Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(ikco @ 2012 08 23, 20:06)
Sveikos merginos, isirasysiu ir as i laukianciuju gandro gretas smile.gif  Tik pirmas ciklas kaip su vyru planuojam vaikiuka, prisipirkus OT tai atejus ovuliacijai nepraleidom progos, dabar tas laukimas.. Testas dar nieko nerodys nes praejo tik savaite po bandymo , bet krutine jautri kaip niekada, o siandien visa diena desini sona taip bukai maudzia. Pasiskaiciau, kad ne vienai tai buvo vienas pirmuju pozymiu, tik bijau tai supainiot su kokiu inkstu uzdegimu ar dar kuo... Labai neramu ir smalsu  schmoll.gif

Sveika atvykusi 4u.gif Dėl dešinio šono skausmo ir man buvo kilęs įtarimas, nes iki mm buvo likę dar geros 2 savaitės, o pradėjo skaudėti.. Inkstų uždegimo skausmas kitoks, tuo ayveju tau skaudėtų nugaroje ties liemeniu, gal kiek žemiau ar aukščiau (priklauso nuo tavo inkstų aukščio), nesenai išsigydžiau uždegimą.. Testą daryčiaus tik tokiu atveju, jei mm vėluotų savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Na teks luktelt savaitele tada, tik kaip sunku. Niekaip neatsikratau minties, o gal o gal... Mano ciklas labai nereguliarus, tai manau, kad gali buti problemyciu siuo klausimu, kazkaip sirdis nejaucia, kad uzkibom jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ikco @ 2012 08 24, 10:11)
Na teks luktelt savaitele tada, tik kaip sunku. Niekaip neatsikratau minties, o gal o gal... Mano ciklas labai nereguliarus, tai manau, kad gali buti problemyciu siuo klausimu, kazkaip sirdis nejaucia, kad uzkibom jau  verysad.gif

Labas, o kelinta dabar tau cd? Nes mano ciklas irgi nesusireguliaves dar is po kt, siandien 26 cd parode nemaza vaiduokliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikco @ 2012 08 24, 09:11)
Na teks luktelt savaitele tada, tik kaip sunku. Niekaip neatsikratau minties, o gal o gal... Mano ciklas labai nereguliarus, tai manau, kad gali buti problemyciu siuo klausimu, kazkaip sirdis nejaucia, kad uzkibom jau  verysad.gif

Neliūdėk, jei ne šį, tai kitą mėnesį bus mirksiukas.gif linkiu aišku, kad šį mėnesį išvystumėt II 4u.gif

jolanta223, sveikinu su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2012 08 24, 14:46)
Neliūdėk, jei ne šį, tai kitą mėnesį bus  mirksiukas.gif  linkiu aišku, kad šį mėnesį išvystumėt II  4u.gif

jolanta223, sveikinu su  nestuke.gif

tyliausias aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta223 @ 2012 08 24, 14:17)
Labas, o kelinta dabar tau cd? Nes mano ciklas irgi nesusireguliaves dar is po kt, siandien 26 cd parode nemaza vaiduokliuka smile.gif

Oi kai paklausei, tai net nezinojau ka atsakyt.. Paskaiciavus gautusi 48 plius minus. Mano toks ciklas nuo paauglystes, niekada nebuvo reguliarus. Ta pacia beda turejo mama, tik po gimdymo susitvarke, turbut perdave ir man sita "dziaugsma"... O siaip stebejau save, iskyras ir galiu pasakyt, kad tarpas iki ovuliacijos ilgas, o po to pasirodo vaisingos tasios gleives, OT ryskeja, na ir po kokiu 10-14 dienu sulaukiu raudojunu verysad.gif Tik sikart jauciuosi keistai, galvoju gal visgi pasiseke, na luktelsiu. O jei ne, bandysim ir vel doh.gif
Papildyta:
Jolanta223 nuosirdziai sveikinu, kad tik viskas sklandziai eitusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2012 08 23, 11:27)
laba visom.buvau siandien pas gine(vyra) doh.gif o koks grubus ir bjaurus  blink.gif ..pakraupus ir sokiruota..mmm veluoja sav, testai teigiami ir t.t. o jis mat pasake ko cia taip skubi suzinot?vaikiukas planuotas ir labai laukiamas  smile.gif labai su vyru laukiam greiciau suzinot o cia matai tokie pasisakymai..echo jis daro tik 18 sav  blink.gif tikrai nezadu laukt tu 18 sav, eisiu mokama echo daryt.ar jum niekam taip nebuvo?
Papildyta:

Nenukabink nosies, ateis ir y tavo kiema svente!!!

Echo tik 18 sav. cia nesamone. Siaip visur 12 sav. echo yra privaloma, nes tuo metu turi buti atlikti tam tikri svarbus tyrimai. Privalomu echo yra 3: 12 sav, 20 sav ir paskutinis kazkur tai pradedant nuo 30 sav. Keisk gydytoja butinai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cuqui: 24 rugpjūčio 2012 - 15:47
sveikos merginos smile.gif vakar dariausi echo smile.gif ir is dziaugsmo netveriu savam kaily thumbup.gif 5 sav kai esu nestuke.gif
tai buvo pirmas bandymas ir uzkibo wub.gif thumbup.gif laikykites ir jus, nenusiminkit jei nepavyksta is pirmo karto.kuo didziausios sekmes linkiu visom!
Atsakyti
Silciausi sveikinimai Mantuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikco @ 2012 08 25, 11:36)
Silciausi sveikinimai Mantuke  4u.gif

aciu Ikco smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2012 08 25, 07:14)
sveikos merginos  smile.gif vakar dariausi echo  smile.gif  ir is dziaugsmo netveriu savam kaily  thumbup.gif  5 sav kai esu  nestuke.gif 
tai buvo pirmas bandymas ir uzkibo wub.gif  thumbup.gif laikykites ir jus, nenusiminkit jei nepavyksta is pirmo karto.kuo didziausios sekmes linkiu visom!

sveikiniamai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, esu visiskai pasimetusi... Siandien nuo pat ryto pasidariau testuka (puoduka) pradziai rode viena ryskia juostele, kol nubraukiau asara ir pasiguodziau vyrui po kurio laiko pasiziuriu kad isryskejusi antroji (ne itin ryski bet puikiai matoma). Ka tai galetu reiksti?
Atsakyti