QUOTE(festina lente @ 2012 08 30, 22:32)
As tik idejau,kokie siluetai man patinka,kazko tokio ieskosiu pirkti. Pati esu siuveja,tai gerai zinau,kaip kas man tinka,kaip paslepti kazka. Bet ai,itariu,kad ir cia dar ne galutinis variantas
Tendre,ir tau pasakysiu,kaip jau daugeliui sakiau pries tai. Bendraujam cia be JUsinimu,nesu as sena teta,kad i mane daugiskaita kreiptis

P.S. Mano figura kaip smelio laikrodis,tik DIDELIS smelio laikrodis
Supratau dabar

tai graži, moteriška figūra
Turiu aš tokį įprotį į kitus kreiptis 'jūs', bet pati ir nenoriu,kad į mane taip kreiptųsi

lygiai taip pat jaučiuosi kaip ir TU
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 30, 23:32)
Panašiai ir mes

Tik aš tiek ilgai nekankinau jo
Tokias mintis vyk šalin, juk va kai susitinkat viskas gerai (o ir jei nesusitinkat iš esmės juk viskas gerai?) - vadinasi verta
Čia pripratimo reikalas, manau. Kai aš nuvažiuoju į Kauną pvz., tai man irgi kažkaip keistai, atrodo svetima viskas ir nelimpa, bet apsipranti ir gerai

O dar kai mylimas žmogus šalia, lengviau
Čia mūsų visokių yra, bent vieną panašią istoriją tikrai rasi
Kai susitinkam viskas būna labai puiku, drugeliai vis dar skraido

ech, ta pati pradžia

o kai nesusitinkam tai viskas irgi gerai, tik dabar mb atidavė tvarkyti savo telefoną, mob. ryšio operatorius jam įdavė seną dar mygtukinę nokia

ilgai neatsiuntė sms parametrų ir dabar jis rašyti man negali, skambinti ir nevisada išeina iš to telefono, gerai,kad interneto parametrus atsiuntė normalius ir jį gaudo/veikia, tai vargsas eina i facebooka ir atraso man į žinutes iš ten (galiu įsivaizduoti kaip atrodo facebookas tokiam tel.) daug kantrybės jam reiks, tikiuosi uzteks

tai taip dabar ir komunikuosim dvi sav...
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 08:20)
Sveikos, mergytes

MB nupirko man bilietus rugsejo 21-23d. (zinoma cia mano patarimu buvo neimti jo gimtadieninio savaitgalio)

tai gausis 3 dienos atskirai ir vel pas MB

O jis to nei nezino

Prasnekai taip, lyg virs 100kg butum

O batuku manau betkokiu atveju reiks ieskot
Na kolkas dar tiksliai pasakyti negaliu, bet tokia sudetingesne skaitymui. "Vyrai is Marso..." buvo lengvesni, skaiciau ir as ja

Na bent kolkas man visai ir sita patinka, tik letai einasi
Manau abejones visad buna, bet svarbiausia jas nugaleti
Dar biski ir nenoresi is Vilniaus niekur vaziuoti
Sachar, kaip fainai gausis!!

gerai,kad jis taip paklausė tavo patarimo

Reikia gal ir man kokią knygą prigriebt, kai abejonės užeis, gal bus lengviau, kažką išmintingo paskaityti, prisitaikyti sau..

Gali visko su tuo Vilnium būti. Aš tikra kaunietė, gimusi šiame mieste, viskas man žinoma, patinka tas užtikrintumo, žinojimo jausmas. Kad ir dabar jau kokį mėnesį vairuoju, turėjau teises jau nuo 18, bet vairuoti pradėjau tik dabar

tai patinka tas jausmas,kai žinau ne tik kur kokiu keliu važiuoti į savo norimą tašką, bet net ir iš kokios juostos kur galima sukti ir pan. pačioj vairavimo pradžioj tai daug gelbsti, išvažiuočiau į Vilnių mašiuniuką atodėčiau iki pavasario
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 09:27)
Labas rytas

Šiandien privalau pasidaryti kelis darbus, MB prižadėjau iki rugsėjo 1d.

Sakė gausiu už tai dovanų

Tai kibsiu į darbą greitu metu, palinkėkit sėkmės
Green tea*, sėkmės darbuojantis