Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 14, 13:28)
Vadinasi, puikiai zinai kaip jauciuosi smile.gif Tik mano skrydis su trupuciu maziau laimes wink.gif Man dar reikes paryciais dardet is siauliu i Vilniu  doh.gif  Bet tikiuosi, kad sita patirtis iseis man i nauda, kad ir kokia ji bebutu. Toliau lietuvytes ir jos kaimyniu nesu buvus, o cia tokia proga pasitaike... Buciau lb lb laiminga jeigu vykciau su draugem ar siaip pas draugus ir minciu nemaisytu sirdutes reikalai  rolleyes.gif

Ir as del to maisiuko nebuciau sakojusis... bailiuke esu...bet gaila mesti tai, ka isidedi kaip svarbius daiktus... gal ten tos oro uosto darbuotojos ir papiknaudziauja kartais  g.gif  Teko girdet, kad norejo atimt kazkokius prabangius skyscius, tai moteris juos pries akis ispyle i siuksliu deze, sake "jum nepaliksiu"  biggrin.gif  (tik neaisku ar tikra cia istorija ar isgalvota, nes labai jau drasu : ))) )

O tiesa, kai tu skridai galvos nespaude? Mano sese skrido i italija pries keleta metu (dar su persedimais), sake nezmoniskai galva spaude, galvojo, kad susprogs...  unsure.gif

Taip, žinau 4u.gif Todėl patariu kuo daugiau info susirankioti, tada jausiesi tikrai ramiau, bent jau dėl tų skrydžio reikalų mirksiukas.gif Aš irgi nebuvau buvus niekur, tikrai į naudą bus! Pasikaitinsi, pamatysi gražių vietų ir pagaliau su Fabijum į lentynėlės susidėliosi viską, tikiuos 4u.gif
Išmečiau nereikšmingus dalykus - antibakterinę želę, dar ten kažką nelabai reikalingo.. Buvau įsidėjusi, nes pagal taisykles galėjau, bet va neįtiko kažkas darbuotojai, susiraukus buvo dar prieš tikrinant mane doh.gif Šiaip tai esu ne vieną kartą girdėjus, kad išpila į šiukšlinę, kad nepasiimtų darbuotojai biggrin.gif
Ne, man galvos nespaudė. Tik ausis užgulė, bet turėjau saldainiukų pasiėmus, tai atleido greitai. Čia matyt kaip kas tą slėgį pakelia.. Turėk ledinukų, gumos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 14, 11:40)

Na stengiuos susirinkti info, begsiu dar siandien apsipirkti truputeli, reikia galu gale ta lagamina parsitempti, kad ir koks bebutu, nes paskutine minute jokio nebegausiu : )))

Uj tie lietuviai, nei sau, nei kitam. As palikciau ir dar pridurciau: "nepraturtesit" biggrin.gif

Grazios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 14, 13:47)
Na stengiuos susirinkti info, begsiu dar siandien apsipirkti truputeli, reikia galu gale ta lagamina parsitempti, kad ir koks bebutu, nes paskutine minute jokio nebegausiu  : )))

Uj tie lietuviai, nei sau, nei kitam. As palikciau ir dar pridurciau: "nepraturtesit"  biggrin.gif

Grazios dienos  4u.gif

Sėkmės, gražios dienos ir tau mirksiukas.gif Ir kitoms 4u.gif
Atsakyti
Ahoy bebrytės, aš trumpai prisiduodu: finita la comedia. Vargšė Maria nusprendžia trenkti neapsisprendėlį Chose. Jis pats prisiprašo ir Maria suvokia, kad jai jau atsiveria akys. Nebent dar jis keliais atžliaužtų pas Mari ir sugalvotų kažką fantastiško ir protingo.

Kartais taip smagu paapaudinėti save ir pasistatyt smėlio pilį. rolleyes.gif

Į smulkmenas nesileisiu. Labai ačiū visoms už palaikymą, tikėjimą, gerus šiltus žodžius ir visoms linkiu rasti savo laimę ir meilę, kad ir kuriam pasaulio krašte ji bebūtų, eikit jos pasitikt drąsiai, su šypsena ir atmerktomis akimis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 14, 12:28)
O tiesa, kai tu skridai galvos nespaude? Mano sese skrido i italija pries keleta metu (dar su persedimais), sake nezmoniskai galva spaude, galvojo, kad susprogs...  unsure.gif

Manau kiekvienam savaip buna, vieni jautriau reaguoja i slegio pasikeitima, kiti maziau. Dar priklauso ir nuo to kaip pats lektuvas ta slegio apsikeitima viduje regulioja. Man tai tik biskiuka uzgula ausis ax.gif (tpu tpu tpu, kad neprisisnekeciau)

QUOTE(Kliamka @ 2012 08 14, 22:38)
Labai ačiū visoms už palaikymą, tikėjimą, gerus šiltus žodžius ir visoms linkiu rasti savo laimę ir meilę, kad ir kuriam pasaulio krašte ji bebūtų, eikit jos pasitikt drąsiai, su šypsena  ir atmerktomis akimis. 4u.gif

Sekmes ir tau beieskant savo "balto zirgo ant princo" 4u.gif Liudna zinoma, kad taip viskas susikloste, bet kaip sakoma - viskas tik i gera biggrin.gif

As nuo snd MB atidarau nekalbadieni savotiska, ijungsiu jo taktika, akd va salia sedziu, bet kalbinti ir kalbeti nesirosiu, nebent keliom trumpom frazem cool.gif O tai vakar vel prasidejo "tai tau neuztenka kad va "salia" pabuvau?" doh.gif Duosiu as jam pajausti ka tas "salia" reiskia 2.gif:
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 15, 07:43)
Manau kiekvienam savaip buna, vieni jautriau reaguoja i slegio pasikeitima, kiti maziau. Dar priklauso ir nuo to kaip pats lektuvas ta slegio apsikeitima viduje regulioja. Man tai tik biskiuka uzgula ausis ax.gif (tpu tpu tpu, kad neprisisnekeciau)
Sekmes ir tau beieskant savo "balto zirgo ant princo"  4u.gif Liudna zinoma, kad taip viskas susikloste, bet kaip sakoma - viskas tik i gera  biggrin.gif

As nuo snd MB atidarau nekalbadieni savotiska, ijungsiu jo taktika, akd va salia sedziu, bet kalbinti ir kalbeti nesirosiu, nebent keliom trumpom frazem cool.gif O tai vakar vel prasidejo "tai tau neuztenka kad va "salia" pabuvau?"  doh.gif  Duosiu as jam pajausti ka tas "salia" reiskia 2.gif:

Laba diena merginos. Tai ka, iseigadienis? smile.gif Nulekiau ryt is ryto prisiauginu blakstes, tik nezinau ar bus kam i jas ziureti, nes Fabijus pradinges : ))) ai na bus kaip bus, yik noreciau kartais ji su keptuve priploti biggrin.gif
Gaila, kad Kliamkos istorija pasisuko butent taip, bet is kitos puses kai pagalvoji, su kitu tikriausiai turetu zymiai didesne laime ir nereiktu svarstyt kas kaip kodel, ar nori but jis kartu ar ne ir tt...Teisingai Sachar, sakai, kad viskas matomai tik i gera...

Didziausios tau sekmes, Kliamka, nepamirsk musu ir ateik pasipasakot naujus meiles nuotykius 4u.gif

Is savo menkos patirties galiu pasakyt, kad nekalbadieniai duoda tik laikina nauda g.gif Iismylejusios, mes tampam labai reiklios ir ne vyram suprast kiek demesio mums reikia : ))))
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 15, 15:14)
Tai ka, iseigadienis? smile.gif

Nulekiau ryt is ryto prisiauginu blakstes, tik nezinau ar bus kam i jas ziureti, nes Fabijus pradinges : ))) ai na bus kaip bus, yik noreciau kartais ji su keptuve priploti  biggrin.gif

Is savo menkos patirties galiu pasakyt, kad nekalbadieniai duoda tik laikina nauda  g.gif Iismylejusios, mes tampam labai reiklios ir ne vyram suprast kiek demesio mums reikia : ))))

Noretum doh.gif Ryte 6 jau darbe buvau, tik tai kad isejau anksciau, nes visa tokia varvanti ir blogai jauciuosi, tai grizus uzvalgiau, paemiau puse stikliuko baltos (tik tiek teturejau, bet merginos nu kas do brudas ta balta lotuliukas.gif paskutiniu metu tik sampa ir vyna geriau, tai buvau pamirsus sito skoni doh.gif ) ant virsaus arbata su imbieru, medum ir citrina ir i lova ax.gif va kilau tik db, tik pagerejimas da neatejo matyt tongue.gif

Oho, net blakstienas auginaisi bigsmile.gif vat cia tai ruosimasis thumbup.gif Ir kaip jautiesi? Viena drauge pasakojo, kad jai nepatiko g.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Net nesu pika is tikro, kaip anksciau budavo, tik nusibodo ant to pacio klupti kas karta, noriu kad jis tiesiog pamegintu suprasti, kai prasau 5min nuposirdaus pokalbio, noriu kad jis bent pasistenktu, o ne galva linktelejes savais reikalais uzsiiminetu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Na pas mus yra siokiu tokiu pasikeitimu jau. Vyras nedirbo kelias dienas,tai prasedejom prie neto ir apie viska pakalbejom,viska susitarem bendrais bruozais. Jis nenusiteikes ilgai laukti,tai gruodzio menesi tuoksimes. Norejo per musu 15 metines,bet niekaip mums neiseina. Atkrito man visi rupesciai del vestuviu smile.gif Kai grys,eisim pildyti prasymu ir tada tiksliai data nuspresim. Na ir dar reiks ziedus pasigaminti. Stai ir visi rupesciai ax.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 08 14, 22:38)

Į smulkmenas nesileisiu. Labai ačiū visoms už palaikymą, tikėjimą, gerus šiltus žodžius ir visoms linkiu rasti savo laimę ir meilę, kad ir kuriam pasaulio krašte ji bebūtų, eikit jos pasitikt drąsiai, su šypsena  ir atmerktomis akimis. 4u.gif

Mieloji,tau to paties 4u.gif Esi didele mergaite,pati zinai,kad kiekviena pabaiga atveria kelia naujai pradziai. Ir dar,kaip sako,nera to blogo,kas neiseitu i gera mirksiukas.gif Laikykis console.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 15, 15:14)

Is savo menkos patirties galiu pasakyt, kad nekalbadieniai duoda tik laikina nauda  g.gif Iismylejusios, mes tampam labai reiklios ir ne vyram suprast kiek demesio mums reikia : ))))

O as sakyciau,kad kiekvienas nekalbadienis atima is musu galimybe isnaudoti savo brangu laika tikslingai. Mes svaistom savo laika,lyg jo turetumem i valias... Nekalbejimas nera issprendes jokios problemos, jokios. console.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 15, 19:58)
Na pas mus yra siokiu tokiu pasikeitimu jau. Vyras nedirbo kelias dienas,tai prasedejom prie neto ir apie viska pakalbejom,viska susitarem bendrais bruozais. Jis nenusiteikes ilgai laukti,tai gruodzio menesi tuoksimes. Norejo per musu 15 metines,bet niekaip mums neiseina. Atkrito man visi rupesciai del vestuviu  smile.gif Kai grys,eisim pildyti prasymu ir tada tiksliai data nuspresim. Na ir dar reiks ziedus pasigaminti. Stai ir visi rupesciai  ax.gif

O as sakyciau,kad kiekvienas nekalbadienis atima is musu galimybe isnaudoti savo brangu laika tikslingai. Mes svaistom savo laika,lyg jo turetumem i valias... Nekalbejimas nera issprendes jokios problemos, jokios.  console.gif

Tai jokiu dideliu baliu ir tortiniu sukneliu??? blink.gif Is tikro, tai dziugu, jog radot bendra kalba 4u.gif

Zinau, bet kartais reikia, jei nespranta kai sneki, gal supras kai nesnekesiu, bent kazka prades galvoti i reikiama puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 15, 17:04)
Noretum  doh.gif Ryte 6 jau darbe buvau, tik tai kad isejau anksciau, nes visa tokia varvanti ir blogai jauciuosi, tai grizus uzvalgiau, paemiau puse stikliuko baltos (tik tiek teturejau, bet merginos nu kas do brudas ta balta lotuliukas.gif paskutiniu metu tik sampa ir vyna geriau, tai buvau pamirsus sito skoni doh.gif ) ant virsaus arbata su imbieru, medum ir citrina ir i lova  ax.gif va kilau tik db, tik pagerejimas da neatejo matyt  tongue.gif

Oho, net blakstienas auginaisi  bigsmile.gif vat cia tai ruosimasis thumbup.gif Ir kaip jautiesi? Viena drauge pasakojo, kad jai nepatiko g.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Net nesu pika is tikro, kaip anksciau budavo, tik nusibodo ant to pacio klupti kas karta, noriu kad jis tiesiog pamegintu suprasti, kai prasau 5min nuposirdaus pokalbio, noriu kad jis bent pasistenktu, o ne galva linktelejes savais reikalais uzsiiminetu  doh.gif

: ))) turetum jau nuo tokio "kokteiliuko" pasveikt smile.gif
dabar jau toks vejas, kad persmelkia, stengiuos silciau rengtis, bet kazin kaip cia bus...

Ne tik blakstes auginausi, bet ir pries tai geriau preparatus, kur sportininkai geria, galvojau mazu koki grama priaugsiu (nes svoris ne tik nesikeicia nuo 17 metu, bet dar ir mazeja unsure.gif ), bet paskui uzejo "tos" dieneles, zliumbiau , nervinausi ir matyt visus gramus vel numeciau doh.gif
Zodziu ruosiausi is peties, noriu gerai jaustis. Jeigu jausiuos gerai, tai ir tas Fabijano koks tai ten sprendimas manes nepalaus... blush2.gif

O del blakstuciu jauciuos gerai, is pradziu akytes trupuciuka grauze per pacia procedura, bet tikrai verta, nes dabar jau kelios valandos praejo ir jokio diskomforto man nera, be to, pagalvojus, kad ryte atsikelus nereiks spakliuotis, tai thumbup.gif Susiradau tokia mergaite, kur namie priaugineja, tai mokejau ne kalnus, zodziu liuks smile.gif Nulekiau be makiazo, su kedukais, pasireiravo ar pilnamete lotuliukas.gif

Ir as noriu pokalbiu, supratimo, bet gaunu spyga mad.gif Anyway, ateis ir i mano kiemo svente, jei ne tas, tai kitas, svarbu KANTRYBE : )))
O kuo taviskis ten taip baisiai uzsimineja ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 08 15, 18:58)
Sveikos mergaites  4u.gif

Na pas mus yra siokiu tokiu pasikeitimu jau. Vyras nedirbo kelias dienas,tai prasedejom prie neto ir apie viska pakalbejom,viska susitarem bendrais bruozais. Jis nenusiteikes ilgai laukti,tai gruodzio menesi tuoksimes. Norejo per musu 15 metines,bet niekaip mums neiseina. Atkrito man visi rupesciai del vestuviu  smile.gif Kai grys,eisim pildyti prasymu ir tada tiksliai data nuspresim. Na ir dar reiks ziedus pasigaminti. Stai ir visi rupesciai  ax.gif

O as sakyciau,kad kiekvienas nekalbadienis atima is musu galimybe isnaudoti savo brangu laika tikslingai. Mes svaistom savo laika,lyg jo turetumem i valias... Nekalbejimas nera issprendes jokios problemos, jokios.  console.gif

Tai jau susitaikei su mintele apie vestuves, gal maziau pasimetimo? 4u.gif Gruodis -grazus laikas, ypac jeigu jau buna pasnige, faina butu pries kaledas, visi taip bu na sventiskai, pakiliai nusiteike, kupini siltu emociju ax.gif

Teisingai pasakyta, bet niekas nesitesia amzinai, taip pat ir nekalbadieniai. Jeigu du zmones nesusisnkeka, ateina laikas, kai reikia ir sprendimus priimti, bet sito man dar reikia ismokti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 15, 20:18)
: ))) turetum jau nuo tokio "kokteiliuko" pasveikt smile.gif

...pries tai geriau preparatus, kur sportininkai geria, galvojau mazu koki grama priaugsiu (nes svoris ne tik nesikeicia nuo 17 metu, bet dar ir mazeja  unsure.gif ), bet paskui uzejo "tos" dieneles, zliumbiau , nervinausi ir matyt visus gramus vel numeciau  doh.gif 

O kuo taviskis ten taip baisiai uzsimineja ?  g.gif

Deja dar pagerejismas neatejo, gal ryt... unsure.gif

Kad man tavo problemos doh.gif nuo manes pora kg nuimkit, o ne apridekit lotuliukas.gif Kiekvienai savos svajones hihihi.gif

Jis galima sakyti darbu vadovas statybose, iesko klientu priziuri darbus ir tt, na isada iki kaklo pasineres i veikla, o dar tas laiko skirtumas doh.gif Ir siaip vyriskas supratimas "taigi as salia pasedejau" mane veda is koto doh.gif O kur bendravimas, kur pasiteiravimas kaip sekesi, kur svelnus zodeliai doh.gif Nu MB toks nei kalbus nei ka, as pati save "pamyleti" turiu taip ganasi lotuliukas.gif O as noriu kad jis suprastu bent kodel man negerai, o jis nei nemegina, apsimeta kad nieko nebuvo ir laukia kada man praeis bdzingas. Jis al ir praeina, bet antram ir treciam kartui vis stipresnis nes kaupiasi tas jausmas kad taves nesupranta ir nemegina suprasti unsure.gif Ir siaip as jautri paskutiniu emtu, gal del to kad jau pora dienu kaip nekaip jauciuosi norisi rupescio svelnumo...
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 15, 19:29)
Deja dar pagerejismas neatejo, gal ryt...  unsure.gif

Kad man tavo problemos  doh.gif nuo manes pora kg nuimkit, o ne apridekit lotuliukas.gif Kiekvienai savos svajones hihihi.gif

Jis galima sakyti darbu vadovas statybose, iesko klientu priziuri darbus ir tt, na isada iki kaklo pasineres i veikla, o dar tas laiko skirtumas doh.gif Ir siaip vyriskas supratimas "taigi as salia pasedejau" mane veda is koto  doh.gif O kur bendravimas, kur pasiteiravimas kaip sekesi, kur svelnus zodeliai doh.gif Nu MB toks nei kalbus nei ka, as pati save "pamyleti" turiu taip ganasi  lotuliukas.gif O as noriu kad jis suprastu bent kodel man negerai, o jis nei nemegina, apsimeta kad nieko nebuvo ir laukia kada man praeis bdzingas. Jis al ir praeina, bet antram ir treciam kartui vis stipresnis nes kaupiasi tas jausmas kad taves nesupranta ir nemegina suprasti  unsure.gif Ir siaip as jautri paskutiniu emtu, gal del to kad jau pora dienu kaip nekaip jauciuosi norisi rupescio svelnumo...

Tai jau taip, kad kiekvienam savo drinks_cheers.gif Krastutinumai nera gerai, atrodo, kas cia per problema lieknumas, bet kai kauliukai kyso, tai ne taip ir grazu...
Na atsakingos pareigos, pervargsta zmogus gal... Kas idomiausia, kad jie nesiteirauja kaip mum sekesi ir pan., bet va jeigu patiems koks bizas uzeina, tai oj oj kaip svarbu, kad guostum, klausinetum ir suprastum... karta Fabijanas liudejo ir norejo man pasiguost, bet kadangi as pati buvau pries tai neisklausyta ir kai bandziau paaiskint kaip man truksta kazko brangaus, jis tepasake, kad bijo suklyst..., tai as ir pati jam uzsiminus, kad blogai jauciasi tik leptelejau, kad "gaila, kad tau taip, su laiku praeis". Po to jis labai isizeide, aiskino, kad jam reikia kazko kas ji suprastu.... Bet kaip sauksi, taip ir atsilieps......as ne asmenine psichologe, kad man dejuoti tik tada, kada jam blogai...
O jautri nes zveriskai isimylejus, skesti mintyse apie ji : ))) o dar tas abejingumas vercia tave nervuotis... bent man taip atrodo ax.gif O uztektu tiek nedaug, kad ateitu priglaustu, paklaustu, dometusi ax.gif
Atsakyti