Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labas rytas 4u.gif Šiandien privalau pasidaryti kelis darbus, MB prižadėjau iki rugsėjo 1d. biggrin.gif Sakė gausiu už tai dovanų bigsmile.gif biggrin.gif Tai kibsiu į darbą greitu metu, palinkėkit sėkmės biggrin.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 08 31, 01:26)
TIK tiek ir belieka  irnesakyk.gif

Kokia cia kolekcija,pora ziedeliu  biggrin.gif

Viskas cia gerai su mandagumu,as pati visoms rasau TU. Cia gi internetas,ne kazkas. Visi slepiasi po nikais,avatarais,keista butu dar jusintis.
Labanaktis visoms  bye1.gif

Vienas du ir susipirksi lotuliukas.gif
Aš tai nei tokios kolekcijos neturiu hihihi.gif
Man kai kuriose temose kitaip ir nesinori rašyti, o tik jusintis. O čia kitaip ax.gif

QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 09:20)
Sveikos, mergytes  4u.gif MB nupirko man bilietus rugsejo 21-23d. (zinoma cia mano patarimu buvo neimti jo gimtadieninio savaitgalio) hihihi.gif tai gausis 3 dienos atskirai ir vel pas MB  cool.gif O jis to nei nezino hihihi.gif

Vaaa ir išsisprendė bigsmile.gif Labai gerai good.gif O ką jis sakė planuoja per gimtadienio savaitgalį?
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 09:27)
Labas rytas  4u.gif Šiandien privalau pasidaryti kelis darbus, MB prižadėjau iki rugsėjo 1d. biggrin.gif

Vaaa ir išsisprendė  bigsmile.gif Labai gerai good.gif O ką jis sakė planuoja per gimtadienio savaitgalį?

Ir kas gi do darbai cia tokie? bigsmile.gif

Dar neklausiau, jis dabar uzsiemes vaiko kambario remontu ir apstatymu, tai telefonu nuotraukas siuntineja tik patarimo klausdamas rolleyes.gif Vakare pavarges buna... ryt atskrenda ~12h, mastau ar prie jo tecio prisiplakti ir pasitikti ar laukti kol jie atvaziuos is Vilniaus ir prigrebs mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 30, 22:32)
As tik idejau,kokie siluetai man patinka,kazko tokio ieskosiu pirkti. Pati esu siuveja,tai gerai zinau,kaip kas man tinka,kaip paslepti kazka. Bet ai,itariu,kad ir cia dar ne galutinis variantas  biggrin.gif

Tendre,ir tau pasakysiu,kaip jau daugeliui sakiau pries tai. Bendraujam cia be JUsinimu,nesu as sena teta,kad i mane daugiskaita kreiptis  mirksiukas.gif
P.S. Mano figura kaip smelio laikrodis,tik DIDELIS smelio laikrodis  blush2.gif

Supratau dabar smile.gif tai graži, moteriška figūra mirksiukas.gif

Turiu aš tokį įprotį į kitus kreiptis 'jūs', bet pati ir nenoriu,kad į mane taip kreiptųsi lotuliukas.gif lygiai taip pat jaučiuosi kaip ir TU smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 30, 23:32)
Panašiai ir mes hihihi.gif Tik aš tiek ilgai nekankinau jo  biggrin.gif
Tokias mintis vyk šalin, juk va kai susitinkat viskas gerai (o ir jei nesusitinkat iš esmės juk viskas gerai?) - vadinasi verta  4u.gif
Čia pripratimo reikalas, manau. Kai aš nuvažiuoju į Kauną pvz., tai man irgi kažkaip keistai, atrodo svetima viskas ir nelimpa, bet apsipranti ir gerai  mirksiukas.gif O dar kai mylimas žmogus šalia, lengviau  smile.gif
Čia mūsų visokių yra, bent vieną panašią istoriją tikrai rasi  biggrin.gif  4u.gif

Kai susitinkam viskas būna labai puiku, drugeliai vis dar skraido smile.gif ech, ta pati pradžia biggrin.gif o kai nesusitinkam tai viskas irgi gerai, tik dabar mb atidavė tvarkyti savo telefoną, mob. ryšio operatorius jam įdavė seną dar mygtukinę nokia doh.gif ilgai neatsiuntė sms parametrų ir dabar jis rašyti man negali, skambinti ir nevisada išeina iš to telefono, gerai,kad interneto parametrus atsiuntė normalius ir jį gaudo/veikia, tai vargsas eina i facebooka ir atraso man į žinutes iš ten (galiu įsivaizduoti kaip atrodo facebookas tokiam tel.) daug kantrybės jam reiks, tikiuosi uzteks smile.gif tai taip dabar ir komunikuosim dvi sav...
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 08:20)
Sveikos, mergytes  4u.gif MB nupirko man bilietus rugsejo 21-23d. (zinoma cia mano patarimu buvo neimti jo gimtadieninio savaitgalio) hihihi.gif tai gausis 3 dienos atskirai ir vel pas MB  cool.gif O jis to nei nezino hihihi.gif
Prasnekai taip, lyg virs 100kg butum  doh.gif O batuku manau betkokiu atveju reiks ieskot  biggrin.gif
Na kolkas dar tiksliai pasakyti negaliu, bet tokia sudetingesne skaitymui. "Vyrai is Marso..." buvo lengvesni, skaiciau ir as ja  biggrin.gif Na bent kolkas man visai ir sita patinka, tik letai einasi ax.gif

Manau abejones visad buna, bet svarbiausia jas nugaleti  4u.gif

Dar biski ir nenoresi is Vilniaus niekur vaziuoti  bigsmile.gif

Sachar, kaip fainai gausis!! smile.gif gerai,kad jis taip paklausė tavo patarimo smile.gif
Reikia gal ir man kokią knygą prigriebt, kai abejonės užeis, gal bus lengviau, kažką išmintingo paskaityti, prisitaikyti sau.. smile.gif
Gali visko su tuo Vilnium būti. Aš tikra kaunietė, gimusi šiame mieste, viskas man žinoma, patinka tas užtikrintumo, žinojimo jausmas. Kad ir dabar jau kokį mėnesį vairuoju, turėjau teises jau nuo 18, bet vairuoti pradėjau tik dabar biggrin.gif tai patinka tas jausmas,kai žinau ne tik kur kokiu keliu važiuoti į savo norimą tašką, bet net ir iš kokios juostos kur galima sukti ir pan. pačioj vairavimo pradžioj tai daug gelbsti, išvažiuočiau į Vilnių mašiuniuką atodėčiau iki pavasario lotuliukas.gif
Papildyta:
Labas rytas  4u.gif Šiandien privalau pasidaryti kelis darbus, MB prižadėjau iki rugsėjo 1d. biggrin.gif Sakė gausiu už tai dovanų  bigsmile.gif  biggrin.gif Tai kibsiu į darbą greitu metu, palinkėkit sėkmės  biggrin.gif

Green tea*, sėkmės darbuojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 08:20)
Prasnekai taip, lyg virs 100kg butum  doh.gif O batuku manau betkokiu atveju reiks ieskot  biggrin.gif

Kaip faina,tikrai pasibusit kartu ilgeliau ir bus puiki dovana ne tik jam,bet ir tau.

Na nesigincyk,86 jau nelabai isoriskai ir skiriasi nuo 100 kg. Bet ai,svarbiau man,kad sveikata kiek imanoma geresne laikytusi,o su svoriu nepakovosi,ne del apsileidimo jis toks,o del ligu.
Taip,batai bus didele problema. Bet vistiek pirmiausia ieskosiu aprangos. Maza ka,gal visai ne balta kazka nusipirksiu...

Labas rytas  4u.gif Šiandien privalau pasidaryti kelis darbus, MB prižadėjau iki rugsėjo 1d. biggrin.gif Sakė gausiu už tai dovanų  bigsmile.gif  biggrin.gif Tai kibsiu į darbą greitu metu, palinkėkit sėkmės  biggrin.gif

Vienas du ir susipirksi  lotuliukas.gif
Aš tai nei tokios kolekcijos neturiu hihihi.gif

Na neturi tu tokios kolekcijos,bet ir liniuotes tokios dar neuzgyvenot,ar ne? O ziurek,gal ir laukia uz gerus darbus jau ta maza dovanele melynoj dezutej smile.gif

QUOTE(Tendre @ 2012 08 31, 12:16)
Supratau dabar smile.gif tai graži, moteriška figūra  mirksiukas.gif

Gali visko su tuo Vilnium būti. Aš tikra kaunietė, gimusi šiame mieste, viskas man žinoma, patinka tas užtikrintumo, žinojimo jausmas. Kad ir dabar jau kokį mėnesį vairuoju, turėjau teises jau nuo 18, bet vairuoti pradėjau tik dabar  biggrin.gif tai patinka tas jausmas,kai žinau ne tik kur kokiu keliu važiuoti į savo norimą tašką, bet net ir iš kokios juostos kur galima sukti ir pan. pačioj vairavimo pradžioj tai daug gelbsti, išvažiuočiau į Vilnių mašiuniuką atodėčiau iki pavasario  lotuliukas.gif

Moteriska,taip. O del grozio,na del skonio nesigincijama,kaip sakant. smile.gif Kiek zmoniu,tiek nuomoniu.

As Vilniaus neprisijaukinau. Bet man sukliude daugiau sveikatos problemos,per daug ten uzterstas oras,as neistveriau. I senamiesti visada smagu uzsukti,pasivaikscioti. Bet gyventi nenoriu ten.
Man atrodo,tie keli menesiai draugystes dar per maza,kad keltis i kita miesta,ypac jei jis tau svetimas. Nebent tikrai pati nori ten gyventi,tada po biskuti reiktu jaukintis ta minti. Bet kokiu atveju,visada siulau pirma pagalvoti protu,o paskui sirdimi.
Atsakyti
Dar nepradėjau doh.gif Bet tikiuos suspėt yu.gif
QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 12:56)

Praktikos ataskaita smartass.gif
O, tai ir ryt susitinkat! Liuks 4u.gif
QUOTE(Tendre @ 2012 08 31, 13:16)
Green tea*, sėkmės darbuojantis  mirksiukas.gif

Ištversit mirksiukas.gif yra ir mums taip buvę, kad MB taisė telefoną porą sav. ir pasiskolino iš kambariokio kažkokį kledarą, tai irgi sunkiai sekėsi rašinėtis biggrin.gif Bet nieko smile.gif
Ačiū bigsmile.gif Dar nepradėjau.. doh.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 31, 13:45)

Tiesa, trūksta TIK 11 metų su trupučiu iki jūsų mums biggrin.gif
Che che, nemanau mirksiukas.gif Greičiau jau mp3 gausiu, senasis mano jau numirė beveik, o aš labai mėgstu su savim muziką turėti, dabar kaip be rankų.. Tai lyg ir buvo minėjęs, kad palepins mane taip, vakar kelis variantus rodė blush2.gif

Viskas, einu, o tai po visų man mp3 bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 31 rugpjūčio 2012 - 12:09
QUOTE(Tendre @ 2012 08 31, 12:16)
Kai susitinkam viskas būna labai puiku, drugeliai vis dar skraido smile.gif ech, ta pati pradžia  biggrin.gif o kai nesusitinkam tai viskas irgi gerai

Svarbiausia, kad viskas gerai 4u.gif wub.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 31, 12:45)
Kaip faina,tikrai pasibusit kartu ilgeliau ir bus puiki dovana ne tik jam,bet ir tau.

Taip,batai bus didele problema. Bet vistiek pirmiausia ieskosiu aprangos. Maza ka,gal visai ne balta kazka nusipirksiu...

Man jau vien tos 4 dienos skamba kaip visos atostogos, jau laukiu nesulaukiu, o gi issiduoti negalima doh.gif

Nu va, ir jau "gal nebebalta" hihihi.gif O beje man taip idomu pasidare - kokia tavo megstamiausia spalva? biggrin.gif kai MB to paklausiau jis susimast ir vistiek neatsake konkreciai, tik pasake ko tikrai nemegsta doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 13:05)
Dar nepradėjau  doh.gif Bet tikiuos suspėt yu.gif

Che che, nemanau  mirksiukas.gif Greičiau jau mp3 gausiu

Tai kibk i darbus greiciau, o tai bimbineja ji cia lotuliukas.gif

Geriau jau butu melyna dezute nei mp3 bebe.gif
Atsakyti
Žiūriu Sachar su Festina lente avatarus pasikeitė, man kaip tik kilo šiandien ryte mintis pasikeisti biggrin.gif Palauksiu rytdienos gal tada biggrin.gif
QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 20:59)
Nu va, ir jau "gal nebebalta" hihihi.gif
Tai kibk i darbus greiciau, o tai bimbineja ji cia  lotuliukas.gif
Geriau jau butu melyna dezute nei mp3 bebe.gif

lotuliukas.gif
Kibau, bet ne taip entuziastingai, kad būčiau jau pabaigusi.. blush2.gif Tai biškį pagudrausiu ir ne visą nusiųsiu hihihi.gif
Geriausiai būtų abu, ir mėlyni bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 19:59)

Nu va, ir jau "gal nebebalta" hihihi.gif O beje man taip idomu pasidare - kokia tavo megstamiausia spalva?  biggrin.gif kai MB to paklausiau jis susimast ir vistiek neatsake konkreciai, tik pasake ko tikrai nemegsta  doh.gif  lotuliukas.gif

Na nzn,tiesiog,ka rasiu,ta imsiu smile.gif Vyras tai noretu,kad buciau bent jau arti baltos.
O del mano mylimiausios spalvos dar kyla klausimu? Nieko nesako dvi melynos dezutes? lotuliukas.gif
Cia vienoms vestuvems ejau nuomotis suknios,tai jis sake nu pasistenk,kad butu ne melyna biggrin.gif

Cia kaip jis man sako,kad nevaiksciociau issisiepus,nes niekas nezino,kad jis anksciau gryzta biggrin.gif Sake pasistenk neisisduoti ir kaip ant sparnu nelakstyti. Tai ir tau taip,reiks stengtis neparodyti dziaugsmo,kai taviskis nezino jo priezasties,kad susitiksit labai labai greitai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 20:09)
Žiūriu Sachar su Festina lente avatarus pasikeitė, man kaip tik kilo šiandien ryte mintis pasikeisti  biggrin.gif Palauksiu rytdienos gal tada  biggrin.gif

Kad jau ryt rudenelis,tai mano feja jau nebetinka. Reikia kartais atsinaujinti smile.gif Ir nuo melynos spalvos man sunku pabegti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 31, 21:22)
O del mano mylimiausios spalvos dar kyla klausimu? Nieko nesako dvi melynos dezutes?  lotuliukas.gif
Cia vienoms vestuvems ejau nuomotis suknios,tai jis sake nu pasistenk,kad butu ne melyna  biggrin.gif

Cia kaip jis man sako,kad nevaiksciociau issisiepus,nes niekas nezino,kad jis anksciau gryzta  biggrin.gif  Sake pasistenk neisisduoti ir kaip ant sparnu nelakstyti. Tai ir tau taip,reiks stengtis neparodyti dziaugsmo,kai taviskis nezino jo priezasties,kad susitiksit labai labai greitai  thumbup.gif
Papildyta:
Kad jau ryt rudenelis,tai mano feja jau nebetinka. Reikia kartais atsinaujinti  smile.gif  Ir nuo melynos spalvos man sunku pabegti  ax.gif

lotuliukas.gif O mano mylimiausia spalva - ruda ax.gif Tai tinka avataras ir rudens, ir mylimiausios spalvos kategorijoms biggrin.gif
Aha, Sachar, tik neišplepėk netyčia, kad jau tuoj vėl susitiksit ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 20:37)
lotuliukas.gif O mano mylimiausia spalva - ruda  ax.gif Tai tinka avataras ir rudens, ir mylimiausios spalvos kategorijoms  biggrin.gif
Aha, Sachar, tik neišplepėk netyčia, kad jau tuoj vėl susitiksit ir pan.  biggrin.gif

Na manau ji tikrai neisplepes,tik gali itartinai atrodyti,jeigu islydetu ji su sypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 31, 22:15)
Na manau ji tikrai neisplepes,tik gali itartinai atrodyti,jeigu islydetu ji su sypsena  biggrin.gif

Jo, reikia paverkti, tada tikrai nesupras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 20:09)
Kibau, bet ne taip entuziastingai, kad būčiau jau pabaigusi..  blush2.gif Tai biškį pagudrausiu ir ne visą nusiųsiu hihihi.gif

Geriausiai būtų abu, ir mėlyni  bigsmile.gif  biggrin.gif

Sakai praslysi? hihihi.gif

Ale apetitas kyla bevalgant lotuliukas.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 31, 20:22)
Nieko nesako dvi melynos dezutes?  lotuliukas.gif

Tai ir tau taip,reiks stengtis neparodyti dziaugsmo,kai taviskis nezino jo priezasties,kad susitiksit labai labai greitai  thumbup.gif

Nu va, tu spalva savo zinai, o MB nekonkretino, nors... vyras ko noreti, jis rozines nuo nublukusios raudonos neatskirs hihihi.gif

Manau problemu nebus, tik kad as pati tokia, sunkiai buna paslaptys nuo MB laikyti ax.gif Bet laikausi biggrin.gif O dar primasciau "nekaltybes dirza" padovanoti (cia be saves) - nupirkau vyriskas kelnaites (su gydomisiais magnetukais, snd grupinis.lt skelbe, issiuvinesiu sirdele ir prikabinsiu spynele ant ju) lotuliukas.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 20:37)
lotuliukas.gif O mano mylimiausia spalva - ruda  ax.gif Tai tinka avataras ir rudens, ir mylimiausios spalvos kategorijoms  biggrin.gif

O as tai net nepasakyciau kokia tiksliai, siaip labai megstu zalia (salotine), ja statyciau i pirmaja vieta, bet aprangoje vyrauja juoda, pilka ir ruda g.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 21:31)
Jo, reikia paverkti, tada tikrai nesupras  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti