QUOTE(Ulijona @ 2012 10 09, 22:58)
Nesistenk pakeisti žmogaus, tikrai nepakeisi . Aš bandžiau ,aiškinau kas negerai, kas man nepatinka, ką galėtų daryti kitaip ir pan. Kaip į sieną. Jis man ir nieko nežadėjo ,nereikėjo ,kad pasakų rūmus žadėtų , bet net nežadėdavo ,kada susitiksim, kada paskambins, kada grįš.
Jis griežtai prieš likimą draugais... O aš noriu to. Ir niekas to nesupranta.
Na viski musu situacijos skiriasi

vien del to, kad man jame niekas netrukdo is tikro, tik gyvenimas padare ji nepatikliu ir uzdaru. Kai mes susipazinom neiprastoj aplinkoj (atostogose), ji nesupo rupesciai, pastovus darbas ir pan, tada jis buvo kitoks, zinau kad tokiu gali buti vel, jei tik ismoks pasitiketi ir atvers savo sirdi, bent jau tikiu tuo

Man nereikia jo naujo, man tik reikia, kad jis nebijotu jausmu ir prisirisimo

As visad zinau, kada mes susitiksim, darbo diena jis visada paraso kaip sekasi, kas idomaus tuo momentu nutiko, visada pranesa kada gris namo, visada papraso jo palaukti ir neiti miegot neatsisveikinus prideramai

Man reikia ne jo laiko, man reikia jo sirdies... o kai (jei) ji bus mano, tada ir kartu leidziamas laikas ir elgesys biski keisis, nes jis pats sieks daugiau duoti (bent as taip manau)
Na, jei pas ji jausmai tau visai nepanasus i draugiskus, tai nesistebek, jog jis nenori saves kankinti ir skaudinti. Nes kol jus busit "draugais" jis ilga laika, gal net visada, puoseles vilti, jog dar galit buti kartu. jei zmogus nenori tau buti TIK draugu, neversk jo