Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Paskaičiau tos knygos ištraukas, kur viena mergaitė įkėlė bigsmile.gif Viskas žinoma, bet vat rimtai, kai juoda ant balto- kažkaip labiau įtikinama ax.gif

Seila 4u.gif Priminei Lady Gaga, tai reik ruoštis man kitai savaitei jos klausytis per naktį lotuliukas.gif Ir jaučiu kiek žmonių bus šalia namų g.gif

Atsakyti
Labutis, pasiskolinau nors vienam vakarui kompiuteri biggrin.gif kazkaip liudni vakarai Lt unsure.gif
Atsakyti
O tai nėra nei vieno draugo, kuris tavęs pasiilgo ir laukė? 4u.gif Juk, kaip suprantu, tikrai nesi dažna viešnia LT ax.gif Na, bet su kompu tikrai bus smagiau, nei be jo, nes vis kažkokia veikla galėsi užssiimt smile.gif Neliūdėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 13, 18:37)
O tai nėra nei vieno draugo, kuris tavęs pasiilgo ir laukė?  4u.gif Juk, kaip suprantu, tikrai nesi dažna viešnia LT ax.gif  Na, bet su kompu tikrai bus smagiau, nei be jo, nes vis kažkokia veikla galėsi užssiimt smile.gif  Neliūdėk 4u.gif

Na nevisai, nes tik gruodzio men isvykau i uzsieni, tai ne tiek daug laiko dar praejo blush2.gif biggrin.gif
Dienos metu susitinku su draugemis, o vakarais nelabai iseina, nes zmones su seimom nori pasibuti ax.gif o del simpatiju, netikejau, kad taip gyvenimas gali pasisukti ir is keletos berniuku nieko nebeliks biggrin.gif bet buna ir taip rolleyes.gif
Papildyta:
Cherry, gal galetum dar karteli mestelti linka anglu kalbos testuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskere: 13 rugpjūčio 2012 - 18:58
Rimtai gi, ar neturėjai susitikt su kažkokiu berniuku ax.gif O simpatijos visi išlenda tada, kai tu pati jau kažkam pajauti šiltus jausmus smile.gif Bent jau man tai beveik visada taip būna, arba jokio, arba būriais laksto biggrin.gif Bet žiūriu čia mūsų skyrelyje dažnas reiškinys ax.gif Man labai retai, bet vistiek...užeina toks baimės jausmas, kad besirinkdama patį tinkamiausią kandidatą liksiu viena, nes taip ir neišsirinksiu 4u.gif O šalia nemažai pavyzdžių, kad žmonės bendrą gyvenimą sukuria ir gražiai gyvena be jokios jau tos meilės ar aistros pradžioje rolleyes.gif Bet aš taip nemoku unsure.gif Bet vis dažniau susimąstau, kad gal reiktų kada pamėginti užmegzti santykius paremtus abipusiu susitarimu/supratimu, draugyste...ir be kjokių meilių 4u.gif

puslapiukas: http://www.englishteststore.net/
Atsakyti
Turejau keleta kandidatu, bet vienas suzinojo, kad pazistu jo gera drauga ir nutrauke bendravima, kitas isvyko i uzsieni (tiksliau prasilenkem), dar vienas pasirodo grizo i savo gimtaji miesta ir negris sia savaite i Klp, o vat paskutinis tai nzn nzn g.gif tarp kitko ta tema, kuria ka tik palietei, man siuo metu labai aktuali, zinau merginu nuomone, kad ne ne ir dar karta ne, jei nera meiles ir pan., tai ir jokiu sansu, siaip visada ir as tokia buvau, bet gal kai su kiekvienais metais vis sunkiau islaukti ir pradeda listi mintys, kad tikrai galiu likti viena, todel kazkaip pradedu keisti ta poziuri, gal tikrai atsiradus geram, fainam zmogeliukui verta bandyti kazka su juo ax.gif
Atsakyti
Kur merginos issilaksciusios siandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 13, 17:10)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Ooo, keliauninkės mūsų grįžo  bigsmile.gif  thumbup.gif  laukiam laukiam įspūdžiu ir kokį meet'ą kitai savaitei susiorganizuot kokią dieną bus galima  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nebenuėjau tos knygos nusipirk.... nes pamiršau  doh.gif  lotuliukas.gif

o aš nusipirkau lotuliukas.gif
su monkey šauniai pasivaikščiojom po akropolį, pagėrėm kavos, papliurpėm... super vakaras. bet man atostogos!!!!!!!!!!!!! varysiu vėl šokti.... (maniakė doh.gif doh.gif doh.gif )
Atsakyti
Aš guliu lovoje, pažiūrėjau filmą L.O.L smile.gif visai idomus toks smile.gif dabar muzikos klausau smile.gif
Gaila nebeturiu vyno, taip skaniai atsigerčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 20:09)
o aš nusipirkau  lotuliukas.gif
su monkey šauniai pasivaikščiojom po akropolį, pagėrėm kavos, papliurpėm... super vakaras. bet man atostogos!!!!!!!!!!!!! varysiu vėl šokti.... (maniakė  doh.gif  doh.gif  doh.gif )

O kaip smagiai laika praleidot saunuoles 4u.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 13, 20:22)
Aš guliu lovoje, pažiūrėjau filmą L.O.L smile.gif visai idomus toks smile.gif dabar muzikos klausau  smile.gif 
Gaila nebeturiu vyno, taip skaniai atsigerčiau  ax.gif

Kaip tau sekas darbelis? 4u.gif

As tai sidriuka gurksnoju biggrin.gif
Papildyta:
Gal esat ka girdejusios apie Samsung Galaxy Pocket?
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 13, 22:27)
O kaip smagiai laika praleidot saunuoles  4u.gif
Kaip tau sekas darbelis?  4u.gif

As tai sidriuka gurksnoju  biggrin.gif
Papildyta:
Gal esat ka girdejusios apie Samsung Galaxy Pocket?

Neblogai, ačiū wink.gif šiandien gavau prie kasos pasidarbuot, tai minusi nebuvo :DDD

http://www.youtube.c...h?v=TlFCfkyuQM0 ne, rimtai, man nuo vakar užplaukė kažkokia depresuota nuotaika... doh.gif matyt dėl oro ir tokių dainų klausymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 13, 21:22)
Aš guliu lovoje, pažiūrėjau filmą L.O.L smile.gif visai idomus toks smile.gif dabar muzikos klausau  smile.gif 
Gaila nebeturiu vyno, taip skaniai atsigerčiau  ax.gif

jau senokai žiūrėjau jį - man labai patiko rolleyes.gif superinis...
Ryju vyrų failus biggrin.gif
Atsakyti