Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Monika O. @ 2014 03 17, 21:54)
Sveikos, mielos likimo draugės,


dėkui už patarimus 4u.gif

Kurios vartojate Urinal produktus- ar jie verti dėmesio? 4u.gif o gal kažką kito galėtumėt rekomenduoti pajutus kokius nors simptomus?
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2014 11 12, 01:13)
dėkui už patarimus 4u.gif

Kurios vartojate Urinal produktus- ar jie verti dėmesio? 4u.gif o gal kažką kito galėtumėt rekomenduoti pajutus kokius nors simptomus?

as tai patarciau vartoti ne tada, kai pajusi simptomus, bet reguliariai. Galima kokia savaite pavartot kapsules pries einant miegoti. Tada 3 savaiciu pertrauka, tada vel savaite pavartoti.
Aisku, as nzn kiek tau blogai. Jei tik karta per metus buna uzdegimas, tada gal ir neverta.

Papildyta:
QUOTE(verazaro @ 2014 10 31, 06:38)
***** kaip man ta pusle mano jau atsibodo.... Jau koki 2 metai vos ne amzinas uzdegimas.

Be spanguoliu produktu, dar reiketu vartoti ir probiotikus. Tiek geriamus, tiek i maksti.
Jei jums vis yra isskyru, greiciausia maksties flora issiderinusi ir pH pakites. Normalioje maksties terpeje didzioji dalis zalingu mums bakteriju tiesiog mirsta, taciau, jei terpe pakitusi, ph netinkamas, tokiu atveju makstis tampa e coli ir kitu zarazu veisykla. O is maksties tos bakterijos labai lengvai patenka i slaple ir keliauja auksciau.
Visa tai radau straipsniuose, plius dar viena vaistininke liepe probiotikus naudoti, kai pamate, kad pastoviai griztu pirkt antibu nuo slapimo taku uzdegimo.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 11 12, 11:29)
as tai patarciau vartoti ne tada, kai pajusi simptomus, bet reguliariai. Galima kokia savaite pavartot kapsules pries einant miegoti. Tada 3 savaiciu pertrauka, tada vel savaite pavartoti.
Aisku, as nzn kiek tau blogai. Jei tik karta per metus buna uzdegimas, tada gal ir neverta.

Papildyta:


Na aišku smile.gif

O Uvamin antibiotikas yra ar ne?
Atsakyti
Labas rytas, nelabai maloni vieta pažindintis, bet jungiuosi į Jūsų gretas. Šiandien nuo 4 val. Ryto negaliu miegoti, lakstau į tualetą kas 5 min. Su baisiais skausmais. Geriu arbatas, spanguolių papildus ir canephron. Šią bėdą turiu jau 4 metai, pastaruoju metu visai suintensyvėjo, kas mėnesį po antibiotikų kursą sad.gif Aplankiau ir vietinius gydytojus, ir Klinikų profesorius. Požiūris panašus:" Daug moterų serga, ko iš mūsų nori."
O noriu paprasto dalyko - pastoti ir džiaugtis gyvenimu .... Deja, visi bandymai baigiasi uždegimais, net imu vengti vyro. O tai išvis nieko gero.
O ir tas rekomendacijas - apsiprausti, pasišlapinti prieš ir po - jau iki skausmo žinom...
Atsakyti
Sveikutes, turiu klausimeli, matau, kad dalinates savo ligos problemelemis , tad noriu paklausti, ar jums nuo Uvamin vaistu nieko nesidare, jokios alergines reakcijos nevyko??? Mano sesuo negali ju vartoti, gyvena uzsienyje, tad negali l.daug eksperimentuoti, kokius gydytojas paskyre tokius ir vartoja. Taciau gavosi alergine reakcija, nutirpo veidas, niezti kuna, šaltis kai kuriose vietose , ypac krutineje pasireiske. Juk po tokiu simptomu reikia nutraukti vaistu vartojima. Bet kas toliau? Temperatura laikosi 39 ir daugiau, skausmas slapinantis kamuoja. Beje sie vaistai jau antri, pries tai liepe vartoti Trimethoprim, siuos vartojo, tik prasidejus ligai, bet staigiai uzkilo temperatura ir ko pasekoje, gydytojas nutrauke juos. (Gere apie 6 dienas) gaila man jau jos, eis vel pas gydytoja, bet kas toliau? Naudoja spanguoles, meskauoge, tad temperatura vaiksto, tai nukrenta, tai pakyla, taciau ne zemiau 38. Gal kas galite pakomentuoti? Ji pati pasikonsultavo su Lietuvos gydytoja, ji liepia gerti Uvamina, neziurint salutinio pasireiskimo. Be ki ta ko, jai dar mazakraujyste, sutrikes šlapinimasis, tad ar tai imanoma, testi gydyma tokiais vaistais?
Dekinga busiu uz bet koki pasisakyma.
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2015 02 18, 19:21)
Sveikutes, turiu klausimeli, matau, kad dalinates savo ligos problemelemis , tad noriu paklausti, ar jums nuo Uvamin vaistu nieko nesidare, jokios alergines reakcijos nevyko???  Mano sesuo negali ju vartoti, gyvena uzsienyje, tad negali l.daug eksperimentuoti, kokius gydytojas paskyre tokius ir vartoja. Taciau gavosi alergine reakcija, nutirpo veidas, niezti kuna, šaltis kai kuriose vietose , ypac krutineje pasireiske. Juk po tokiu simptomu reikia nutraukti vaistu vartojima. Bet kas toliau? Temperatura laikosi 39 ir daugiau, skausmas slapinantis kamuoja. Beje sie vaistai jau antri, pries tai liepe vartoti Trimethoprim, siuos vartojo, tik prasidejus ligai, bet staigiai uzkilo temperatura ir ko pasekoje, gydytojas nutrauke juos. (Gere apie 6 dienas) gaila man jau jos, eis vel pas gydytoja, bet kas toliau? Naudoja spanguoles, meskauoge, tad temperatura vaiksto, tai nukrenta, tai pakyla, taciau ne zemiau 38. Gal kas galite pakomentuoti? Ji pati pasikonsultavo su Lietuvos gydytoja, ji liepia gerti Uvamina, neziurint salutinio pasireiskimo. Be ki ta ko, jai dar mazakraujyste, sutrikes šlapinimasis, tad ar tai imanoma, testi gydyma tokiais vaistais?
Dekinga busiu uz bet koki pasisakyma.

tiksliai tikrai tik gydytojas pasakys. Bet bent jau man nuo slapimo pusles uzdegimo jokios temperaturos nebuvo. Jei tokia auksta laikosi, negi gydytojai neitaria inkstu uzdegimo? Pas gydytoja reikia eiti visiskai nieko nedelsiant. Kai man buvo itariamas slapimo pusles uzdegimas, bet temperatura pakilo iki 40, gydytojas ta pacia diena prieme ir infekcija jau iki inkstu buvo nukeliavus. As negasdinu, tik manau, kad reikia greitai kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 18, 20:40)
tiksliai tikrai tik gydytojas pasakys. Bet bent jau man nuo slapimo pusles uzdegimo jokios temperaturos nebuvo. Jei tokia auksta laikosi, negi gydytojai neitaria inkstu uzdegimo? Pas gydytoja reikia eiti visiskai nieko nedelsiant. Kai man buvo itariamas slapimo pusles uzdegimas, bet temperatura pakilo iki 40, gydytojas ta pacia diena prieme ir infekcija jau  iki inkstu buvo nukeliavus. As negasdinu, tik manau, kad reikia greitai kreiptis.


Na as minejau, kad pas gydytoja lankosi ir cia jis vaistus duoda, ji savarankiskai nieko nesiima, apart spanguoliu, ir ligoninej priemime buvo ir greitaja kvietesi po keliu dienu, nes negerejo....Na kadangi eina kalba ne apie Lietuva, todel zinome, kokia sistema sveikatos Uk... tyrimu nedaro, slapima tikrina juostele...taip ir pamato infekcija. Tik noriu pasakyt, kad vaistai gal tinkami, tik ji negali ju gert, del salutinio poveikio. Tarp kitko, nutraukus paskutini antibiotika, Uvamin, po paros (butent siandien) temperatura dingo. Tai gal cia antib.sukelia temperatura, ne infekcija?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2015 02 18, 22:06)
Na as minejau, kad pas gydytoja lankosi ir cia jis vaistus duoda, ji savarankiskai nieko nesiima, apart spanguoliu, ir ligoninej priemime buvo ir greitaja kvietesi po keliu dienu, nes negerejo....Na kadangi eina kalba ne apie Lietuva, todel zinome, kokia sistema sveikatos Uk... tyrimu nedaro, slapima tikrina juostele...taip ir pamato infekcija. Tik noriu pasakyt, kad vaistai gal tinkami, tik ji negali ju gert, del salutinio poveikio. Tarp kitko, nutraukus paskutini antibiotika, Uvamin, po paros  (butent siandien) temperatura dingo. Tai gal cia antib.sukelia temperatura, ne infekcija?

as keisciau gydytoja g.gif
o siaip jusu klausimai labai sudetingi, tikrai SM nares neturi kompetencijos ju atsakyt
Atsakyti
Vartojant antibiotikus užmušama bakterija, kai bakterija naikinama ji išskiria toksinus, kurie ir sukelia temperatūrą. Kai visiškai bakterija sunaikinama temperatūra nukrinta, nutraukus antibiotikų vartojimą liga vėl gali atsinaujint dvigubai stipriau. Man irgi taip buvo, tai gydytoja paaiškino kodėl taip yra. biggrin.gif
Atsakyti
Isivaizduokite, kaip serganciam zmogui viskas sudetinga unsure.gif , taip taip niekas ir neturi man atsakineti , tikrai sunki situacija. Norejau, kad gal kuriai taip pasitaike, yra juk mamyčiu, moteru , merginu susidurusiu su tokia situacija, ne Lt. Kiekvienai skirtingai pasireiskia ta pati liga ir vaistu poveikis.
Dajana03, dekoju jums už nuomone, tokią versija jai taipogi gydytojas iškele, gali buti, kad antib.sukele temperatura, bet jis is karto pakeite vaistus. Sakyciau, pats sau papriestaravo g.gif

Uzbaigiant šia nelemta istorija tik noriu pasakyti, kad vis delto tenka grizti i brangiaja Lietuvele gydytis, sekmadieni skrydis.... Aciu visoms.
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2015 02 18, 23:52)
Isivaizduokite, kaip serganciam zmogui viskas sudetinga  unsure.gif , taip taip niekas ir neturi man atsakineti , tikrai sunki situacija. Norejau, kad gal kuriai taip pasitaike, yra juk mamyčiu, moteru , merginu susidurusiu su tokia situacija, ne Lt. Kiekvienai skirtingai pasireiskia ta pati liga ir vaistu poveikis.
Dajana03, dekoju jums už nuomone, tokią versija jai taipogi  gydytojas iškele, gali buti, kad antib.sukele temperatura, bet jis is karto pakeite vaistus. Sakyciau, pats sau papriestaravo g.gif

Uzbaigiant šia nelemta istorija tik noriu pasakyti, kad vis delto tenka grizti i brangiaja Lietuvele gydytis, sekmadieni skrydis.... Aciu visoms.

as galiu tik uzjausti, nes su tokia auksta temperatura turetu buti sunku, o dar kai gydytojai neigalus suprasti kas darosi...as jau buciau uzpanikavus ir liepus mane i ligonine guldyt.
sekmes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarymo. Jau kuri laika dazniau ejau slapintis nei visi, o jau savaite kaip labai daznai einu ir dar maudzua pilvo apacia. Geriu furadonin, bet nepadeda. O tampa vis blogiau. Ryt einu i poliklinika. Bet kaip jus galvojat kas gali buti?
Anksciau irgi turejau slapimo pusles uzdegimus, taciau pagerus arbatu, pasildzius pageredavo. O dabar pastovus noras slapintis, plius dar skauda ir niekas nepadeda.
Atsakyti