Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 09 05, 22:29)
As parasiau, bet ASA viska istryne.
Su 3 persedimais pirmyn, su dviems - atgal. Pagrinde Lufthansa ir Qutar.

Galetu moderatore aktualia info ir palikt.

Na 3 persedimai tai jau daug...sad.gif. To ir reikejo tiketis, nes jautesi, kad kazkas netaip, nes info apie tai nebuvo jokios. Tada nieko gero sakyciau...
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 05, 12:52)
gal žinot ar ne į lietaus sezoną papulsim?  ax.gif

Cia info: http://www.smartertr....php?id=2343410
Atsakyti
Dėl Malaizijos žinių jokių kol kas negavau, o čia informacija, su kitais pasiūlymais per Katarą smile.gif http://www.toli.lt/n...limuju-krypciu/
Ačiū už pagalbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 08:18)
Dėl Malaizijos žinių jokių kol kas negavau, o čia informacija, su kitais pasiūlymais per Katarą smile.gif http://www.toli.lt/n...limuju-krypciu/
Ačiū už pagalbą  ax.gif

Nusipirkot bilietus? bigsmile.gif

Man nepavyko rasti uz tokia kaina, net ir datom vasario 13-26, kur printskryne... Man i viena puse 800 euru meta unsure.gif

Bet kita vertus 440 euru yra 1540 lt. Ir ne is Vilniaus. Ir vel su keliais persedimais. Suma summarum, tai i Sri Lanka vis tiek 2000 per agentura is Vilniaus iseitu pigiau. Ir dar nereiketu vargti ieskant pigiu bilietu i Milana ir Varsuva konkrecioms datoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 rugsėjo 2012 - 08:09
SOS, ar nieko tokio pirkti bilietus su kortele, ant kurios užrašyta mano sena pavardė? Ar nebus problemų, kai pase bus vienokia, o ant kortelės kitokia?
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 10:01)
SOS, ar nieko tokio pirkti bilietus su kortele, ant kurios užrašyta mano sena pavardė? Ar nebus problemų, kai pase bus vienokia, o ant kortelės kitokia?

Gali būti bėdų manau, nes kai kurios oro linijos prašo pateikti kortelę, su kuria pirkti bilietai, ir tas žmogus būtinai turi keliauti
Atsakyti

Nieko tokio - esu taip pirkus ir net kelis kartus. Nes kortelė ne lietuviška, ten pavardė nekeista, o pasas jau seniausiai pakeistas į "ženotą" pavardę 4u.gif
Atsakyti

Nėra buvę problemų. Esu pirkus draugei bilietus du kartus.

QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 06, 10:22)
Gali būti bėdų manau, nes kai kurios oro linijos prašo pateikti kortelę, su kuria pirkti bilietai, ir tas žmogus būtinai turi keliauti

blink.gif Aš net ne visada tą kortelę vežiojuosi su savim... kreditinę turiu tik pirkimams internetu... Reiks įsimest keliaujant, vdrug kas unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, kad nuraminot, na bet dėl visa ko santuokos liudijimą įsimesiu, gal padės jei ką... Nes jau turiu bilietus į Maldyvus clap.gif clap_1.gif Žinau, kad gerai paieškojus galima būtų rasti ir pigesnių variantų, bet aš dar esu labai žalia šiuose reikaluose, manau ir taip nebloga kaina smile.gif gavosi apie 2700 LT iš Romos į Male su persėdimu Dahoje, bei atgal į Londoną taip pat su persėdimu Dahoje abiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 10:41)
Nes jau turiu bilietus į Maldyvus  clap.gif  clap_1.gif

Svarbu jums tinka ir valio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 06, 10:38)
Nėra buvę problemų. Esu pirkus draugei bilietus du kartus.
blink.gif Aš net ne visada tą kortelę vežiojuosi su savim... kreditinę turiu tik pirkimams internetu... Reiks įsimest keliaujant, vdrug kas unsure.gif

Ne visur reikia, turi būt parašyta perkant. Pvz. Qatar airways griežtai reikalauja to ir aiškiai rašo visur kai perki
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 10:41)
Ačiū, kad nuraminot, na bet dėl visa ko santuokos liudijimą įsimesiu, gal padės jei ką... Nes jau turiu bilietus į Maldyvus  clap.gif  clap_1.gif  Žinau, kad gerai paieškojus galima būtų rasti ir pigesnių variantų, bet aš dar esu labai žalia šiuose reikaluose, manau ir taip nebloga kaina  smile.gif  gavosi apie 2700 LT iš Romos į Male su persėdimu Dahoje, bei atgal į Londoną taip pat su persėdimu Dahoje abiems  smile.gif

Čia gal pirkot per ES travel? Nes jie skelbė apie gerokai mažesnes kainas, ir iš Vilniaus tiesiai g.gif Ar čia tiesiai per Qatar airways pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 06 rugsėjo 2012 - 10:15
Pirkau tiesiai iš Qatar, dėl to ir jaudinuosi, kad gali netikti pavardė... doh.gif
Atsakyti