Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

Galima paskambinti ar parašyti ir paklausti. O dėl tų persėdimų, mes pernai skridom i JAV sudėliojo labai gražiai skrydį. Paprastai jie jau turi susidėlioję plius minus datas patogiausiems skrydžiams.
Atsakyti
Oi apsimelavau, skridom ne pernai, o šių metų vasarį... o atrodo, kad buvo taip seniai...
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 05, 11:57)
Man irgi tas nepatinka. Manau skrydis gali būti labai ilgas, nes rašo su persėdimais. Nebus čia kokios Baltarusijos ar Ukrainos oro linijos  g.gif  su tokiom tai nenorėčiau, jau geriau tada kelis šimtus prisimokėt ir su arabais ar suomiais skrist

O kuo blogai Ukrainos avialinijos?mes skridom i Tailanda su Aerosvit,viskas buvo gerai,ir maitino,ir pagalveles su pledais dave,nevelavo ir kaina Ryga-Kijevas-Bangkokas-Kijevas-Vilnius buvo 1499lt thumbup.gif (pirkom per ta pacia estravel.lt). Tikrai nemokeciau keliu simtu papildomai del kompanijos vardo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 05 rugsėjo 2012 - 11:27
Skambinau į agentūrą dėl Malaizijos, laukiu dabar iš jų skambučio su konkrečiu pasiūlymu bei datomis g.gif o gal žinot ar ne į lietaus sezoną papulsim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 05, 11:52)
Skambinau į agentūrą dėl Malaizijos, laukiu dabar iš jų skambučio su konkrečiu pasiūlymu bei datomis  g.gif  o gal žinot ar ne į lietaus sezoną papulsim?  ax.gif

Mes kove buvo Kvala Lumpūre- tai iš 11 mūsų viešnagės dienų, rimtai lijo tik kartą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 05 rugsėjo 2012 - 11:59
WWW. alitalia.com
nuo 12 iki 15 valandos 15% nuolaida visiems bilietams !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
susiraskit kas ieskot i Malaizija Kuala Lumpura
London -KUALA LUMPUR 493 SVARAI, tada atmeskit 15 procentu nuo sumos.
Galit ieskotis is kitu europos miestu. Atsiminkit, jog pirkti turit per tas kelias valandas, paskui nuolaidos nebera. Pagrindiniam ju puslapyje netgi laikrodis skaiciuoja minutes iki akcijos pradzios.
I tailanda apie 500 svaru, kitu krypciu irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 09 05, 12:27)
O kuo blogai Ukrainos avialinijos?mes skridom i Tailanda su Aerosvit,viskas buvo gerai,ir maitino,ir pagalveles su pledais dave,nevelavo ir kaina Ryga-Kijevas-Bangkokas-Kijevas-Vilnius buvo 1499lt  thumbup.gif (pirkom per ta pacia estravel.lt). Tikrai nemokeciau keliu simtu papildomai del kompanijos vardo schmoll.gif

Na draugai skrido už tą kainą su Aerosvit kaip ir Jūs, tai palygino su kitom kompanijom. Už tokią kainą ir aš skrisičau su Aerosvit, bet už 2000 ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 05 rugsėjo 2012 - 12:26
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 05, 15:20)

Vietoj moralo su tiek energijos geriau koki pasiulyma tekstumet tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 09 05, 14:59)
Vietoj moralo su tiek energijos geriau koki pasiulyma tekstumet tongue.gif  mirksiukas.gif

Na, man iki jūsų moralų toloka, juolab kai pamatau, kad kažkam kažką tėkštelėjus pradeda piltis komentarai - maždaug ką čia siūlot, nieko čia gero, kad kitos net išsigąsta, vos ne atsiprašinėti puola, jog kažką ne taip paskaičiavo, kažkieno jautrius nervus sudirgino... O aš motera metuose, man nervuotis nesveika, kaip ir Jums, mielosios 4u.gif
Atsakyti
KLM iš Vokietijos miestų. Plius reiks pridėti skrydį į Vokietiją.
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 05, 12:52)
Skambinau į agentūrą dėl Malaizijos, laukiu dabar iš jų skambučio su konkrečiu pasiūlymu bei datomis  g.gif  o gal žinot ar ne į lietaus sezoną papulsim?  ax.gif

Idomu ka atsake agentura, su kokiom avialinijom, kokie persedimai?
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 05, 22:01)
Idomu ka atsake agentura, su kokiom avialinijom, kokie persedimai?

As parasiau, bet ASA viska istryne.
Su 3 persedimais pirmyn, su dviems - atgal. Pagrinde Lufthansa ir Qutar.

Galetu moderatore aktualia info ir palikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 rugsėjo 2012 - 21:33