QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 14, 13:28)
Vadinasi, puikiai zinai kaip jauciuosi
Tik mano skrydis su trupuciu maziau laimes
Man dar reikes paryciais dardet is siauliu i Vilniu
Bet tikiuosi, kad sita patirtis iseis man i nauda, kad ir kokia ji bebutu. Toliau lietuvytes ir jos kaimyniu nesu buvus, o cia tokia proga pasitaike... Buciau lb lb laiminga jeigu vykciau su draugem ar siaip pas draugus ir minciu nemaisytu sirdutes reikalai
Ir as del to maisiuko nebuciau sakojusis... bailiuke esu...bet gaila mesti tai, ka isidedi kaip svarbius daiktus... gal ten tos oro uosto darbuotojos ir papiknaudziauja kartais
Teko girdet, kad norejo atimt kazkokius prabangius skyscius, tai moteris juos pries akis ispyle i siuksliu deze, sake "jum nepaliksiu"
(tik neaisku ar tikra cia istorija ar isgalvota, nes labai jau drasu : ))) )
O tiesa, kai tu skridai galvos nespaude? Mano sese skrido i italija pries keleta metu (dar su persedimais), sake nezmoniskai galva spaude, galvojo, kad susprogs...

Ir as del to maisiuko nebuciau sakojusis... bailiuke esu...bet gaila mesti tai, ka isidedi kaip svarbius daiktus... gal ten tos oro uosto darbuotojos ir papiknaudziauja kartais

O tiesa, kai tu skridai galvos nespaude? Mano sese skrido i italija pries keleta metu (dar su persedimais), sake nezmoniskai galva spaude, galvojo, kad susprogs...

Taip, žinau

Išmečiau nereikšmingus dalykus - antibakterinę želę, dar ten kažką nelabai reikalingo.. Buvau įsidėjusi, nes pagal taisykles galėjau, bet va neįtiko kažkas darbuotojai, susiraukus buvo dar prieš tikrinant mane

Ne, man galvos nespaudė. Tik ausis užgulė, bet turėjau saldainiukų pasiėmus, tai atleido greitai. Čia matyt kaip kas tą slėgį pakelia.. Turėk ledinukų, gumos