Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 09 04, 20:59)
Tai tada ir per agentura su viskuo iseina taip pat - 4800 ir niekuo rupintis nereikia.. Nes cia dar iki Briuselio.. bla bla.. beveik 300 gaunasi.. tai daug..

Taigi raso, kad is VILNIAUS (skrydis i/is Briuselio iskaiciuotas) kaina su visais mokesciais, bagazu ir pan. Jeigu VNO- Jakarta-VNO uz 750 Eur yra brangu, tai parodyk kur smarkiai pigiau...Jei zmogus tingi ieskoti ar laukti akciju, tai siai dienai tokios kainos. Pati esu pirkusi pries kelis metus pirkusi skrydi i Bankoka is Vilniaus per Teztour uz 2500 Pinigu zmogui. Taip, nepigu, bet atostogu laikas labai ribotas, nebuvo kada ieskoti, patogu nes is Vilniaus. Ilsintis Pukete, visvien gavosi lygiai 2 kartus pigiau, nei pirkti is Tezu skrydi su viesbuciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rihanna9: 04 rugsėjo 2012 - 20:27
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 04, 19:17)
Taigi raso, kad is VILNIAUS (skrydis i/is Briuselio iskaiciuotas) kaina su visais mokesciais, bagazu ir pan. Jeigu VNO- Jakarta-VNO uz 750 Eur yra brangu, tai parodyk kur smarkiai pigiau...Jei zmogus tingi ieskoti ar laukti akciju, tai siai dienai tokios kainos. Pati esu pirkusi pries kelis metus pirkusi skrydi i Bankoka is Vilniaus per Teztour uz 2500 Pinigu zmogui. Taip, nepigu, bet atostogu laikas labai ribotas, nebuvo kada ieskoti, patogu nes is Vilniaus. Ilsintis Pukete, visvien gavosi lygiai 2 kartus pigiau, nei pirkti is Tezu skrydi su viesbuciu.

Neseniai buvo akcija su royal brunei uz 345 svarus i malaizija, indonezija ir kitas salis ax.gif ax.gif
o kadangi skraidyti is europos mums ne problema, uz azijos salis daugiau nei 350 - 400 svaru ar euru niekada nemokame 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 09 04, 21:56)
Neseniai buvo akcija su royal brunei uz 345 svarus i malaizija, indonezija ir kitas salis  ax.gif  ax.gif
o kadangi skraidyti is europos mums ne problema, uz azijos salis daugiau nei 350 - 400 svaru ar euru niekada nemokame  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kitą kart pasidalinkit tokiomis akcijomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 04, 22:37)
Tikrai, galejo pasidalinti smile.gif. Bet cia lietuviai, niekas perdaug nesidalina surasta info smile.gif. Ir siaip kas buvo tai visi megsta pasigirti. Ziurekim kokios akcijos dabar yra.

Aš jei randu- tai viskuo dalinuosi.

Skrydžiai po Europą su ČSA
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 09 05, 08:05)

drinks_cheers.gif Mes irgi ieškom pigių skrydžių iš Europos miestų, nes taip didesnė tikimybė rasti ką nors įdomaus.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 09 05, 09:24)
drinks_cheers.gif Mes irgi ieškom pigių skrydžių iš Europos miestų, nes taip didesnė tikimybė rasti ką nors įdomaus.

Pasidalinkti jeigu užmatysit ką nors į Aziją 4u.gif Mes irgi ieškom vos ne bet kur, Malaizija, Indonezija, Tailandas ir pan. Iš tikro ir į kokį Hong Kong'ą apsimoka skristi, nes iš ten pigių skrydžių į kitas šalis galima sumedžiot. Visai dabar gailiuos, kad nepirkau į Pekiną kai buvo čia gal vasaros pradžioj akcija su LOT, lygtais apie 1500lt iš Vilniaus, jeigu nemažiau...
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 05, 08:34)
Pasidalinkti jeigu užmatysit ką nors į Aziją  4u.gif  Mes irgi ieškom vos ne bet kur, Malaizija, Indonezija, Tailandas ir pan. Iš tikro ir į kokį Hong Kong'ą apsimoka skristi, nes iš ten pigių skrydžių į kitas šalis galima sumedžiot. Visai dabar gailiuos, kad nepirkau į Pekiną kai buvo čia gal vasaros pradžioj akcija su LOT, lygtais apie 1500lt iš Vilniaus, jeigu nemažiau...

Kai ką nors gausiu, paskelbsiu.
Atsakyti
Manau visai neblogai thumbup.gif http://www.estravel....gesni skrydziai
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 09 05, 11:17)

Aha ir aš jau mačiau, norėjau įkelt kaip tik biggrin.gif Kažin su kokia kompanija čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 05, 10:42)
Aha ir aš jau mačiau, norėjau įkelt kaip tik  biggrin.gif  Kažin su kokia kompanija čia  g.gif

Vat ir blogiausia tokiuose pasiūlymuose, kad nerašo su kuo. Kartą esam gavę iš vienos agentūros panašų pasiūlymą, parašėm užklausimą su kokia kompanija- tai atsakė, kad iš Vilniaus, nu bet kiekvienam aišku, kad į KL iš Vilniaus neskraido, reikia persėsti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 09 05, 11:52)
Vat ir blogiausia tokiuose pasiūlymuose, kad nerašo su kuo. Kartą esam gavę iš vienos agentūros panašų pasiūlymą, parašėm užklausimą su kokia kompanija- tai atsakė, kad iš Vilniaus, nu bet kiekvienam aišku, kad į KL iš Vilniaus neskraido, reikia persėsti. g.gif

Man irgi tas nepatinka. Manau skrydis gali būti labai ilgas, nes rašo su persėdimais. Nebus čia kokios Baltarusijos ar Ukrainos oro linijos g.gif su tokiom tai nenorėčiau, jau geriau tada kelis šimtus prisimokėt ir su arabais ar suomiais skrist
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 05, 10:57)
Man irgi tas nepatinka. Manau skrydis gali būti labai ilgas, nes rašo su persėdimais. Nebus čia kokios Baltarusijos ar Ukrainos oro linijos  g.gif  su tokiom tai nenorėčiau, jau geriau tada kelis šimtus prisimokėt ir su arabais ar suomiais skrist

Mums toks įtarimas buvo, kad per Maskvą, nes pernai gruodžio mėnesį kaip tik Transaero ėmė skraidyti į Aziją.
Atsakyti