Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labas 4u.gif Aš jau su dovanėle rankose blush2.gif Norėjau, kad MB pats įteiktų kai susitiksim, bet išėjo biški kitaip.. rolleyes.gif Bet užtad jau ryt žingsniuosiu su muzika, pagaliauuu bigsmile.gif Tiesa, ne mėlyna dovanėlė hihihi.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 09 02, 20:28)
Palaukim dar savaitele,kol grys i namus vyras  biggrin.gif O tada jau matysim,ka cia veiksim,ar kur isleksim trumpam.

Idomu kaip musu sese Elegantiskai sninga,ar ja sveikinti su rugsejo 1-aja... Neuzsuka pas mus. Pasiilgau  unsure.gif

Gerai, laukiaaam bigsmile.gif
Kalbat apie kvepalus, man vis neatsiranda progos MB nupirkt man patinkančius kvepalus biggrin.gif Na, nėra, kad labai neskaniais kvėpinasi, bet taip norėčiau pati išrinkti bigsmile.gif Kadangi nėra mėgėjas kvėpintis kasdien, tai vienos rūšies kvepalų per akis, o vis turi kokių nepabaigtų, dabar va su gimtadieniu iš tėčio gavo biggrin.gif Nelemta matyt biggrin.gif
Aha, gal kokius reikalus dėl studijų tvarko.. Elegantiškai sninga, laukiam pasirodant! topsecret.gif

Papildyta:

QUOTE(sachar @ 2012 09 02, 22:05)
Visko gali buti, reikia pameginti is kur nors gauti tikslia instrukcijas bent kaip iki miestelio dasigauti, ten tai manau su dukra ar net sunum susitarciau kad pasitiktu  ax.gif Bet su mano anglu ziniom bus neblogas nuotykis tokiu atveju hihihi.gif

Ale tikra saunuole  thumbup.gif

Nusigausi kaip nors biggrin.gif
Aj, biški pachimičinau aš su ta ataskaita hihihi.gif MB vis tiek nežino, ką tiksliai turėjau parašyti, o dar turėsiu pridėti daug ką biggrin.gif Bet pažadą įvykdžiau didis.gif
Kaip juokingai su tais kvepalais lotuliukas.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 09 02, 22:29)

Tai taip, kvepalus galima dovanoti nebent tiksliai žinai, kad jie patinka ax.gif

Šiandien vos namo neišėjau anksčiau laiko - nepažiūrėjau, kad pakeitė tvarkaraštį šiek tiek biggrin.gif Ech, prasideda.. rolleyes.gif
Gero pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 03 rugsėjo 2012 - 13:47
QUOTE(Tendre @ 2012 09 03, 13:29)
Taviškis nesnaudžia  thumbup.gif kad niekur nepabėgtum, iš pačio ryto tempia prašymų smile.gif taip gražu  thumbup.gif  O kas rūpinsis kitais vestuvių reikalais? Švente, dekoracijom? Kaip tau smagu- vienintelė užduotis pasirūpinti,kad būtum graži tą dieną  wub.gif

Na mes sventes nedarom jokios,atsvesim dviese,arba su liudininkais,jei rasim tokius,kurie paslapti islaikytu ax.gif Kadangi mes kartu daug metu,tai nera kazkoks naujas gyvenimo atskaitos taskas. Niekas nepasikeis po tuoktuviu. Ir baliaus nenorim. Norim,kad tai busu tik musu diena smile.gif
Baisus savanaudziai,kaip daugeliui atrodo tokiu atveju. Ka,nebus baliaus??? blink.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 09 03, 14:48)
Labas 4u.gif Aš jau su dovanėle rankose  blush2.gif Norėjau, kad MB pats įteiktų kai susitiksim, bet išėjo biški kitaip.. rolleyes.gif  Bet užtad jau ryt žingsniuosiu su muzika, pagaliauuu  bigsmile.gif Tiesa, ne mėlyna dovanėlė hihihi.gif

Gerai, laukiaaam  bigsmile.gif
Kalbat apie kvepalus, man vis neatsiranda progos MB nupirkt man patinkančius kvepalus biggrin.gif Na, nėra, kad labai neskaniais kvėpinasi, bet taip norėčiau pati išrinkti  bigsmile.gif Kadangi nėra mėgėjas kvėpintis kasdien, tai vienos rūšies kvepalų per akis, o vis turi kokių nepabaigtų, dabar va su gimtadieniu iš tėčio gavo  biggrin.gif Nelemta matyt  biggrin.gif

Tai taip, kvepalus galima dovanoti nebent tiksliai žinai, kad jie patinka  ax.gif

Smagu,kad ir ne melynas thumbup.gif Mazos dovaneles stiprina draugyste ax.gif
Oi maniskis tai kasdien kvepinasi ir kvepalu turi ivairiausiu ir daug,as vis papildau jo lentyna,ir pats megsta pirkti kvepalus sau. As irgi turiu,bet as mazai kvepinuosi. Kai kartu,tai vistiek jo kvepalai maniskius perspjauna biggrin.gif Man beveik ir neverta kvepintis.
O progos ieskoti nebutina,nori ir nuperki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 03 rugsėjo 2012 - 14:06
QUOTE(festina lente @ 2012 09 03, 16:20)
Na mes sventes nedarom jokios,atsvesim dviese,arba su liudininkais,jei rasim tokius,kurie paslapti islaikytu  ax.gif  Kadangi mes kartu daug metu,tai nera kazkoks naujas gyvenimo atskaitos taskas. Niekas nepasikeis po tuoktuviu. Ir baliaus nenorim. Norim,kad tai busu tik musu diena  smile.gif
Baisus savanaudziai,kaip daugeliui atrodo tokiu atveju. Ka,nebus baliaus??? blink.gif 
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Smagu,kad ir ne melynas  thumbup.gif  Mazos dovaneles stiprina draugyste  ax.gif
Oi maniskis tai kasdien kvepinasi ir kvepalu turi ivairiausiu ir daug,as vis papildau jo lentyna,ir pats megsta pirkti kvepalus sau. As irgi turiu,bet as mazai kvepinuosi. Kai kartu,tai vistiek jo kvepalai maniskius perspjauna  biggrin.gif  Man beveik ir neverta kvepintis.
O progos ieskoti nebutina,nori ir nuperki  ax.gif

Man toks scenarijus labai priimtinas blush2.gif Kokie čia savanaudžiai, tai juk jūsų šventė bigsmile.gif
Aha, smagu ax.gif
Tai va, kad ir be progos ir su proga neišeina nupirkti, nes jis vis turi kokius. Kadangi kvėpinasi mažai ir nemėgsta apsikrauti buteliukais, tai nenoriu antrų dovanoti.. O išmesti nepabaigtus irgi ne išeitis, nesutinka jis taip ax.gif Būsiu kantri ir sulauksiu savo progos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 09 03, 15:52)

Tai va, kad ir be progos ir su proga neišeina nupirkti, nes jis vis turi kokius. Kadangi kvėpinasi mažai ir nemėgsta apsikrauti buteliukais, tai nenoriu antrų dovanoti.. O išmesti nepabaigtus irgi ne išeitis, nesutinka jis taip ax.gif  Būsiu kantri ir sulauksiu savo progos  tongue.gif

O tu sakyk,oi zuikis tavo kvepalus sudauze,bet as ta proga nupirkau naujus biggrin.gif O senus paslepk kur nuo akiu,kai ateis laikas isimsi ir sunaudos mirksiukas.gif
Kantrybe dorybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 09 03, 17:11)
O tu sakyk,oi zuikis tavo kvepalus sudauze,bet as ta proga nupirkau naujus  biggrin.gif  O senus paslepk kur nuo akiu,kai ateis laikas isimsi ir sunaudos  mirksiukas.gif
Kantrybe dorybe  4u.gif

biggrin.gif Nenustebtų, jei zuikis sudaužytų, chuliganas jis pas mus biggrin.gif
Aj dabar skanius turi, nuo tėčio gavo, tegu kvėpinas ax.gif
O kaip tu, kokią šiandien suknelę norėtum vestuvėms? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 09 03, 16:23)

O kaip tu, kokią šiandien suknelę norėtum vestuvėms?  lotuliukas.gif

Na na,tik nereikia cia saipytis biggrin.gif Nezinai,kai tau reiks,kaip bus lotuliukas.gif
Siandien nebenoriu nieko,gal geriau paieskosiu kokiu nauju naktinuku graziu tai progai ax.gif Nors turiu dar vienus ipatingus,kuriu nespejau vyrui parodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 09 02, 16:51)
Labas  4u.gif Koks gražus sekmadienis, tik nėra su kuom pasivaikščioti mellow.gif

Pritariu Festina lente, tik išsiskyrus labai sunku būna.. Po to lengviau. Na, tai pamėginkit susidėlioti darbus taip, kad išeitų susitikti po 2 savaičių!  4u.gif Aš dar pakartosiu savo klausimą, neatsakei  blush2.gif Ar nenusimato jums kokie pasikeitimai dėl atstumo?  ax.gif

Sorry, nepastebėjau klausimo pirma dėl diskusijų gausos mirksiukas.gif Oi ne, su tuo atstumu pas mus sunkus atvejis, tikėtina, kad bent kelerių metų reikalas, tai optimistiškai nenuteikia - aš tik tikiuos, kad tas atstumas nepadidės iki užsienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 09 03, 15:20)
Na mes sventes nedarom jokios,atsvesim dviese,arba su liudininkais,jei rasim tokius,kurie paslapti islaikytu  ax.gif  Kadangi mes kartu daug metu,tai nera kazkoks naujas gyvenimo atskaitos taskas. Niekas nepasikeis po tuoktuviu. Ir baliaus nenorim. Norim,kad tai busu tik musu diena  smile.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Baisūs savanaudžiai.. ir stalo nukloto mišrainėm nebus... ir bankūchino nebus... bigsmile.gif
Jūsų šventė smile.gif

Green tea*, smagu, nors ir ne mėlyna dėžutė
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif Vakar atariau darbe, o likusi vakara su sampu svenciau rugsejo 1-ja sokiu saleje lotuliukas.gif Namo parsiradom su merginom ~23h blush2.gif

QUOTE(Tendre @ 2012 09 03, 13:29)
... man iš tikro būtų net ir sunkiau laukti jei žinočiau tikslią datą iki kada laukti

O man atvirsciai, kai zinau kada susimatysim tai ramiau tiesiog, nes va zinau jog busim tada ir tada kartu, o ta nezinomybe tai labai sunkiai man praeina ax.gif

QUOTE(Tendre @ 2012 09 03, 14:15)
...Tai jeigu ta moteriškutė taip, jau tu laisvai galėtum 

O kaip šiti kvepalai? patinka? smile.gif Kur sunaudojai vyriškus?

Tai ir suo kariamas pripranta lotuliukas.gif Tai jei reiks issisuksiu, tik kad noretusi neeksperimentuoti, nes as galim sakyti angliskai ir tik "OK" moku lotuliukas.gif

Na man patinka is tikro, nemaniau kad pataikys, bet MB labiau savo jegom pasitiki, nei as lotuliukas.gif O vyriskus perpardaviau ax.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 09 03, 14:48)
Tiesa, ne mėlyna dovanėlė hihihi.gif

Šiandien vos namo neišėjau anksčiau laiko - nepažiūrėjau, kad pakeitė tvarkaraštį šiek tiek  biggrin.gif Ech, prasideda.. 

O gaila tongue.gif

Nei nepavydziu is tikro lotuliukas.gif Nors nuo pirmadienio as pradesiu i anglu kalbos kursus pradedantiesiems eiti (gerai kad tik menesiuka biggrin.gif )

QUOTE(festina lente @ 2012 09 03, 15:20)
biggrin.gif 

Man ir toks scenarijus prie dusios, kas cia do mada balius giminem kelti lotuliukas.gif

QUOTE(abiga @ 2012 09 03, 21:28)
Oi ne, su tuo atstumu pas mus sunkus atvejis, tikėtina, kad bent kelerių metų reikalas, tai optimistiškai nenuteikia - aš tik tikiuos, kad tas atstumas nepadidės iki užsienio smile.gif

Tikekimes iki uzsienio nedaeis 4u.gif
Atsakyti
Laabaas 4u.gif Jau po paskaitų, šviečiasi nelengvas semestras unsure.gif Jau turiu darbų, kuriuos reikia atlikti g.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 09 03, 19:59)
Na na,tik nereikia cia saipytis  biggrin.gif  Nezinai,kai tau reiks,kaip bus  lotuliukas.gif
Siandien nebenoriu nieko,gal geriau paieskosiu kokiu nauju naktinuku graziu tai progai  ax.gif  Nors turiu dar vienus ipatingus,kuriu nespejau vyrui parodyti  blush2.gif

biggrin.gif Atsiprašau! Aš gal tada jau dabar pradėsiu žiūrinėtis, kad paskui nestresuot lotuliukas.gif
blush2.gif wub.gif

QUOTE(abiga @ 2012 09 03, 22:28)

Va, aš irgi džiaugiuos, kad vis tik ne su užsieniu tas atstumas yra unsure.gif Vis lengviau console.gif

QUOTE(Tendre @ 2012 09 04, 00:49)

Smagu tikrai, kaip man dabar MB palepint g.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 09 04, 10:06)
O man atvirsciai, kai zinau kada susimatysim tai ramiau tiesiog, nes va zinau jog busim tada ir tada kartu, o ta nezinomybe tai labai sunkiai man praeina  ax.gif

O gaila  tongue.gif

Nei nepavydziu is tikro  lotuliukas.gif Nors nuo pirmadienio as pradesiu i anglu kalbos kursus pradedantiesiems eiti (gerai kad tik menesiuka biggrin.gif )

drinks_cheers.gif
Aj, palauksiu dar tongue.gif
Žinok, pamatytum mūsų kelis dėstytojus.. Tai užpavydėtum hihihi.gif Jei rimtai, tai kol kas atrodo visai nieko tiek dalykai, tiek dėstytojai ir darbai, kurie mūsų laukia. Kol kas aš pilna entuziazmo, bet jis greitai praeina irnesakyk.gif
Ooo, faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 04 rugsėjo 2012 - 12:44
Sveikos 4u.gif
Pritariu toms, kurios mano, kad lengviau laukt, kai žinai tikslią susimatymo datą smile.gif O va kad sunkiausia iškart išsiskyrus, tai ne, ne visada. Paprastai tuo sunkiau, kuo daugiau laiko praėjo, arba jei bendravimo per mažai.
Atsakyti
Sachar, nu va dar anglų kalbos kursus palankysi, jei ką biggrin.gif bet aš kažkodėl manau,kad neteks tau vienai blaškytis, viskas susidėlios gerai smile.gif

Green tea*, dabar turėsi saviškiui pyragus kept lepindama smile.gif

Abiga, man tai žinai kokia akimirka sunkiausia.. Kai atsisveikinant mb sako "taigi greit susimatysim" smile.gif ir visada kai jam ta frazė išsprūsta su šypsena veide (tarsi paguodos man ir savipaguodos) kaip tik visuomet daug laiko praeina kol vėl išeina mum susimatyt.. Tai jei tik išgistu tą frazę iškart mintyse galvoju "šakės!" biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 04 rugsėjo 2012 - 22:51