Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos norejau paklaust gal yra zinanciu ar tinka quinny lopsys ant maxi cosi moora remo?
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 08 12, 22:56)
Sveikos norejau paklaust gal yra zinanciu ar tinka quinny lopsys ant maxi cosi moora remo?

quinny lopšys dėtųsi ant kėdutės adapterių, tai kaip ir tiktų, tik mura lošys praktiškesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 08 12, 21:56)

O kodel sugalvojot ant Muros ratu deti toki maza Quinny lopsi? Juk kur kas patogiau ir praktiskiau yra Muros lopsys. Jis tikrai didelis, ilgas ir gilus. Jame leliukui liux butu miegot.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 08 13, 15:02)
O kodel sugalvojot ant Muros ratu deti toki maza Quinny lopsi? Juk kur kas patogiau ir praktiskiau yra Muros lopsys. Jis tikrai didelis, ilgas ir gilus. Jame leliukui liux butu miegot.

As zinau koks moora lopsys pravazinejom su juo iki sportinio tiesiog pirmam vaikui lopsys buvo skolintas o dabar nelabai randu pirkti mooros lopsio galvoju gal quinny ziuretis siaip ar taip lopsio reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 08 13, 15:30)
As zinau koks moora lopsys pravazinejom su juo iki sportinio tiesiog pirmam vaikui lopsys buvo skolintas o dabar nelabai randu pirkti mooros lopsio galvoju gal quinny ziuretis siaip ar taip lopsio reik g.gif

Na, as gana daznai matau skelbimus ir netgi cia SM mamytes pardavineja Muros lopsiukus...tikrai rastumet. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 08 13, 16:30)

aš irgi sutinku su ta nuomone, kad gal vis gi paieškokite mura lopšio, ilgiau pasinaudosit nei quinny, jei tik vaikas sutiks gulėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 08 13, 19:22)
Na, as gana daznai matau skelbimus ir netgi cia SM mamytes pardavineja Muros lopsiukus...tikrai rastumet.  mirksiukas.gif

as kuri laika stebiu skelbimus nelabai randu dabar buvo vienas 350 bet man dugoka atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 08 13, 20:21)
as kuri laika stebiu skelbimus nelabai randu dabar buvo vienas 350 bet man dugoka atrodo  unsure.gif

o jums jau labai skubiai reikia? Galima ir UK pasidairyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 08 13, 22:09)
o jums jau labai skubiai reikia? Galima ir UK pasidairyt mirksiukas.gif

na tas skubiai tai apie menesi dar turiu iki numatomo gimdymo. Tik kad as su e- -bejais ir visais kitais internetiniais reikalais nelabai draugauju sunku man rast ten butu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 08 14, 17:23)
na tas skubiai tai apie menesi dar turiu iki numatomo gimdymo. Tik kad as su e- -bejais ir visais kitais internetiniais reikalais nelabai draugauju sunku man rast ten butu  blush2.gif  doh.gif

galiu padėti mirksiukas.gif tiesiog jums tektų susirasti ar stebėti kada atsiranda smile.gif
einate į www.ebay.co.uk ir į paiešką suvedate ko ieškote smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
laukiu savo quinny moodd ir dabar pora klausimu iskilo
kas turit buzz gal pades
ju ratai galiniai pakankamai platus, pro kasas parduotuvese normaliai pravaziuoja? o i masina telpa ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2012 08 18, 16:39)
laukiu savo quinny moodd ir dabar pora klausimu iskilo
kas turit buzz gal pades
ju ratai galiniai pakankamai platus, pro kasas parduotuvese normaliai pravaziuoja?  o i masina telpa ? blush2.gif

Pro kasas telpa. mirksiukas.gif O i bagazine turetu tilpti, nebent Jusu labaii maza masinos bagazine. ax.gif
Atsakyti