Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(sachar @ 2012 10 09, 22:23)

Beje, pasidariau ta testa suderinamumo hihihi.gif 84,9% - neblogas rezultatas biggrin.gif Jei tiketi knyga, tai gan geras hihihi.gif

O,rezultatas tikrai geras smile.gif Tik matyt vis pataikot ant tu nelemtu 15,1 % ax.gif Niekis,tai nera tiek daug,kad nebutu imanoma rasti kompromiso. Viskas bus gerai mirksiukas.gif

Labanaktis,arba geru skaitiniu bye1.gif
Atsakyti
festina lente- pamačiusi tavo nuotrauką ,tiesiog nevalingai nusišypsojau ah ,kad man taip biggrin.gif
Sachar- kartais skaitau tavo žodžius ir man tu taip primeni mane ,kaip aš kovojau dėl kai kurių savo Romeo savybių . Nesistenk pakeisti žmogaus, tikrai nepakeisi . Aš bandžiau ,aiškinau kas negerai, kas man nepatinka, ką galėtų daryti kitaip ir pan. Kaip į sieną. Jis man ir nieko nežadėjo ,nereikėjo ,kad pasakų rūmus žadėtų , bet net nežadėdavo ,kada susitiksim, kada paskambins, kada grįš. O aš išvis tokia planuotoja tad jo šios savybės mane žudė.
Nieko jau nebeaiškinu ir nesakau. Bendraujam šaltai,kartais šiurkščiai ,kartais pasyviai. Būna net jau nežinau ,kad buvo dingęs iš Lietuvos (parai ,dviems). Jau net nesinervuoju ir neimu į galvą.
Bet mes labai tolstam, kaip ir sakiau nutolsim, kaip tie laivai nutols. Romeo bus buvęs . Aš labai jo visada prašiau likti draugais, aš jį pamilau ,kaip žmogų o ne kaip vyrą. Jis griežtai prieš likimą draugais... O aš noriu to. Ir niekas to nesupranta. Aš vis galvoju gal tikrai nutolsim ,o poto liksim draugais, oj kaip norėčiau ... Bet spėju ateityje bus audra didelė ,daug emocijų ir taškas bus padėtas nešvarus...

Naujas žmogus visiška priešingybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulijona: 09 spalio 2012 - 22:00
QUOTE(Ulijona @ 2012 10 09, 22:58)
Nesistenk pakeisti žmogaus, tikrai nepakeisi . Aš bandžiau ,aiškinau kas negerai, kas man nepatinka, ką galėtų daryti kitaip ir pan. Kaip į sieną. Jis man ir nieko nežadėjo ,nereikėjo ,kad pasakų rūmus žadėtų , bet net nežadėdavo ,kada susitiksim, kada paskambins, kada grįš.

Jis griežtai prieš likimą draugais... O aš noriu to. Ir niekas to nesupranta.

Na viski musu situacijos skiriasi ax.gif vien del to, kad man jame niekas netrukdo is tikro, tik gyvenimas padare ji nepatikliu ir uzdaru. Kai mes susipazinom neiprastoj aplinkoj (atostogose), ji nesupo rupesciai, pastovus darbas ir pan, tada jis buvo kitoks, zinau kad tokiu gali buti vel, jei tik ismoks pasitiketi ir atvers savo sirdi, bent jau tikiu tuo blush2.gif Man nereikia jo naujo, man tik reikia, kad jis nebijotu jausmu ir prisirisimo wub.gif As visad zinau, kada mes susitiksim, darbo diena jis visada paraso kaip sekasi, kas idomaus tuo momentu nutiko, visada pranesa kada gris namo, visada papraso jo palaukti ir neiti miegot neatsisveikinus prideramai hihihi.gif Man reikia ne jo laiko, man reikia jo sirdies... o kai (jei) ji bus mano, tada ir kartu leidziamas laikas ir elgesys biski keisis, nes jis pats sieks daugiau duoti (bent as taip manau) blush2.gif

Na, jei pas ji jausmai tau visai nepanasus i draugiskus, tai nesistebek, jog jis nenori saves kankinti ir skaudinti. Nes kol jus busit "draugais" jis ilga laika, gal net visada, puoseles vilti, jog dar galit buti kartu. jei zmogus nenori tau buti TIK draugu, neversk jo 4u.gif
Atsakyti
Sachar- mes ir susipažinom atostogų metu biggrin.gif jis taip pat buvo kitoks smile.gif wub.gif pokalbiai iki paryčių. Dėmesys beprotiškas.
Dabar laiko nėra. Nėra netik man, jis net laisvalaikio normalaus neturi ... Čia aš gal turėčiau susitaikyti ,mokėti priimti situacija kokia yra.
Tu šaunuolė ,kad turi tiek jėgų ir kantrybės , norėčiau ir aš taip. Negaliu. Gal per silpna aš. Taip jis pasako ,kad myli mane,o aš tik nusišypsau. Negaliu atsakyti tuo pačiu , nes nežinau ,kaip yra. Nesuprantu savęs, savo jausmų. doh.gif unsure.gif
Įstojau toliau studijuoti -neakivaizdžiai. Draugė pamačius grafiką pasakė, užsibaigs tau meilės laugh.gif gal tikrai man atsiras veiklos ir aš to nereikalausiu taip. Bet vėl poto galvoju kodėl kitas tai niekada neužmiršta ir rašo ,rašo ,domisi ,skambina ...Oj užburtas ratas. Geriau net negalvoti. smile.gif biggrin.gif
Bet Romeo atrodo viskas yra normalu, na taip jis neturi laiko , bet ateis geresni laikai. Čia aš tik tokia isterikė keliu bangas. Jis problemų nemato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulijona: 10 spalio 2012 - 08:39
Ulijona, as pati nesu namisieda, as visalaika lakstau, noriu kazka daryti, noriu veikti kazka kas miela man paciai, gal del to ir nepergyvenu TAIP jau stipriai del to kad jis daug dirba. Man svarbu, jog grizes ismoktu palikti darba uz duru, o jau kada gris, tada (ar 17h ar 21h nesvarbu). Viena drauge sake, jog kai atsiranda tinkamas zmogus tada darbas i antra plana pereina, na prioritetai biski kinta. Ne zmogus, o jo poreikiai. Tikiuosi kad as tas zmogus galiu buti. O kolkas man reikia kad jis dirbtu su savo baimem unsure.gif Jei jis to nedarys, mano kantrybei nebus vietos, nematau tikslo buti su zmogum, kuris nesugeba atsiduoti tau 100%
Atsakyti
Vat vat pas mus ir būna darbai visi namuose. Iki išnaktų prie jų sėdi. Jeigu aš paskambinu ,sakau netrukdysiu-dirbi ,sako netrukdai. Kalbamės. Aš kalbu, pajuntu ,kad vos ne viena susavimi šnekuosi ,o jis kažką skaičiuoja . Kažkaip atsisveikinam, nekeliu bangų. Bet taip liūdna pasidaro... Aš suprantu ,kad jam reikia dirbti . Bet aš jam tada užduodu klausimą ar tau išvis reikia moters, kuriai tu neturi laiko. Būna atsakymas. Turėsiu ,palauk .Laukt aš nesu tikra ,kad moku ...
Atsakyti
Festina lente, thumbup.gif Numanau, turint ziedus ateina jausmas, kad ta diena jau tikrai arteja dideliais zingsniais smile.gif

Sachar, nezinau, ar del to, kad kokybiskai praleidom laika, tiesiog galva uzimta kitais reikalais, darbu, pvz.
Testo rezultatas vos ne tobulas, nemanau, kad mudvieju su MB prilygtu mirksiukas.gif Cia is tos knygos, kur skaitei? Planuojat susitikt su TB?

Ulijona, gal klystu, bet atrodo, kad "Romeo" Tau labiau kaip draugas, bent kol kas, o jis i tave nenori ir negali ziuret kaip i drauge, nes jaucia daugiau. Jus vis dar bendraujat, ar ne? Kadangi nenutrauket bendravimo, turbut dar ne viskas su juo prarasta 4u.gif

Kur kitos merginos pradingusios?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 10, 20:21)
Testo rezultatas vos ne tobulas, nemanau, kad mudvieju su MB prilygtu  mirksiukas.gif Cia is tos knygos, kur skaitei?

Planuojat susitikt su TB?

Na ten pats sau pasidarai testa. Palei kelis aspektus susirasai savo svajoniu vyro bruozus, tai kas tau svarbu, kad butu tavo mylimam zmoguje, o po to vertini balais nuo 5 iki 1: visiskai atitinka - 5, visai neatitinka - 1 mirksiukas.gif Kad butu saziningiau, as issitraukiau laiska, kuri pries 2 metus per kaledas rasiau - koki noriu sutikti vyra. Juo remdamasi paruosiau svajoniu vyro ivaizdi ir tikrinau ar MB stipriai skiriasi hihihi.gif

Netaip seniai sakiau MB, jog noriu kad jis pabutu salia, tai zadejo paziureti bilietus, bet dar nesake kada atskrenda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 10, 20:21)

Ulijona, gal klystu, bet atrodo, kad "Romeo" Tau labiau kaip draugas, bent kol kas, o jis i tave nenori ir negali ziuret kaip i drauge, nes jaucia daugiau. Jus vis dar bendraujat, ar ne? Kadangi nenutrauket bendravimo, turbut dar ne viskas su juo prarasta 4u.gif

Bendraujam smile.gif tik aš jau bangų nekeliu rolleyes.gif stiprių , šiaip tai reikia pabanguoti laugh.gif bet dabar bėga iš paskaitų dėl darbų ,o sakau ,kad dėl manęs ,kada paaukoti darbo diena (paaukoti labai jau skamba nekaip tas žodis), tai negali. Tai dabar nenusileisiu ir nevažiuosiu susitikti cool.gif aš ir savo parodysiu ,kiek galima lakstyti paskui .
Atsakyti
Sveikos,seses 4u.gif
Kokios siandien nuotaikos?
As jau sveikstu,net akyse sviesiau smile.gif
Nepasakojau,ka maniskis suskele del ziedu dezutes. As jam parodziau ziedus be dezutes,paskui nusiunciau foto,kur dezutej ziedai ideti. Sako,o kodel ne melyna dezute? Ar jau uzsidare melynu dezuciu klubas? biggrin.gif Siaip tai gaila,neradau grazios melynos,tai emiau kitokia ax.gif
Atsakyti
Vakar vakare ir šiandien aš supratau ,kad be Romeo negaliu doh.gif blush2.gif Nu negaliu ir viskas, mintys ištisai apie jį. Šneku su juo ,visiems apie jį tik pasakoju. Draugė sako tu tikrai įsimylėjai. bendrauju su kitais. Pradžioj viskas gerai kuo toliau tuo visi man lepšiai tokieee prieš jį doh.gif Tik meilė mums per atstumą yra laaabai sunku . Per savaitę ,mes galėsim susitikti tik sekmadieniais ,nes arba jis mokosi arba aš doh.gif Jis šiais metais baigia mokslus, spaudžia ten jį.Darbai, verslai,kraustymaisi. O man magistrantūra prasidės ir nelengva spėju bus... Beto jis nori ,kad po naujų atsikraustyčiau į Vilnių , bet nu kažinau gyventi kartu kažkaip anksti dar, o jis jeigu siūlytų spėju pas jį su tėvais, o aš jo mamos net nepažįstu , bet jau dabar nemėgstu laugh.gif doh.gif Tai net nežinau taip numuilinau dėl to kraustymosi ,kalbą nusukau. blush2.gif Aišku žinau , jeigu neskirtų atstumas ,būtų viskas šimtą kartų geriau wub.gif
Bet aišku dėl dėmesio ,laisvo laiko ir t.t niekas nesikeičia cool.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 10 11, 19:58)
Siaip tai gaila,neradau grazios melynos,tai emiau kitokia  ax.gif

Na ne dezuteje gi esme mirksiukas.gif Nors zinoma gaila, kad ne melyna blush2.gif

QUOTE(Ulijona @ 2012 10 11, 20:43)
Vakar vakare ir šiandien aš supratau ,kad be Romeo negaliu  doh.gif  blush2.gif 

Tai net nežinau taip numuilinau dėl to kraustymosi ,kalbą nusukau.  blush2.gif  Aišku žinau , jeigu neskirtų atstumas ,būtų viskas šimtą kartų geriau  wub.gif Bet aišku dėl dėmesio ,laisvo laiko ir t.t niekas nesikeičia  cool.gif  schmoll.gif  doh.gif

Nu va, o sakei kad tik kaip draugas domina tongue.gif Nors gal kai susitiksi vel kitaip galvosi, visgi tas atstumas tikrai duoda nemazai vietos iliuzijoms doh.gif

Jei manai kad dar anksti, sakyciau neskubeti, bet... tokiu atveju turetum ismokti bendrauti per atstuma 4u.gif
Atsakyti