su rudenėliu, oras šiandien kaip tik toks rudens pradžiai, o man taip gaila,kad jau vasara baigėsi..
 su rudenėliu, oras šiandien kaip tik toks rudens pradžiai, o man taip gaila,kad jau vasara baigėsi..QUOTE(Green tea* @ 2012 08 31, 20:37)
 O mano mylimiausia spalva - ruda
 O mano mylimiausia spalva - ruda   Tai tinka avataras ir rudens, ir mylimiausios spalvos kategorijoms
 Tai tinka avataras ir rudens, ir mylimiausios spalvos kategorijoms   
 Aha, Sachar, tik neišplepėk netyčia, kad jau tuoj vėl susitiksit ir pan.

Su rugsėjo 1-ąja

Mano mėgstamiausios žemės spalvos, ruda, žalios atspalviai, mėlyna irgi imponuoja bet tik navy(tamsiai melyno atspalvio), dar kitos šilto kolorito spalvos. Neapsisprendus aš

Sachar jaučiu sunku gali būti nuslėpti..
 Kad ir šypsenos iki ausų nebus, akys ir turi neišdauot, kad širdy šokinėja iš laimės
 Kad ir šypsenos iki ausų nebus, akys ir turi neišdauot, kad širdy šokinėja iš laimės 
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 08 31, 12:45)
Man atrodo,tie keli menesiai draugystes dar per maza,kad keltis i kita miesta,ypac jei jis tau svetimas. Nebent tikrai pati nori ten gyventi,tada po biskuti reiktu jaukintis ta minti. Bet kokiu atveju,visada siulau pirma pagalvoti protu,o paskui sirdimi.
Uoj nėra viskas taip paprasta, kad imčiau ir lėkčiau paskui jį į kitą miestą..
 Jei norėčiau, turėčiau ir dabar galimybę išsikelti į Vilnių, gyventi miesto centre ir nereiktų glaustis pas draugus ar gimines, bet kol kas nelekiu.. Turiu čia darbų, įsipareigojimų, be to kaip sakai, viskas dar gana šviežia
 Jei norėčiau, turėčiau ir dabar galimybę išsikelti į Vilnių, gyventi miesto centre ir nereiktų glaustis pas draugus ar gimines, bet kol kas nelekiu.. Turiu čia darbų, įsipareigojimų, be to kaip sakai, viskas dar gana šviežia  Tik po truputėlį ieškausi naujo darbo (kas šiuo ekonominiu laikotarpiu gali ir užtrukti) ir visai nemenka galimybė, kad jį rasiu ne savo mieste, o Vilniuje. Jeigu gaučiau darbą ten, tai ir važiuočiau
 Tik po truputėlį ieškausi naujo darbo (kas šiuo ekonominiu laikotarpiu gali ir užtrukti) ir visai nemenka galimybė, kad jį rasiu ne savo mieste, o Vilniuje. Jeigu gaučiau darbą ten, tai ir važiuočiau  
 O dėl Vilniaus, gal gerai neišsireiškiau, būna man taip
 visus miestus aš kažkaip lengvai prisijaukinu ir iškart, o su Vilniumi viskas keistai. Iš pradžių man jis visai nepatiko, paskui patiko tik senamiestis, dar vėliau galvojau visai nieko, o galiausiai kai pas mb leidau atostogų savaitę Vilniuje, tai viskas man ten tiko/patiko, bet čia turbūt ne miestas tą įtakojo
 visus miestus aš kažkaip lengvai prisijaukinu ir iškart, o su Vilniumi viskas keistai. Iš pradžių man jis visai nepatiko, paskui patiko tik senamiestis, dar vėliau galvojau visai nieko, o galiausiai kai pas mb leidau atostogų savaitę Vilniuje, tai viskas man ten tiko/patiko, bet čia turbūt ne miestas tą įtakojo 
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 08 31, 23:18)
O as tai net nepasakyciau kokia tiksliai, siaip labai megstu zalia (salotine), ja statyciau i pirmaja vieta, bet aprangoje vyrauja juoda, pilka ir ruda   

Gal dar nemažai įtakos turi darbas? Jei kokios rimtesnės pareigos, darbo aplinkoje visi rengiasi, labai pradedamos rinktis tokios spalvos
 Aš pati gerokai solidesnė pasidariau,kai pradėjau dirbti
 Aš pati gerokai solidesnė pasidariau,kai pradėjau dirbti  nors pas mus griežtų reikalavimų aprangai nėra
 nors pas mus griežtų reikalavimų aprangai nėra