Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 15, 21:20)
Na atsakingos pareigos, pervargsta zmogus gal...

Kas idomiausia, kad jie nesiteirauja kaip mum sekesi ir pan., bet va jeigu patiems koks bizas uzeina, tai oj oj kaip svarbu, kad guostum, klausinetum ir suprastum... tai as ir pati jam uzsiminus, kad blogai jauciasi tik leptelejau, kad "gaila, kad tau taip, su laiku praeis". Po to jis labai isizeide, aiskino, kad jam reikia kazko kas ji suprastu.... Bet kaip sauksi, taip ir atsilieps......as ne asmenine psichologe, kad man dejuoti tik tada, kada jam blogai...

Pavargsta nei neabejoju, bet reikia moketi suderinti viska, jei nori su tuo zmogum buti, bent as taip manau g.gif As ir darbe nuolat pavargstu ir fiziskai ir nervus pakankamai istampo, bet laikas praleistas su MB man atgaiva o ne pareiga g.gif

Na MB kazkaip nelinkes guostis ax.gif Nu buna kad pratruksta su keiksmazodziais apie nenusisekusia diena, bet ne su tokia mintim kad ji paguosciau, o jei jam reikia kad kas isklausytu, as visada uz bigsmile.gif Man dziugu, kad jis manimi pasitiki ir pan ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jau užuodžiu atostogas bigsmile.gif

Kliamka, gaila, kad Chosė taip žioplinėja, bet čia jo bėdos! O tu esi šauni moteris, ateis į tavo kiemą šventė good.gif Dabar atsiminiau, turiu pažįstamą daktariuką Kaune biggrin.gif Simpatiškas, malonu pabendrauti mirksiukas.gif Taip gražiai čia prilinkėjai mums, tai aš palinkėsiu susipažinti su tuo mano pažįstamu kokiom nors aplinkybėmis biggrin.gif

Abiga, gal susitinkat šį savaitgalį? Kaip TB statybos darbai? 4u.gif

Festina lente, kaip fainaaa wub.gif Kad susitarėt ir kad taip greit jau wub.gif O kaip po vestuvių, keisis kažkas ar gyvensit kaip iki šiol? blush2.gif

Sachar, kaip sekasi ignoruot? biggrin.gif

*Mirabella* matau jau puošiasi ruošiasi, jau tuoj kels sparnus mirksiukas.gif Dar šiandien būsiu prisijungus prie kompo, bet nuo rytojaus dingsiu. Tai jeigu kas, palinkėsiu jau dabar geros ir visus lūkesčius pateisinančios kelionės mirksiukas.gif Lauksim naujienų 4u.gif

Atrodo visas pakalbinau, einu susirast dar kokį megztinį, kaip šalta man blink.gif
Gero penktadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 17, 07:45)
Jau užuodžiu atostogas  bigsmile.gif

Sachar, kaip sekasi ignoruot?  biggrin.gif

Atostogos nusimato? bigsmile.gif Tai jau visa laika pas MB tikriausia praleisi biggrin.gif

Sunkokai, MB tai sekas zymiai geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 17, 09:14)
Atostogos nusimato?  bigsmile.gif Tai jau visa laika pas MB tikriausia praleisi  biggrin.gif

Sunkokai, MB tai sekas zymiai geriau  doh.gif

Nusimato bigsmile.gif Neee, ne visą laiką, kelias dienas mirksiukas.gif Ne vienas gyvena, pas gimines, o ir dirba ilgai, tai ką aš ten visą dieną trukdysiu kitiems biggrin.gif O dar ir pas tėvus reikia grįžti ax.gif

Bet va kaip gerai, bent turi iš ko mokytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Man rodos reikia skelbti paieska Elegantiskai sninga ax.gif Kaip jai sekasi,ka su mokslais nusprende?

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 17, 07:45)
Labas rytas  4u.gif Jau užuodžiu atostogas  bigsmile.gif

Festina lente, kaip fainaaa  wub.gif Kad susitarėt ir kad taip greit jau  wub.gif O kaip po vestuvių, keisis kažkas ar gyvensit kaip iki šiol?  blush2.gif

Smagaus savaitgalio jums 4u.gif

Na taip,pakankamai greitai viskas cia,ka jau cia tempti biggrin.gif Sake ir taip jau naktim neissimiega,kosmarai kankina,bijo,kad as staiga persigalvosiu lotuliukas.gif
O kas keisis ar ne,nzn,pagal aplinkybes. Zinau tik,kas nesikeis smile.gif tai mano pavarde.
Man liko tik vienas darbelis,paieskoti ziedu pavyzdziu,tada kartu spresim,kokiu norim.

Mirabela,tau gero skrydzio ir smagiu atostogu 4u.gif Pasimegausi siluma,demesiu,manau ir issispres viskas pagaliau,ar taip,ar kitaip,ir liks ramu sirdyje.
Lauksim gryztancios 4u.gif

Sachar,jei man labai sunku,ar kazkas neramina,bet negaliu kalbeti,tai rasau ilga el.laiska ir viska isdestau juodu ant balto. Tada kazkaip geriau viskas suprantama,negu kokie tai nutylejimai,baudimas nebendravimu ar dar kokie velniai. Nesikankink ir issakyk,kas kaip ir kodel,ko tikiesi. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 17, 13:20)
Labas mergaites  4u.gif

Na taip,pakankamai greitai viskas cia,ka jau cia tempti  biggrin.gif  Sake ir taip jau naktim neissimiega,kosmarai kankina,bijo,kad as staiga persigalvosiu  lotuliukas.gif
O kas keisis ar ne,nzn,pagal aplinkybes. Zinau tik,kas nesikeis  smile.gif tai mano pavarde.
Man liko tik vienas darbelis,paieskoti ziedu pavyzdziu,tada kartu spresim,kokiu norim.

Aš irgi nenorėčiau tempti, o ko čia laukti bigsmile.gif O kaip dėl suknelės? Gal jau apžiūrėjai ką nors?
Nepersigalvosi juk wub.gif
Malonūs rūpesčiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 17, 12:39)
Aš irgi nenorėčiau tempti, o ko čia laukti  bigsmile.gif O kaip dėl suknelės? Gal jau apžiūrėjai ką nors?
Nepersigalvosi juk  wub.gif
Malonūs rūpesčiai  rolleyes.gif

Na mes nusprendem svesti tik dviese,tai nusipirksiu kazka gal pagal sezona,gal pagal nuotaika,kazka neipatingai sventisko,tiesiog elegantiska. Ir tik todel,kad eisim dviese i fotoatelje ax.gif Siaip rasciau ir pas save spintoj,kuo pasipuosti blush2.gif Nebent jei CMB darbuotojai nesutiks pabuti liudininkais,tada reiks kviestis savo liudininkus ir planai iskart jau keistusi... Bet kol kas abiems labiau patinka ta mintis,kad butumem tik mes du wub.gif
O po visko pasiimti sampano,torto ir pasakyti tevams smile.gif Savanaudziai,ane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 17 rugpjūčio 2012 - 12:44
QUOTE(festina lente @ 2012 08 17, 14:42)
Na mes nusprendem svesti tik dviese,tai nusipirksiu kazka gal pagal sezona,gal pagal nuotaika,kazka neipatingai sventisko,tiesiog elegantiska. Ir tik todel,kad eisim dviese i fotoatelje  ax.gif  Siaip rasciau ir pas save spintoj,kuo pasipuosti  blush2.gif  Nebent jei CMB darbuotojai nesutiks pabuti liudininkais,tada reiks kviestis savo liudininkus ir planai iskart jau keistusi... Bet kol kas abiems labiau patinka ta mintis,kad butumem tik mes du  wub.gif
O po visko pasiimti sampano,torto ir pasakyti tevams  smile.gif  Savanaudziai,ane  biggrin.gif

Man atrodo, kad vis tik reikia kitų liudininkų, bet čia jau jūs pasiklausit ir žinosit geriau mirksiukas.gif
O man visai nieko toks planas, galų gale, juk tai dviejų žmonių šventė, tokią dieną norėtųsi kuo daugiau laiko tik dviese pabūti ax.gif wub.gif
hihihi.gif Juk jūsų šventė, darot kaip jum geriau mirksiukas.gif O kaip manai, tėvai nebus labai supykę, kad pasakysit po laiko? Manieji biški burbuliuotų man atrodo biggrin.gif O gal ir ne.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 17, 13:52)
Man atrodo, kad vis tik reikia kitų liudininkų, bet čia jau jūs pasiklausit ir žinosit geriau  mirksiukas.gif
O man visai nieko toks planas, galų gale, juk tai dviejų žmonių šventė, tokią dieną norėtųsi kuo daugiau laiko tik dviese pabūti  ax.gif  wub.gif
hihihi.gif Juk jūsų šventė, darot kaip jum geriau  mirksiukas.gif O kaip manai, tėvai nebus labai supykę, kad pasakysit po laiko? Manieji biški burbuliuotų man atrodo  biggrin.gif O gal ir ne..  g.gif

Viska as zinau mirksiukas.gif Pas mus tuokia penktadieni,neiskilmingos vestuves buna. Reikia tik is anksto susitarti,gali paliudyti kiti darbuotojai,tada nereiktu mums ieskoti liudininku. Sestadieni ten eiti ir trintis tarp kitu vestuvininku nesinori.
Del savo tevu esu rami smile.gif Tik pakalbejom su vyru,kad reiks ir pas jo tevus nueiti,tai vat del to nesmagu. Arba istaikysim,kad butu tik jo tevas,nes su motina santykiai sudetingi...
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 17, 15:00)
Viska as zinau  mirksiukas.gif  Pas mus tuokia penktadieni,neiskilmingos vestuves buna. Reikia tik is anksto susitarti,gali paliudyti kiti darbuotojai,tada nereiktu mums ieskoti liudininku. Sestadieni ten eiti ir trintis tarp kitu vestuvininku nesinori.
Del savo tevu esu rami  smile.gif Tik pakalbejom su vyru,kad reiks ir pas jo tevus nueiti,tai vat del to nesmagu. Arba istaikysim,kad butu tik jo tevas,nes su motina santykiai sudetingi...

Aa, galvojau tiksliai nežinai mirksiukas.gif Sutiks paliūdyt, kur jie dings biggrin.gif O nėra įmanoma nesituokti CMB? Na, kad nebutų visai jokios ceremonijos? g.gif
Tikiu.. Gal išesi tada tik su tėčiu susitikti TB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 17, 14:15)
Aa, galvojau tiksliai nežinai  mirksiukas.gif Sutiks paliūdyt, kur jie dings  biggrin.gif O nėra įmanoma nesituokti CMB? Na, kad nebutų visai jokios ceremonijos?  g.gif
Tikiu.. Gal išesi tada tik su tėčiu susitikti TB  4u.gif

Tai as ir nevadinu ceremonija,kai susituokia paprasta diena ir be jokiu ten iskilmiu,be muzikos ir ispuostos sales.
Imanoma nesituokti CMB, mes taip ir gyvenom,nzn kaip lietuviskai ivardinti,rusu kalba yra toks terminas kaip гражданский брак smile.gif bet tai ir nera teisine santuoka biggrin.gif
Kas cia pas mus, sachar, rusakalbe, gal ji geriau paaiskintu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 17 rugpjūčio 2012 - 13:40
QUOTE(festina lente @ 2012 08 17, 15:39)
Tai as ir nevadinu ceremonija,kai susituokia paprasta diena ir be jokiu ten iskilmiu,be muzikos ir ispuostos sales. Imanoma nesituokti CMB, mes taip ir gyvenom,nzn kaip lietuviskai ivardinti,rusu kalba yra toks terminas kaip гражданский брак smile.gif bet tai ir nera teisine santuoka  biggrin.gif

Tai apie tai ir norėjau paklausti, kaip ten viskas vyksta paprastai, be jokių ceremonijų? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 17 rugpjūčio 2012 - 13:46