man jokio salutinio nebuvo

Laba diena, kreipiuosi į merginas.
Jau nuo pat vaikystės kankinuosi su ta pačia problema - lėtiniu cistitu. Antibiotikai, įvairūs vaistai, arbatos, spanguolės ir visi kiti gerumai...dabar man jau virš dvidešimt metų ir problema dar neišspresta. Tiesa, iki kol neturėjau lytinių santykių viskas būdavo daugiau mažiau kontroliuojama. Tačiau pastaruosius metus visiškas chaosas. Skausmai vos pakeliami, cistitas atsikartoja jau po kelių savaičių pabaigus antibiotikų kursą ir taip visus metus kas mėnėsį, kas du. išbandyti įvairiausi antibiotikai ir vaistai, jau net nebeatseku visų. Uvamin, nitrofurantoini, ciprofloxacin, įvairūs makšties kremai (nes pradėjus gerti antibiotikus atsiranda ir pienligė, beveik visada). Taip pat prieš porą mėnėsių daktaro rekomendacija, išbandžiau naują gydymą instiliacijomis į šlapimo pūslę. Vaistas vadinosi Vessilen. Keikvieną savaitę iš viso aštuonis kartus gydytojas kateteriu tiesiai į pūslę leido šiuos vaistus. Rezultatas - po gydymo nepraėjus savaitei šlapimo pūslės uždėgimas. Gydimui išleidau apie tris šimtus eurų.
Turiu paminėti, kad dariausi tyrimus ir dėl LPL. buvo rasta ureaplasma urealyticum ir ureaplasma parvum, bei gardnerella vaginalis. nuo visų šių bakterijų buvo paskirtas gydymas antibiotikais, makšties žvakutėmis. po gydymo bakterijų neliko. partneriui atlikti tie patys tyrimai ir nuo bakterijų taip pat pasigydė.
Šiuo metu ką tik praėjau Amoksiklav kursą ( dvi savaitės) ir šalia vis dar geriu furadonin (visam mėnėsiui). Atsigręžus atgal bijau kad gali ir vėl viskas karotis. Ieškojau įvairių urologų, kiekvienas kalba savaip, eksperimentuoja, bet problemos neišprendžia. Labai pavargau ir jaučiuosi atsidūrusi aklavietėje, nebežinau kur kreiptis. Įvairiems vizitams išleista šimtai eurų ir vis dar nėra sprendimo.
Labai ieškau pagalbos, ypatingai iš tų merginų, moterų kurios taip pat ilgai kovoja ar jau susidorojo su liga. Gal žinote kur kreiptis, kokius dar tyrimus darytis? gal dar yra kitokių galimybių apie kurias nežinau? Galbūt Lietuvoje nebeverta ieškoti gydytojų ir bandyti užsienyje?...
Ačiū jums visoms už jūsų laiką ir pagalbą.
Laba diena, kreipiuosi į merginas.
![]()
Jau nuo pat vaikystės kankinuosi su ta pačia problema - lėtiniu cistitu.
bandėt žoles gert? aš pasidarau tokią arbatą - ramunėlės, medetkos, dilgėlių lapai, takažolės, bruknių lapai, meškauogių lapai. Žoles galima derint kaip norint, dabar neturiu takažolės žolės, tai dedu bruknių, meškauogių lapus. Po žiupsnį visų žolių į puodelį, kartu, neskanu, bet man veikia. Tik reiktų kursą padaryt, 20-30 dienų. Yra daugiau žolių, bet šitos turbūt pagrindinės šlapimo pūslei. Galima kreiptis į žolininkes dėl žolių derinimo, jei kyla baimių ar klausimų.
Išgerkit CareLady kokį kursą.
Mano šeimos gydytoja man rekomendavo nusipirkti CANEPHRON, homeopatinės, bet reikia tikėti ;)
Kai būna blogai nusiperku spanguolių sulčių. Tam kartui suveikia tikrai.
NEGALIMA peršalti kojų!
Po lyt. akto būtinai reikia nusišlapinti, nusiprausti.
Kolegė sako, kad jai gerklė su anuo galu, neturit anginos?
Jolete, turiu omenyje, kad dirbau su zmonemis su tokia problema. Dirbu energijos pagalba, panasu kaip reiki, bioenergija. Jeigu energetiskai isvalyti zmogu su tokia ar panasia problema, liga palaipsniui isnyksta. Niekada nesakau, kad reikia atsisakyti tradicines medicinos, bet daznai vien tik ji nepadeda.
Sveikos, jungiuosi prie kenčiančių nuo šios bjaurios ligos. Man šiemet ji kartojasi jau 4ąjį kartą. Atlikus šlapimo pasėlio tyrimą, nustatyta Proteus Mirabilis bakterija. Gydytoja paskyrė antibiotiką Ciprofloksaciną, po 2 savaičių kurso išsigydžiau, tačiau pūslė išliko kažkiek dirgli ir kelia diskomfortą, ko anksčiau išsigydžius nebūdavo. Po gydymo pakartotinai atlikau šlapimo tyrimą, jame jokių pakitimų nenustatyta, tad pradėjau gerti Canephron tabletes, kurios, tikiuosi, sumažins dirglumą. Ginekologė tepinėlyje taip pat jokio grybelio nerado, tad nesuprantu kame problema. Šiuo metu laukiu konsultacijos pas urologą, lankysiuosi pirmą kartą. Gal kuriai nors iš jūsų buvo atlikta citoskopija? Kadangi domėjausi šia procedūra, žinau, kad ji labai nemaloni ir skausminga. Ar ši procedūra neišvengiama? Gal žinote gydytoją, kuris tikrai padėtų išspręsti šią problemą ir rastų priežastį? Atsibodo naikinti pasekmes antibiotikais, o ir pati liga visiškai sutrikdo kasdienę veiklą. Ačiū už bet kokius patarimus!
Esu pati per panasu vandeni praejusi.. tik brudas buvo kitas. Po gydymo antibijotikais brudo neliko, bet ir nieko gero organizme neliko. Tapau labai dirgli ir neatspari ligoms. 2 metus kankinausi nuolatiniuose slapimo pusles uzdegimuose ir kas menesi antibai nuo jos..
kol galu gale viena daktare patare, kad reikia geruju bakteriju.
ir pradejau dideliais kiekiais ju vartoti. Taip pat rauginti produktai. Darzoves, kefyras. Ir jau pi kurio laiko viskas stojo i savo vezias.
tikiuos mano komentaras bus naudingas.