Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 13, 20:29)
Neblogai, ačiū wink.gif šiandien gavau prie kasos pasidarbuot, tai minusi nebuvo :DDD

O siaip sunku isidarbinti? nes kazka girdejau, kad sunkoka siuo metu g.gif mastau, gal paciai grizti i Lt ir bandyk bent pradziai padirbeti parduotuveje ax.gif
Nu ir kur labiau patiko?
QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 20:30)
jau senokai žiūrėjau jį - man labai patiko  rolleyes.gif superinis...
Ryju vyrų failus biggrin.gif

Nu nu ir kaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 13, 22:34)
O siaip sunku isidarbinti? nes kazka girdejau, kad sunkoka siuo metu  g.gif  mastau, gal paciai grizti i Lt ir bandyk bent pradziai padirbeti parduotuveje  ax.gif
Nu ir kur labiau patiko?

Šiaip mėnesį kokį ieškojau darbo pabaigusi mokslus.. ir i kokius tris pokalbius ejau per ta laika. aiksu siunciau tikrai kelis kartus daugiau cv biggrin.gif kazkaip gal saleje dirbt geriau, maziau tos atsakomybes biggrin.gif bet manau su laiku priprasiu jei reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 13, 20:38)
Šiaip mėnesį kokį ieškojau darbo pabaigusi mokslus.. ir i kokius tris pokalbius ejau per ta laika. aiksu siunciau tikrai kelis kartus daugiau cv biggrin.gif kazkaip gal saleje dirbt geriau, maziau tos atsakomybes biggrin.gif bet manau su laiku priprasiu jei reikes smile.gif

Nu siaip tikiu, kad salej labiau, ir tos atsakomybes ir laikas tikriausiai greiciausiai eina biggrin.gif O reikes poto visvien su kasa darbuotis?
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 13, 22:43)
Nu siaip tikiu, kad salej labiau, ir tos atsakomybes ir laikas tikriausiai greiciausiai eina  biggrin.gif O reikes poto visvien su kasa darbuotis?

tai kartais reikes manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 13, 20:45)
tai kartais reikes manau smile.gif

Ai, nu jei kartais, tai visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 13, 21:34)
O siaip sunku isidarbinti? nes kazka girdejau, kad sunkoka siuo metu  g.gif  mastau, gal paciai grizti i Lt ir bandyk bent pradziai padirbeti parduotuveje  ax.gif
Nu ir kur labiau patiko?

Nu nu ir kaip?  biggrin.gif

nu nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 21:01)

nera dar nuomones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 13, 22:02)
nera dar nuomones  biggrin.gif

man patinka, kad smagiai skaitosi... o info žinoma, tik kaip viena mergina rašė, kadangi parašyta juodu ant balto, į tai pažiūrima kiek kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 21:12)
man patinka, kad smagiai skaitosi... o info žinoma, tik kaip viena mergina rašė, kadangi parašyta juodu ant balto, į tai pažiūrima kiek kitaip biggrin.gif

Zodziu, sena tiesa, kuria mes dazniausiai pamirstam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 13, 20:24)
tarp kitko ta tema, kuria ka tik palietei, man siuo metu labai aktuali, zinau merginu nuomone, kad ne ne ir dar karta ne, jei nera meiles ir pan., tai ir jokiu sansu, siaip visada ir as tokia buvau, bet gal kai su kiekvienais metais vis sunkiau islaukti ir pradeda listi mintys, kad tikrai galiu likti viena, todel kazkaip pradedu keisti ta poziuri, gal tikrai atsiradus geram, fainam zmogeliukui verta bandyti kazka su juo  ax.gif

as taip pat mastau 4u.gif ...zinoma tai nereiskia, kad su bet kuo, vis tiek, kad jausciau siek tiek tos simpatijos jam, taciau svarbiausia, kad jis butu geras, rupestingas ir t.t...ir nebutina man jau, kad nuo meiles nestu stoga biggrin.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 21:09)
o aš nusipirkau  lotuliukas.gif
su monkey šauniai pasivaikščiojom po akropolį, pagėrėm kavos, papliurpėm... super vakaras. bet man atostogos!!!!!!!!!!!!! varysiu vėl šokti.... (maniakė  doh.gif  doh.gif  doh.gif )

smagiai prasivaiksciojom mirksiukas.gif apejom garbes rata biggrin.gif ikisom nosi i Massimo parduotuve, galvojom, gal DF rasim, bet neradom ax.gif
ir galutinai isitikinau, kad nera dzinsu, kokiu noriu doh.gif
smagiai pasisok thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Jums leidus jungiuosi prie jūsų. Širdy labai labai negera, norisi rėkti, staugti klykti, nes nebetelpu savyje, tikiuosi, kad čia atrasiu sielos ramybę.

Žiemą nutraukiau veiklą, kuri buvo man labai labai brangi, nes... tai buvo nepelninga. Atleido iš darbo, nes panaikino etatą.... Tą pačią žiemą išskridau pas būsimą krikšto dukrytę, pakeičiau aplinką kaip ir pagerėjo... Bet gryžus į tėvynę rūpesčiai vėl užgriuvo visu pajėgumu.
Pavasarį radau darbą, įsidarbinau ir ... ten ištvėriau tris mėnesius, du mėnesius vėl buvau bedarbė. Dabar įsidarbinau lyg ir viskas gerai... bet žiūriu,kad nebepasitikiu savo jėgom, o vadovai tuo tik ir naudojasi ... O kas blogiausiai šalia neturiu žmogaus į kurio vyrišką petį galėčiau atsiremti, kuris tvirtai suspaustų papurtytų ir lieptų nustot gailėtis savęs ....
Atsakyti
Hello mirksiukas.gif Iš kur man dabar traukt rudeniškus drabužius g.gif Sakiau reiks šiandien bent į Europą užsukt, gal kokias kelnes rasiu rolleyes.gif Džinsų net neieškau, nes sudėtingas reikalas ax.gif Kas ieško- sėkmės mirksiukas.gif

Rimkka, kaip šokiai pokiai? Gražios tau ir turiningos atostogų pradžios bigsmile.gif

DF (nieko, kad taip trumpinu? 4u.gif ), gerai, kad darbe dar tebepatinka smile.gif Manau, kad kaip tik puiku, kad gauni prie kasos padirbėt ir salėj, monotonijos nebus smile.gif

Elskere, tikrai galima čia darbą rast ir visai neblogų yra (tuo labiau, jei patirties turi mirksiukas.gif ). Tik, aišku, turi sugebėt darbdaviui įteigt, kad be tavęs jis neišgyvens ax.gif

Nuėjus į darbą bandysiu parsisiųst tą filmą L.O.L. rolleyes.gif

Naujai prisijungusiai 4u.gif

Atsakyti