Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Festina lente, as irgi ziuredama i foto "melynos dezutes koda" prisiminiau, bet paskui pagalvojau, kad melyna matyt reiskia suzadietuves, o raudona - vestuves smile.gif

Ulijona, na bet pas jus ir krastutinumai - tai skiriates, tai planuojat bendra ateiti, tai draugas, tai mylimasis jis Tau. Aisku, atstumas nelengvas isbandymas, bet kad apskritai santykius ne lengviau islaikyti ir bunant salia, tad viskas priklausys ir nuo Jusu. Galbut galesit matytis tik sekmadieniais, uztat kiekviena ar beveik kiekviena sekmadieni 4u.gif O del kraustymosi, tai gal nebutina taip greitai, susirasi kur kitur tam paciam mieste.

Gero vakaro smile.gif
Atsakyti
Na oficialiai skyrėmės tai tik kartą laugh.gif o taip visi svarstymai tai buvo mano čia. Jis tai niekada taip nekalbėdavo. Vat taip aš vėl galvoju ,gal kaip susitiksiu vėl purtysiuosi ir rėksiu nenoriu. Reikia būtinai susitikti. Ir tiesa ,kad reikia mokėti su tuo atstumu kovoti ,bet laaabai sunku verysad.gif Na jis visada sako myliu tave ir visada mylėsiu. Aš tada patyliu. Nežinau ką sakyti. Nenoriu nei meluoti nei gluminti jo. Aš pati nesuprantu ko noriu. Aš žinau ,kad man labai sunku ,kad man šeima jeigu nepritartų ,tada aš dėl šeimos aukočiau meilę. verysad.gif Bet dabar kažkaip ir šeima apsiraminus ir man lengviau pasidarė. Ir tada nejaučiu įtampos ,spaudimo kad skirtumėmės ,tada sakau noriu būti kartu. Nežinau dieną noriu ,dieną ne,. Bet faktas ,kad be bendravimo jo nebegaliu. blush2.gif
Tik niekada neabejojau ,kad kaip žmogų aš jį labai myliu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos seses 4u.gif
Dar nesusalot i raga? Namuose jau salta,arbata geriu kibirais biggrin.gif
Kaip nuotaikos?
Atsakyti
labas 4u.gif arbatos daug geriam, sriubą karštą valgom, pečius kūrenam ir nešalam smile.gif
Nuotaikos neblogos smile.gif o kaip tavo festina lente? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 10 13, 17:08)
labas  4u.gif  arbatos daug geriam, sriubą karštą valgom, pečius kūrenam ir nešalam  smile.gif
Nuotaikos neblogos  smile.gif o kaip tavo festina lente? smile.gif

Kaip pavydziu,kas peciu turi ax.gif Pas mus salta,net po adijalu kojas uzgeliau doh.gif
Ai kazkaip nejauciu didelio pakylejimo,kad stai isteku. Keisti jausmai apima,kai vestuviu skyrelyje matau kitu nuotaikas. Todel isidejau vestuviu liniuote,greiciau tai ateitu ir praeitu biggrin.gif
O siaip dar vis sirguliuoju,tai nelabai ir nuotaikos yra. Be to,kai namie taip salta... labiau uz viska truksta brangiausio salia wub.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai namie baisiai salta, rytoj gal jau sildyma ijungs? As visada geriu daug kavu ir arbatu, bet kai namie taip salta, tai turbut dvigubai biggrin.gif O siaip as ka tik is pasimatymo, nesinorejo paleist MB is glebio. Juolab, dabar pasimatysim tik lapkriti, manau, nors jis kaip visada sako greitai.
Atsakyti
festina lente- nepergyvenk tu dėl tų vestuvių taip 4u.gif
QUOTE(abiga @ 2012 10 14, 17:05)
nors jis kaip visada sako greitai.

Romeo ir visada taip sako laugh.gif doh.gif
"Mes" tai dirbam išsijuosia. Jau užknisa tie jo darbai iki negaliu... Šiandien net sekmadienį dirba nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro cool.gif atrodo nieko nedarau visą laiką tik ir telaukiu cool.gif smile.gif kaip laukiu ,kada susitiksim (jei nesuspyksim ) wub.gif laugh.gif

Nešalkit merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 10 14, 19:10)
festina lente- nepergyvenk tu dėl tų vestuvių taip  4u.gif

Tas ir yra,kad as visai nepergyvenu... Tik keistai atrodo ta mano ramybe kai kam biggrin.gif Maniskis jaudinasi,vis uzveda kalba ta tema,todel truputi jauciuosi nejaukiai,kad nedegu noru ir nekuriu planu blush2.gif

As irgi si karta nzn kada pasimatysim. Bet tikiuosi, greitu laiku jis susidelios viska darbe ir bus aisku kiek nusimato to laukimo.

Sakes,kaip salta unsure.gif brrr.........
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Visas vaisinu savo gimtadienio proga biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 15 spalio 2012 - 11:47
festina lente- priimki iš manęs sveikinimus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
festina lente, su GIMTADIENIU!!!

Lyg karoliukų vėrinį nuvėrė gyvenimas metus ant laiko siūlo. Tegul visi jie briliantais žėri. Tegul jie džiaugsmo šventę siūlo. Dar visko bus - dar vėrinys neilgas, dar metų siūlas tiesiasi į tolį… Lyg žemuogės vaikystėje ant smilgos džiaugsmu tespindi tie visi karoliai.

user posted image
Atsakyti
sachar- kaip jus su sacharinu laikotės? 4u.gif
Atsakyti