Priscai šiandien iš kokio 8 k. paėmė. Jau gulint, nes sėdėt bloga buvo. "Neturiu "venų.

O dėl šono skausmo tavo tai taip - gali būt cista, gali būt uždegimas. Čia S taip atsakė, kai klausiau. S kitą savaitę nebus. O apendicitas neoperuotas ?

O as maniau, kad tyrimai privalomi po IVF.. kazkur skaiciau. Bet dziugu, kad viskas gerai 4u.gif

Nu va - issiaiskinom del sono. reiskia, tikrai su agnus prisidirbau. Bet tada nera ko jaudintis, cistos man pacios iseina per mmm.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 13:47)

nu nafik doh.gif bet matau gyva dar karsta.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 14:05)
Zuzla, o ka tu jam atsakei? neprasei pastebeti, kad tu laukiesi? ar pasakei, kad negali nesioti sunkau?

O del logikos, gali jam atsauti, kad VMI logika visiskai skiriasi nuo vyrisko ir moteriskos ir viska reikia pildyti vadovaujantis tik isimtinai ju logika.

pasakiau, kad nepanešiu.

su vmi ten viskas gerai, čia tik man ir buhalterijai daugiau darbo bus.. na man neilgai, gal dar net nespėsiu, galės su buhaltere tiesiogiai "draugaut" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugpjūčio 2012 - 13:22
QUOTE(zuzla @ 2012 08 08, 14:21)
nu nafik doh.gif bet matau gyva dar karsta.gif
pasakiau, kad nepanešiu.

su vmi ten viskas gerai, čia tik man ir buhalterijai daugiau darbo bus.. na man neilgai, gal dar net nespėsiu, galės su buhaltere tiesiogiai "draugaut" ax.gif

dar gyva biggrin.gif kita rozete uzmutariavau i polietilena ir sandariai uzklijavau. plesimas beveik baigtas. dabar reikia sulaukti masinos, kad nuvaziuoti i kokius senukus gelezinio sepecio ir glaisto.. tas mukelis, tipo V, tai isvare draugams masina padet tvarkyti, o kad as prasiau elementariai man nupirkti iranki, tai pofik... dar pridure "nu biski pasikankink", ir dar, p***p savo darbais uzkrove, kad galetu toliau gastroliuoti, o as kaip idiote turiu "pasikankinti".. nu n.. gun_bandana.gif:
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 15:14)
dar gyva  biggrin.gif kita rozete uzmutariavau i polietilena ir sandariai uzklijavau. plesimas beveik baigtas. dabar reikia sulaukti masinos, kad nuvaziuoti i kokius senukus gelezinio sepecio ir glaisto.. tas mukelis, tipo V, tai isvare draugams masina padet tvarkyti, o kad as prasiau elementariai man nupirkti iranki, tai pofik... dar pridure "nu biski pasikankink", ir dar, p***p savo darbais uzkrove, kad galetu toliau gastroliuoti, o as kaip idiote turiu "pasikankinti".. nu n.. gun_bandana.gif:

Ka, belieka tau pasiusti daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Klausyk, as gal ne i tema, bet o kuo TB geras?.. Nes kaip parasai, tai atrodo labai keista, kad nuo jo dar nepabegai... Bet kazkodel manau, kad yra milijonas geru savybiu, del kuriu esi su juo ax.gif Nes nu juk tokia protinga motera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 08 08, 15:27)
Ka, belieka tau pasiusti daug daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Klausyk, as gal ne i tema, bet o kuo TB geras?.. Nes kaip parasai, tai atrodo labai keista, kad nuo jo dar nepabegai... Bet kazkodel manau, kad yra milijonas geru savybiu, del kuriu esi su juo  ax.gif Nes nu juk tokia protinga motera  mirksiukas.gif

Mano B (hihihi.gif) viskuo geras. Jis labai geros sirdies, sutampa musu poziuriai ir norai, ir mes kazkaip i identiskus dvynius panasus is charakterio. Jis nevaidina, yra koks yra, visada pades (draugams... ).. ir jis ziauriai moka mane prajuokinti. kaip lepteli, tai as po to savaite zvengiu.. o tas labai svarbu moteriai, manau. galbut del to mes ir gyvenam kartu, kad vienodus tarakonus galvose turim ir gana lengva suprasti vienam kita.. tik as, aisku, kaip moteris, turiu zyzti ir pasiskusti draugems. vat ir zyziu ir skundziuosi. laugh.gif o kaip be sito? as ir taip kaip vyras galiu viska pati padaryti ir viskuo pasirupinti, bet reikia tureti ir moterisku savybiu. tai pasirinkau zyzyma laugh.gif

Taram pam pam - mano siena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 08 rugpjūčio 2012 - 15:31
QUOTE(Shira @ 2012 08 08, 13:50)
Kol kas Prisca 1 .Iš pradžių vizitas pas genetikę, giminės ligos ir tt., tada žiūri kelis dalykus , tas rizikas sumuoja ir gaunasi viena reali : 1) kaklo raukšlės peršviečiamumas, 2) rizika pagal amžių ir 3) atsakymai iš kraujo tyrimų. O 40 m apie 1:70 , jei neklystu. Daryt tų tyrymų, aišku, nebūtina, bet aš norėjau ir dėl amžiaus, ir dėl IVF ( didesnė tikimybė šiek tiek) . Jei bendra rizika bus mažiau nei 1:250, ko gero vaisiaus vandenų tyrimas laukia.

laba 4u.gif
norejau paklausti, o kas tada po VVT - tarkim, pasako, kad rizika kazkam tikrai didele, tai kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(prakriti @ 2012 08 08, 17:30)
laba  4u.gif
norejau paklausti, o kas tada po VVT - tarkim, pasako, kad rizika kazkam tikrai didele, tai kas toliau?

Po VVT pasako ne rizika - pasako 100% tikslumu ar sveikas vaikelis. Jei nesveikas, tai pat pasako. O tada jau turi pats spresti - gimdyti ar ne. Su edwardso s, pvz, vaikeliai net neisgyvena ilgai. Iki 21 sav daro aborta, po 21 sukelia gimdyma.

Maide - nu tu turi veiklos doh.gif
Papildyta:
Nu krepsis nervus tampo!!! blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos!

Ar žiūrit kašį?

Spėkit, koks šiandien mano spaudimas... Ogi 87/51. Bet gyva biggrin.gif

Gera naujiena - rytoj atveš mano išsvajotąją spintą clap.gif

Beje, Zuzla, padariau šiandien jautienos karį pagal tavo receptą - vat šitą daiktą tai galiu valgyt smile.gif Dar galvoju spurgų pagamint g.gif

Vorų ir aš labai bijau... Tie ilgom kojom tai išvis kažkas antgamtiško...

QUOTE(DruiDe @ 2012 08 08, 07:05)
Su graziom savaitelem jus  wub.gif

Ačiū bigsmile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 12:47)

Tu dar vis gyva, tikiuosi, ane? unsure.gif

Va mano draugelis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 16:29)
Mano B (hihihi.gif) viskuo geras. Jis labai geros sirdies, sutampa musu poziuriai ir norai, ir mes kazkaip i identiskus dvynius panasus is charakterio. Jis nevaidina, yra koks yra, visada pades (draugams... ).. ir jis ziauriai moka mane prajuokinti. kaip lepteli, tai as po to savaite zvengiu.. o tas labai svarbu moteriai, manau. galbut del to mes ir gyvenam kartu, kad vienodus tarakonus galvose turim ir gana lengva suprasti vienam kita.. tik as, aisku, kaip moteris, turiu zyzti ir pasiskusti draugems. vat ir zyziu ir skundziuosi. laugh.gif o kaip be sito? as ir taip kaip vyras galiu viska pati padaryti ir viskuo pasirupinti, bet reikia tureti ir moterisku savybiu. tai pasirinkau zyzyma laugh.gif

Taram pam pam - mano siena.

AAA lotuliukas.gif Tai tada super gossip.gif
Atsakyti