Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Climent @ 2014 11 12, 03:13)
dėkui už patarimus 4u.gif

Kurios vartojate Urinal produktus- ar jie verti dėmesio? 4u.gif o gal kažką kito galėtumėt rekomenduoti pajutus kokius nors simptomus?

Aš pati jau daugelį metų kankinuosi su šlapimo pūslės, šlapimtakių skausmais. Pradžioj URINAL AKUT labai padėdavo. Paskui nebe. Mano istorija tokia (labai trumpai):
Kokie 8 metai gyvenau su nuolatiniais skausmais. Uždegimai kartodavosi mažiausiai 2-3 kartus per metus, dažniausiai ir daugiau. Antibiotikai po antibiotikų, nors šlapimo tyrimai ir pasėliai nieko nerodydavo, bet gydytojai visvien skirtadvo antibiotikus, kurie nič nieko nepadėdavo. Šiais metais tiek nuvarginta skausmų ir antibiotikų, nutariau kreiptis privačiai. Sumokėjau daug pinigų tyrimams, bet nė kiek nesigailiu, nes pagaliau žinau diagnozę - endometriozė, kurios židiniai ant šlapimo takų. Už tai skausmai, nors pūslės uždegimo ir nėra. Gerk kiek nori antibiotikų - nepadės. Paskyrė gydymą kol kas hormonais - KT. Žiūrėsiu kas bus toliau.
Gal tarp jūsų yra daugiau panašaus likimo moterų? Kaip toliau gyvenate? Kaip gydotės, ir ar gydantis ar po gydymo skausmai pūslės neužeina?
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2015 04 16, 14:07)
Aš pati jau daugelį metų kankinuosi su šlapimo pūslės, šlapimtakių skausmais. Pradžioj URINAL AKUT labai padėdavo. Paskui nebe. Mano istorija tokia (labai trumpai):
Kokie 8 metai gyvenau su nuolatiniais skausmais. Uždegimai kartodavosi mažiausiai 2-3 kartus per metus, dažniausiai ir daugiau. Antibiotikai po antibiotikų, nors šlapimo tyrimai ir pasėliai nieko nerodydavo, bet gydytojai visvien skirtadvo antibiotikus, kurie nič nieko nepadėdavo. Šiais metais tiek nuvarginta skausmų ir antibiotikų, nutariau kreiptis privačiai. Sumokėjau daug pinigų tyrimams, bet nė kiek nesigailiu, nes pagaliau žinau diagnozę - endometriozė, kurios židiniai ant šlapimo takų. Už tai skausmai, nors pūslės uždegimo ir nėra. Gerk kiek nori antibiotikų - nepadės. Paskyrė gydymą kol kas hormonais - KT. Žiūrėsiu kas bus toliau.
Gal tarp jūsų yra daugiau panašaus likimo moterų? Kaip toliau gyvenate? Kaip gydotės, ir ar gydantis ar po gydymo skausmai pūslės neužeina?

Kaip jums nustatė, kad endimetriozė, kokiu būdų, nes žinau, kad tiksliai galima nustatyti ir pašalinti laparaskopinę operacją g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 04 16, 15:42)
Kaip jums nustatė, kad endimetriozė, kokiu būdų, nes žinau, kad tiksliai galima nustatyti ir pašalinti laparaskopinę operacją  g.gif

Kitų ligų atmetimo būdu (daug tyrymų buvo atlikta). Ir kai pradėjau gerti KT dar nėkart neužėjo pūslės skausmai.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 04 16, 13:42)
Kaip jums nustatė, kad endimetriozė, kokiu būdų, nes žinau, kad tiksliai galima nustatyti ir pašalinti laparaskopinę operacją  g.gif

magnetinis rezonansas leidzia irgi pamatyti kur yra zidiniai. Man tyrimo metu pamate, kad yra ant slapmo pusles irgi. Aisku kai laporaskopijos metu ziuri viduje, tai visai kitas tikslumas diagnozes.
Atsakyti
Sveikos. Gal galit pasakyti per kiek laiko ima gerėti uždegimas geriant furadoniną? Šiandien man nustatė uždegimą, penktadienį planuoju šiokią tokią kelionę. Ar spės man iki jos pagerėti? O gal visai atsisakyti kelionės?
Atsakyti
manai rado klebsiella pneumoniae bakterija. Daktarė skiria antibiotikų MEDOCLAV. Ar padės šie vaistai, juk jų sudedamoji medžiaga tokia pat kaip ospamokso- amoksicilinas. O šitos bakterijos tai berods amoksicilinas nenaikina. Patarkit, koius antibiotikus pirkti, nes tie kaimo daktariukščiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 08 26, 13:08)
manai rado klebsiella pneumoniae bakterija. Daktarė skiria antibiotikų MEDOCLAV. Ar padės šie vaistai, juk jų sudedamoji medžiaga tokia pat kaip ospamokso- amoksicilinas. O šitos bakterijos tai berods amoksicilinas nenaikina. Patarkit, koius antibiotikus pirkti, nes tie kaimo daktariukščiai...  doh.gif

Jei eme paseli ir zino kokia bakterija auga, tai zino ir kam jautri, nes tai du, is esmes neatsiejami tyrimai.
Atsakyti
Na gers tada Medoclav, gal padės
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 08 27, 07:52)
Na gers tada Medoclav, gal padės

Laba diena noreciau pasiteirauti vienu klausimu kebli situacija pas mane . Kiek daro slapimo tyrimus tiek randa kraujo buna su vienu pliusu buna su dviem ir jau nn metu cia matuojant su juiostele , o is lab kai pareina yra svaru . sy kart jau kraujas su 3 pliusais ir vel man antibijotikai bet as nelakstau kas minute y toleta bet yra pilvo skausmai . man nustate endometrijoze igi bet be jokiu operaciju nes dar laukiu laisko patvirtinti diagnoze . noriu paklausti jai kokiu akmenu puslyje yra ar jie gali duoti kraujavima , ir ar daro kokius ultragarsus slapimo pusles .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2015 09 09, 11:36)
Laba diena noreciau pasiteirauti vienu klausimu kebli situacija pas mane . Kiek daro slapimo tyrimus tiek randa kraujo buna su vienu pliusu buna su dviem ir jau nn metu cia matuojant su juiostele , o is lab kai pareina yra svaru . sy kart jau kraujas su 3 pliusais ir vel man antibijotikai bet as nelakstau kas minute y toleta bet yra pilvo skausmai . man nustate endometrijoze igi bet be jokiu operaciju nes dar laukiu laisko patvirtinti diagnoze . noriu paklausti jai kokiu akmenu puslyje yra ar jie gali duoti kraujavima , ir ar daro kokius ultragarsus slapimo pusles .

o endometrioze kraujavimo negali sukelti? Man ant slapimo pusles buvo. Po laparo isvis krauju slapinausi keleta dienu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
panašu, kad turiu kažką panašaus į šlapimtakių uždegimą. Gydytoja net tyrimų nedarė, liepė gert antibiotikus. Aš maitinu, tai pasakiau. Tada išrašė Canephron tabletes ir pasirodyt už savaitės... Klausimas, ar kuri nors gydėtės jomis? Ar padėjo? Nes visur rašo, kad tik kaip pagalbinė priemonė naudojama
Atsakyti
QUOTE(arfineja @ 2015 10 16, 12:55)
Sveikos  4u.gif
panašu, kad turiu kažką panašaus į šlapimtakių uždegimą. Gydytoja net tyrimų nedarė, liepė gert antibiotikus. Aš maitinu, tai pasakiau. Tada išrašė Canephron tabletes ir pasirodyt už savaitės... Klausimas, ar kuri nors gydėtės jomis? Ar padėjo? Nes visur rašo, kad tik kaip pagalbinė priemonė naudojama

Aš beveik nuolat jas geriu prevenciškai, nes mano šlapimo pūslės uždegimai linkę kartotis ir yra ūmūs. Tiesa per paūmėjimus, kada atsiranda stiprus skausmas ir kraujas šlapime, man šios tabletės nepadeda, daugiau kaip pagalbinė priemonė. Visuomet tenka griebtis antibiotikų. Bet čia turbūt priklauso nuo uždegimo stiprumo.
Atsakyti