Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Ulijona @ 2012 10 15, 13:39)
sachar- kaip jus su sacharinu laikotės? 4u.gif

Blogai, net nesinori pasakot kolkas dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 10 15, 13:40)
Blogai, net nesinori pasakot kolkas dar  verysad.gif

verysad.gif 4u.gif laikykis ,kaip norėsi pasipasakosi 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaites,aciu uz melynus sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, Festina lente 4u.gif Ir ačiū už mėlyną tortą mirksiukas.gif

Ulijona, stenkitės nesipykt ir susitikt kai tik bus galima, gal tada viską išsiaikinsit lengviau smile.gif

Sachar, laikykis, gal dar viskas ne taip blogai, kaip atrodo g.gif
Atsakyti
sveikos, na tylėjau , bet noriu pasidžiaugti ax.gif pas mus taip gerai ,kad senai taip buvo wub.gif jau kuris laikas thumbup.gif wub.gif sekmadienį vėl susitinkam rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip saunu - matai, TB nemelavo, kad greit susitiksit biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Po biski praeina nekalbadieniai blush2.gif Pas mane namie ziauriai salta, nakti 12-13 laipsniu, diena maksimum iki 14 pakyla blink.gif Vakar jau atveze dujini peciuka, bet baliono nebuvo kur uzpildyti, tai gal siandien atves ir pajungs, nes namie buti ensinori, ka be kalbeti apie visa kita doh.gif Galvos neploviau nuo penkatdienio, nes su slapia galva pavaiksciok, tai prie esamos ligos dar kazi ka prisigaudysiu doh.gif

Ulijona, smagu, jog viskas taisosi 4u.gif Gal ir pas mus su MB pageres situacija unsure.gif Siam savaitgaliui atskrenda...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Sachar,mane net nupurte unsure.gif Neisivaizduoju,kokiam name gyveni,kad taip salta. Pas mus sildymas neijungtas,bet kambary zemiau 18 nenukrenta,nors man vistiek salta. Kai kazka veiki,tai nesijaucia,bet jei prisedi prie pc,ar siaip kazka sedint veikiu,tai jau kausto saltis mane.
As tai tokiu laiku,kai namuose salta,issiplovus galva greit su fenu issidziovinu. Nors siaip jo beveik nenaudoju,nepatinka man. Mano plaukai linke banguotis,siaustis,o kai isdziovinu fenu,tada buna tiesus,bet labai elektrinasi,jokios priemones nepadeda.
Smagu,kad tyla traukiasi smile.gif Susitiksit ir viska issiaiskinsit.

Ulijona,na smagu,kad viskas taip gerai smile.gif Kad butu dar geriau,kai susitiksit 4u.gif

Abiga,o kaip jums sekasi? Gal planuose jau yra kitas pasimatymas?

Kur pradingo musu sese Green tea? Jai tai gerai,bent ranku nesala,kai i zuikio kailiuka isikimba smile.gif

Na,pas mane tai nieko naujo. Skaiciau knyga idomia,taip prilipus buvau,iki 3-4 val nakties skaitydavau. Dabar reikia sugryzti i vezias,nepatinka man iki 11 miegoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 10 17, 12:51)
Sachar,mane net nupurte  unsure.gif  Neisivaizduoju,kokiam name gyveni,kad taip salta.

As tai tokiu laiku,kai namuose salta,issiplovus galva greit su fenu issidziovinu.

Kur pradingo musu sese Green tea?

Na,pas mane tai nieko naujo. Skaiciau knyga idomia,taip prilipus buvau,iki 3-4 val nakties skaitydavau. Dabar reikia sugryzti i vezias,nepatinka man iki 11 miegoti  ax.gif

Daugiabutis senu statybu, kampinis butas, paskutinis ausktas, tai per visas sienas it traukia saltis doh.gif

As savo fena pries metus kokius sudeginau, kai emginau batus issidziovinti hihihi.gif

Ir as pastebejau ax.gif

As seniai nepasidaviau tai aistrai, bet ir laiko nedaug turiu db, namu darbai, sokiai, kursai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Paskaitau prabėgom ką šnekat, bet nelabai yra kada plepėti - įkritau į mokslus, o ir kitiems svarbesniems reikalams laiko norisi skirti ax.gif Tas SM labai laiką ryja, viską norisi perskaityti, jei jau užeinu doh.gif

Pas mane namie irgi labai šalta, vakarais su pirštinėmis prie PC sėdžiu, miegu su megztiniu.. biggrin.gif Tiesa, paniurkau zuikį, jis tai kailį žieminį užsiaugunęs ir guli ramus, normaliai jam biggrin.gif

Šiaip tai gyvenu gerai, apsipratau visiškai su atstumu rolleyes.gif Iš esmės, nėra man labai sunku būti atskirai unsure.gif Gal išmokau nustumti neigiamas atstumo puses į šalį ir džiaugtis gaunamais privalumais? Nesusitiksim ateinančias 3 sav., bet buvom susitikę praeitą savaitgalį, tai gyvenu atsiminimais, kurių tikiuos užtekts iki kol susitiksim wub.gif

Bet visko gali būti, kad atstumo greitai nebeliks bigsmile.gif Dar niekas neaišku, todėl tik tyliai džiaugiuosi ax.gif
Papildyta:
Festina lente, sveikinu su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif Žiedai nuostabūs - tokių pat norėčiau blush2.gif O ir šventė jau taip greitai, achhh rolleyes.gif
Man paskutiniu metu nebelieka laiko savo malonumui skaityti, o taip pasiilgau ax.gif Bet tuoj lengviau bus, pasidariau nemažai darbų, tai galėsiu pasiilsėti bigsmile.gif

Sachar, tikiuosi per savaitgalį kas nors aiškiau bus, nežinomybė vargina:console:

Ulijona, tai susitaikėt bigsmile.gif Uj, na ir audringai jūs, pasikartosiu biggrin.gif Aš taip nemokėčiau ax.gif

abiga, linkiu susitikti kuo greičiau 4u.gif

Tai tiek, ataskaita duota pioneer.gif biggrin.gif
Visoms gražios likusios savaitės ir gerų nuotaikų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 17 spalio 2012 - 15:18
QUOTE(Green tea* @ 2012 10 17, 16:18)
Bet visko gali būti, kad atstumo greitai nebeliks  bigsmile.gif Dar niekas neaišku, todėl tik tyliai džiaugiuosi  ax.gif

Sachar, tikiuosi per savaitgalį kas nors aiškiau bus, nežinomybė vargina console.gif

Visoms gražios likusios savaitės ir gerų nuotaikų  bigsmile.gif

Oooo, kaip suintrigavai... wub.gif

Na manau vienas savaitgalis cia ne pagalbininkas, bet per pastarasias savaites visas problemas iskelem i virsu, po biski mazais zingsniukais gal pavyks viska isspresti unsure.gif

Ir tau graziu dienu ir nesalk 4u.gif Ir svarbiausia - nepervarg 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 17 spalio 2012 - 18:52
Green tea*- aš esu laaabai karšto būdo, laabai. Jeigu man užplūs audros ,aš galiu labai daug ką pasakyti ,aprėkti ,apstaugti, išvadinti visaip , nors galiu už savo ,kai kuriuos žodžius vėliau gailėtis ( taip būna). Bet ,kad mes dabar sutariam ,tai nereiškia ,kad kažkas pasikeitė viskas velkasi juk paskui mus. Jis ,kaip ir turiu savybių ,kurių aš nemėgstu taip ir turi ir jokių išvadų nelabai daro ( bandau keisti savo požiūrį-pažiūrėsim ) smile.gif kaip mano šeima ir jo nepritaria mūsų santykiams taip ir nepritaria. Kaip atstumas mus skiriantis man trukdė taip ir trukdo . Ir meilė per atstumą sakiau ir sakysiu nėra normalu.
Mes bendraujam dabar gražiai, tik aš pati galvoju ir jaučiu ,kad nieko nesigaus verysad.gif
Šeima žvėriškai prieš. Draugės ir rėkia, kas čia per vyras ir t.t.
O aš kol negalvoju atrodo viskas wub.gif bet jeigu įsigilinu ir pradedu viską galvoti cool.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti