Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(sachar @ 2012 08 11, 01:31)
Tai dabar turi laiko pasitaisyti hihihi.gif

As ir panasiai noriu, tik dar koki furseta ipaisyciau. Nemegstu tu dideliu "pokyliu" su kruvom tradiciju  doh.gif

Net smalsu pasidare - o kokiu zodiako zenklu jus abu, jei gimtadieniai rudeni gime blush2.gif

Aga,turiu laiko,gal reiks i vestuviu skyreli uzeiti,paziureti,kas kaip ka planuoja biggrin.gif Nes pati esu siek tiek pasimetus.

Svarstykles mes abu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif Kaip šalta blink.gif
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 10, 17:34)
Neisivaizduociau savo tokiu stresiniu vestuviu. Jau geriau dviese susituokt kaimo baznycioj su keliais liudininkais arba amerikietisku stilium papludimy su pastorium  smile.gif)) jokiu ten sveciu, tik keli zmones po vakarejanciu dangum  wub.gif  faina pasvajoti : )))

Pritariu smile.gif Norėčiau ir aš taip.. Tik kai pagalvoji, yra ne 5, o koks 10 man artimų žmonių, kuriuos tikrai labai norėčiau matyti tokią dieną, o dar iš MB pusės tiek pat biggrin.gif Tai gaunasi nebe keli g.gif

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 08 10, 21:42)
As vaikysteje apie balta kostiuma svajodavau su nuoga nugara iki pat siknos  lotuliukas.gif o dabar nezinau ko tiksliai noreciau  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kur čia vaikystėj tokį kostiumą pamatei? biggrin.gif

QUOTE(abiga @ 2012 08 10, 22:47)
Sunku įsivaizduot, kaip atlaikyt tą organizavimo, ceremonijų, tradicijų, fotografavimosi, filmavimosi, šokių maratoną iki paryčių, visai nenorėčiau.

Green tea, aš manau, kad dar sunkiau jau gyvenus karu išsiskirt, bet juk įneša ir naujų vėjų į santykius, tikrai nepulsit į rutiną šitaip, toliau branginsit savo santykius, o ir susimatot palyginus neretai  smile.gif

Man irgi sunku įsivaizduoti ir nenorėčiau unsure.gif Iš kitos pusės, su pačiais artimiausiais norisi pasidalinti tokia švente, tik reikia nepersistengti rolleyes.gif Norėčiau kažko jaukaus, ne per 2 dienas.. Tiesiog paminėti trumpai su kitais, o jau po to iškart lėkti kur tik dviese wub.gif
Aha, va dėl to ir sunku verysad.gif Taip, duoda tas ir gerų dalykų - labai smagu susitikus rolleyes.gif Tik kad va Zuikis pyksta, jei palieku vieną.. Kol mažiukas, tai atpranta greit nuo manęs unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 08 11, 02:04)

biggrin.gif Na tai ir nereikia gulbinės suknelės, kaip *Mirabella* siūlė - koks elegantiškas kostiumėlis būtų pats tas mirksiukas.gif Tik tada tu turėtųm kokiu aspektu TB irgi nusileisti, jei jau jis nepamatys tavęs-gulbės biggrin.gif
Tai aišku, kad nekalta biggrin.gif Jau pradėk ruošti vainikėlį, per tiek metų didokas turėtų būti tikrai biggrin.gif
Nieko, po truputį, po truputį įsisąmoninsi, kad tuokiatės ir sugalvosi, ko nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 11, 11:47)
... reiks i vestuviu skyreli uzeiti,paziureti,kas kaip ka planuoja  biggrin.gif 

Svarstykles mes abu  mirksiukas.gif

Na uzsukai? Daug pasiutusiu nuotaku radai, kurios isterikuoja del menknekio? hihihi.gif

MB svarstykle blush2.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 13, 10:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kur čia vaikystėj tokį kostiumą pamatei?  biggrin.gif

Kol mažiukas, tai atpranta greit nuo manęs  unsure.gif

Na pas mane fantazija visad laki buvo, aki nereikia lotuliukas.gif

O jokio narvelio neradot, kad galetum su savim imtis? ax.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 13, 10:07)

Aha, va dėl to ir sunku  verysad.gif Taip, duoda tas ir gerų dalykų - labai smagu susitikus  rolleyes.gif Tik kad va Zuikis pyksta, jei palieku vieną.. Kol mažiukas, tai atpranta greit nuo manęs  unsure.gif
Papildyta:

biggrin.gif Na tai ir nereikia gulbinės suknelės, kaip *Mirabella* siūlė - koks elegantiškas kostiumėlis būtų pats tas  mirksiukas.gif Tik tada tu turėtųm kokiu aspektu TB irgi nusileisti, jei jau jis nepamatys tavęs-gulbės  biggrin.gif
Tai aišku, kad nekalta  biggrin.gif Jau pradėk ruošti vainikėlį, per tiek metų didokas turėtų būti tikrai  biggrin.gif
Nieko, po truputį, po truputį įsisąmoninsi, kad tuokiatės ir sugalvosi, ko nori  mirksiukas.gif

O nera galimybes zuikio pratinti prie kelioniu ir pvz pavadelio? Nors jei taviskis gyvena ne vienas,tai aisku problema,kur paskui ta zuiki padeti,kai nuvaziuoji. Gi nesivesi visos jo mantos kiekviena karta. Ir viena palikti gaila,jam liudna. Pas mus buvo nusistovejus tokia tvarka,kad niekada katyte viena nelikdavo nakciai,nes labai depresuodavo. Na bet mes gyvenam 4,tai kitaip viskas buvo.
Siaip mes dar rimtai apie tai nekalbejom,bijo jis mano reakcijos,bijo mane isgazdinti savo dideliais planais biggrin.gif Del sukneles nusileisiu tiek,kad ji bus,bet ne vestuvine ir greiciausiai ne balta. Nors matysiu dar,jei eisiu nuomotis,tai perziuresiu viska,ka pasiulys,nes su mano figura nzn ka turetu man. O jei pirksiu,tai rinkciausi kazka tokio,kas butu ne vienam kartui.
Aga,itariu,kad jis nores kuo greiciau,tai as nespesiu isisamoninti net biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 08 13, 11:51)
Na uzsukai? Daug pasiutusiu nuotaku radai, kurios isterikuoja del menknekio? hihihi.gif

MB svarstykle  blush2.gif

Taip,uzejau ten,bet nieko idomaus neradau smile.gif Tikrai ten turbut nera tokiu,kaip as biggrin.gif Dauguma manau ten tiktu i laida apie nuotakas siaubunes lotuliukas.gif
Svarstykles gerai thumbup.gif mirksiukas.gif

Kur gi kitos mergaites issibarste?
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 13, 12:51)
O jokio narvelio neradot, kad galetum su savim imtis?  ax.gif

hihihi.gif
Ne, narvelio neradom.. O ir jei su MB važiuočiau pas tėvus, tai galima ir dabartinį pasiimt. O jei pas MB važiuoju arba viena pas tėvus - tai neišeina, nes MB gyvena pas gimines, tai ten užgriozdinti narvo nesinori, nes reiktų didelio - tokio, kokiam dabar gyvena - kitaip atprastų nuo WC (į mažą jis netilptų), o tas blogai unsure.gif O pirkti antrą narvą, kad pas tėvus palikti kas kelis mėn - neturiu tiek lėšų dar vienam dideliam narvui unsure.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 08 13, 13:07)

Jis prie kelionių gal ir priprastų, bet kad nėra kaip po to jo laikyti tas kelias dienas ne savo narve.. Jau va į Sachar postą atsakiau ta tema, gal bus aiškiau mirksiukas.gif Tai vava, daug jis daiktų turi, niekas nepriimtų manęs su tiek biggrin.gif o pas MB narvo negaliu laikyti, ne jo namai verysad.gif Jam tikrai liūdna, buvo piktas kai vienas pabuvo.. Atrodo, net pamiršo mane ir teko iš naujo jaukintis verysad.gif
Tai kai grįš ir paplepėsit, ane mirksiukas.gif
O gal ir būtų gerai kuo greičiau, praeitų ir ramu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 13 rugpjūčio 2012 - 11:57
QUOTE(festina lente @ 2012 08 13, 12:07)
O jei pirksiu,tai rinkciausi kazka tokio,kas butu ne vienam kartui.

Dauguma manau ten tiktu i laida apie nuotakas siaubunes  lotuliukas.gif

Kur gi kitos mergaites issibarste?

Cia amzina viltis, bet... nei karto nepanaudojau as tokiai progai pirkta suknele dar kur nors, nebent skolindavau draugem doh.gif Kazkda pirkau brolio veztuvem suknyte ilga, puosnia tokia, sakiau i kitas vestuves eisiu, tai nei velnio doh.gif

lotuliukas.gif

Kliamka matyt su savo isrinktuoju kur pabegus ax.gif o *Mirabella* kada cia turejo islekti pas savo Italjano? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 13, 14:32)
Cia amzina viltis, bet... nei karto nepanaudojau as tokiai progai pirkta suknele dar kur nors, nebent skolindavau draugem  doh.gif Kazkda pirkau brolio veztuvem suknyte ilga, puosnia tokia, sakiau i kitas vestuves eisiu, tai nei velnio  doh.gif

lotuliukas.gif

Kliamka matyt su savo isrinktuoju kur pabegus  ax.gif o *Mirabella* kada cia turejo islekti pas savo Italjano?  g.gif

Laba vakareli smile.gif

As kazkaip panaudoju progines sukneles keleta kartu, bet turbut todel, kad niekad neperku labai ekstravagantisku, pvz iki zemes ar pustu su blizguciais. Stengiuos isgaut mazdaug, kad butu sventiska, romantiska, moteriska ir kartu minimalu...
Tik va neisivaizduoju sukneles, kuri butu vilkima per vestuves ir dar kazkur kitur.

Ir as Kliamkos pasigedau smile.gif))

Mirabelija dar neisleke, si savaitgali tureciau isskrist, jeigu viskas pasiseks ir Fabijus nepasisiukslins... Bet kaip... bijau.gif

Dar net lagamino neturiu doh.gif Buvau nusiziurejus toki mazuciuka, bet pasibaisejau, kad ryskiai raudonas ir nusprendziau palaukti, o dabar kainos sukilo dvigubai ir to miniuko dar apskritai nebera... tai atrodo tokia smulkmena, bet pagadino nuotaika... nezinau ka daryt, baisu, kad tas, kuri nusipirksiu gali neatitikt dydziu, atrodo vos vienu cm perdaug, nes kiseniukas toks issiputes doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jėtus, ruduo jau už lango blink.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 22:50)

Jei tas kišeniukas medžiaginis, tai juk vis tiek įgrūsi į tą matuoklį, niekas nematuos su metru biggrin.gif O iš kur tu skrendi? Kauno, Vilniaus? Patarčiau pasiskaitinėti forumus kaip ten kas su tais bagažų dydžiais, ar labai tikrina, ar ne. Nes žinau, kad būna taip, jog neleidžia į tą matuoklį įgrūsti lagamino, reikia, kad lengvai įsidėtų, o kitur leidžia ir pašokinėt ant tašės, kad įtilptų biggrin.gif Aš su minkšta taše važiavau, matmenys atitiko, tik aišku kai prigrūdau visko, šiek tiek į šonus praplatėjo biggrin.gif Bet man neliepė matuot nieko smile.gif Čia Kaune wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 14 rugpjūčio 2012 - 07:33
Labas mergytes 4u.gif Biski atsalo oras ir as jau vaiksciojanti bacila doh.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 13, 21:50)
Mirabelija dar neisleke, si savaitgali tureciau isskrist, jeigu viskas pasiseks ir Fabijus nepasisiukslins... Bet kaip...  bijau.gif

Dar net lagamino neturiu  doh.gif Buvau nusiziurejus toki mazuciuka, bet pasibaisejau, kad ryskiai raudonas ir nusprendziau palaukti, o dabar kainos sukilo dvigubai ir to miniuko dar apskritai nebera... tai atrodo tokia smulkmena, bet pagadino nuotaika... nezinau ka daryt, baisu, kad tas, kuri nusipirksiu gali neatitikt dydziu, atrodo vos vienu cm perdaug, nes kiseniukas toks issiputes  doh.gif

Oho, tai visai greit jau bigsmile.gif Turesi grizus butinai papasakot kaip ten kas cool.gif O kad bijai, isivaizduoju... naturalu, net kai santykiai geri ir tai baugoka pirma karta, o cia... doh.gif

Manau keli cm itakos netures, bet kad ju kainos zveriskos tai tikrai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 14, 07:59)
Labas mergytes  4u.gif Biski atsalo oras ir as jau vaiksciojanti bacila  doh.gif
Oho, tai visai greit jau  bigsmile.gif Turesi grizus butinai papasakot kaip ten kas  cool.gif O kad bijai, isivaizduoju... naturalu, net kai santykiai geri ir tai baugoka pirma karta, o cia...  doh.gif

Manau keli cm itakos netures, bet kad ju kainos zveriskos tai tikrai  blink.gif

Tikrai labai surudenejo...nepatinka ... schmoll.gif

Aha greit, sirdis jau buna is ryto stuksi... bet man baisu ne del Fabijaus, bus, taip kaip turi buti. Taip sakant i sirdi neilysi... Man zymiai baisiau del paties skrydzio, ar laimingai nusigausiu, ar nebus jokiu klyciu... ar neatims lagamino biggrin.gif nesinoretu skristi su maksimos maiseliu lotuliukas.gif

Aha kainos zveriskos, nepirkau kai buvo pigu...vistele

Green_tea*, skaitineju siek tiek ta kelioniu foruma, bet kas ten tiksliai gali atsakyt. Ten jie keicia ir taisykles kartais ir siaip nuo darbuotoju priklauso kaip paziures... Skrisiu is Vilniaus... Man is kauno butu geriau net, ten toks mazytis jaukus tas oro uostas...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 14, 12:30)
Green_tea*, skaitineju siek tiek ta kelioniu foruma, bet kas ten tiksliai gali atsakyt. Ten jie keicia ir taisykles kartais ir siaip nuo darbuotoju priklauso kaip paziures... Skrisiu is Vilniaus... Man is kauno butu geriau net, ten toks mazytis jaukus tas oro uostas...

Tas tiesa smile.gif Patarčiau tiesiog viską atidžiai pagal taisyklės susidėti ir bus ramiau 4u.gif Bet jei norės prikibti tai ir prikibs.. Pamenu Kaune prikibo dėl skysčių, davė miniatiūrinį maišiuką, visai nepanašų į 1l talpos (o galima buvo 1l skysčių vežtis bendrai sudėjus) ir liepės sukišt viską, bet buvau viena ir perdaug išsigandus, kad šakočiaus, tai išmečiau porą nereikšmingų daiktų, kurie netilpo pagal darbuotojos duotą miniatiurinį maišiuką mad.gif

Aš irgi bijojau labiau pačio skrydžio (pirmą kartą skridau, o dar viena iš Vilniaus į Kauną paryčiais važiavau), patikrinimo oro uoste ir pan., bet viskas praėjo puikiai išskyrus su tais skysčiais biggrin.gif O skristi man labai patiko. Buvo ramu, žydras dangus, beveik jokio kratymo ir skridau pas MB po nesimatymo visą vasarą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 14 rugpjūčio 2012 - 10:52
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 14, 10:49)
Tas tiesa  smile.gif Patarčiau tiesiog viską atidžiai pagal taisyklės susidėti ir bus ramiau 4u.gif Bet jei norės prikibti tai ir prikibs.. Pamenu Kaune prikibo dėl skysčių, davė miniatiūrinį maišiuką, visai nepanašų į 1l talpos (o galima buvo 1l skysčių vežtis bendrai sudėjus) ir liepės sukišt viską, bet buvau viena ir perdaug išsigandus, kad šakočiaus, tai išmečiau porą nereikšmingų daiktų, kurie netilpo pagal darbuotojos duotą miniatiurinį maišiuką mad.gif

Aš irgi bijojau labiau pačio skrydžio (pirmą kartą skridau, o dar viena iš Vilniaus į Kauną paryčiais važiavau), patikrinimo oro uoste ir pan., bet viskas praėjo puikiai išskyrus su tais skysčiais  biggrin.gif O skristi man labai patiko. Buvo ramu, žydras dangus, beveik jokio kratymo ir skridau pas MB po nesimatymo visą vasarą wub.gif

Vadinasi, puikiai zinai kaip jauciuosi smile.gif Tik mano skrydis su trupuciu maziau laimes wink.gif Man dar reikes paryciais dardet is siauliu i Vilniu doh.gif Bet tikiuosi, kad sita patirtis iseis man i nauda, kad ir kokia ji bebutu. Toliau lietuvytes ir jos kaimyniu nesu buvus, o cia tokia proga pasitaike... Buciau lb lb laiminga jeigu vykciau su draugem ar siaip pas draugus ir minciu nemaisytu sirdutes reikalai rolleyes.gif

Ir as del to maisiuko nebuciau sakojusis... bailiuke esu...bet gaila mesti tai, ka isidedi kaip svarbius daiktus... gal ten tos oro uosto darbuotojos ir papiknaudziauja kartais g.gif Teko girdet, kad norejo atimt kazkokius prabangius skyscius, tai moteris juos pries akis ispyle i siuksliu deze, sake "jum nepaliksiu" biggrin.gif (tik neaisku ar tikra cia istorija ar isgalvota, nes labai jau drasu : ))) )

O tiesa, kai tu skridai galvos nespaude? Mano sese skrido i italija pries keleta metu (dar su persedimais), sake nezmoniskai galva spaude, galvojo, kad susprogs... unsure.gif
Atsakyti