vat as irgi nesuprantu nuo ko tas piktumas piklauso...atrodo taip ilgai ir kietai miegojo...o tada jau bandau kuom nors sudominti

na mano berniukas jei isimiega gerai tai ir su sypsena atsikelia o jei tik neisimiega ar kas prikelia tai buna labai piktas ir negeras

QUOTE(VILGRA @ 2006 04 29, 21:32)
Sveikos mamytės,
Rašau,nes nebesuprantu ar tai normalu ir ar tik mūsų sūnus toks būna po pietų miego.
Pietų miegelio miega apie 2val ir beje ramiai,gal viena du kartus apsiverčia ant kito šono.Bet kai atsikelia patikėkit kas dedasi...iškarto rėkimas,verkimas ir pykčiai.Daug kas stebisi kaip po pietų miego vaikas gali būti toks piktas ir be nuotaikos,todėl ir įdomu ar yra tokių vaikučių dar kurie taip elgiasi.Gal ir kokių patarimu galėtumėt parašyti
būčiau labai dėkinga
Rašau,nes nebesuprantu ar tai normalu ir ar tik mūsų sūnus toks būna po pietų miego.
Pietų miegelio miega apie 2val ir beje ramiai,gal viena du kartus apsiverčia ant kito šono.Bet kai atsikelia patikėkit kas dedasi...iškarto rėkimas,verkimas ir pykčiai.Daug kas stebisi kaip po pietų miego vaikas gali būti toks piktas ir be nuotaikos,todėl ir įdomu ar yra tokių vaikučių dar kurie taip elgiasi.Gal ir kokių patarimu galėtumėt parašyti

Mano vaikui 2 metukai,..situacija tokia pat...kuo daugiau ismiega kartais net 3 valandas tuo pyktesnis atsikelia..rekia..verkia neaisku del ko...kartais pavyksta sudominti veiksmu pavadinimu einam zaliuzes pakelsim

maniškis piktas atsikelia tuomet kai jį prisikeli,
nes būna kad miega ir tis valandas .
vakar išmiegojo 3,5val linksmutis
nes būna kad miega ir tis valandas .
vakar išmiegojo 3,5val linksmutis

Maniškis jei pabunda ir rėkia, tai suprantu jog dar neišmiegojo, nors ir 2 val butų miegojęs
. Tai aš dar tyliai pasupuoju, arba šilto pienuko pagirdau, tai jis vėl užmiega valandikei arba pusvalandžiui, o tada pabudės jau pats ateina savo kalba kažką linksmai tarškėdamas
. mums kartais ir naktį taip pasitaiko apie 1, 2 valandą, tai pasiguldau pas save kol vėl iminga ir tada atgal į lovytę

Jei atsikelia pati ir ateina pas mane - tada nuotaika
, bet jei guli ir verkia - tai dar kokį pusvalandį garantuotai bus pikta.....

o maniskis rekia po miegelio jau 1.5 metu. Kai du kart miegodavo tai po antro miegelio, o dabar po vieno miegelio. Neperdedu kiekviena karta atsikeles rekia valanda laiko. Ar miega 1 valanda ar 3 jokio skirtumo. Kai pas tevus buvau pasilikus menesiui tetis trecia diena greitaja iskviete. As nespejau sureaguoti. Pasakiau teciui kad taip kas dien buna. Tai atsauke ta greitaja
. Juokas juokais, bet nuvargina. Jis ir siaip is reksniu ir nervuotu vaiku, dar tas atsikelimas. Dabar tai taip darau. Kai atsikelia is kart uzleidziu filmuka. teletabius, senoji animacija ar kita. Paziuri pusvalanduka ir vaikas atsigauna. Nes kitaip tai turiu nesioti ir sudomint kazkuom neina. Idomu kai atsibos filmukai ka reiks sugalvoti.
Kitiems neina patiketi kad sitiek laiko. Taip 1.5 metu kiekviena diena. Na gal buvo 5 kartai kokie be riksmu, bet siaip kas dien. Na auginu as iskirtini vaika visomis prasmemis.
. Bet tokia mamu dalia.

Kitiems neina patiketi kad sitiek laiko. Taip 1.5 metu kiekviena diena. Na gal buvo 5 kartai kokie be riksmu, bet siaip kas dien. Na auginu as iskirtini vaika visomis prasmemis.

QUOTE(antrakartmamyte @ 2008 07 03, 15:56)
Maniškis jei pabunda ir rėkia, tai suprantu jog dar neišmiegojo, nors ir 2 val butų miegojęs
. Tai aš dar tyliai pasupuoju, arba šilto pienuko pagirdau, tai jis vėl užmiega valandikei arba pusvalandžiui, o tada pabudės jau pats ateina savo kalba kažką linksmai tarškėdamas

Ir mums tas pats.

Mes dazniausiai miegam 2val ir jei savo lovoje pabudes saukia tiesiog manes tai viskas ciki
as ateinu ir tada dar vartosi kokiu 15 min, bet buna jau supratau beveik visom
atsikeles verke ir negaliu suprasti ko?ant ranku neeina sedi ir verke ir po to vaiksto nervuotas zaislus meta neprieina
Bet po valandziukes visi nervaj isgaruoja

Sveikos,
Esu dar naujoke siame puslapyje, bet temos labai aktualios. As maniau, kad cia pas mus tik taip blogai
kartais is proto veda tie riksmai ir klyksmai. Ir net ant ranku neina. verkia sau lovytej atsitupes ir nors tu ka.
Nors tiek guodzia, kad taip buna tik kelis kartus per savaite. Jei taip visada, tai tikrai reiketu man raminamuju
Esu dar naujoke siame puslapyje, bet temos labai aktualios. As maniau, kad cia pas mus tik taip blogai