mano kartais po dienos miego atsikelia piktas, o naktį tai ne

Sveiki. Mano maziukas taip pat buna po pietu miego pabudes piktas. Kartais pabunda, pasiuziuri zvairom ir bliauna, kai bandau nuraminti, su galva ir i grindis padauzo
. Kaip ji nuraminti, buda atradau: tiesiog vel paguldau i lova, uzdarau duris ir iseinu. Jis paguli ir po keliu minuciu linksmas ateina, nes zino jei isterikuos vel eis i lova pailseti.
Bet cia turbut kiekvienam vaikui skirtingai.

Musu mazius taip pat po pietu miego...kartais isvis tragedija,tai nesiojam ,liuliuojam,myluojam,bet geriausia padeda kai tiesiog palieki ji ramybeje ir nekreipi demesio(apsimeti kad nekreipi demesio).na bet gi buna kad pabunda su sypsena

QUOTE(VILGRA @ 2006 04 29, 21:32)
Sveikos mamytės,
Rašau,nes nebesuprantu ar tai normalu ir ar tik mūsų sūnus toks būna po pietų miego.
Pietų miegelio miega apie 2val ir beje ramiai,gal viena du kartus apsiverčia ant kito šono.Bet kai atsikelia patikėkit kas dedasi...iškarto rėkimas,verkimas ir pykčiai.Daug kas stebisi kaip po pietų miego vaikas gali būti toks piktas ir be nuotaikos,todėl ir įdomu ar yra tokių vaikučių dar kurie taip elgiasi.Gal ir kokių patarimu galėtumėt parašyti
būčiau labai dėkinga
Rašau,nes nebesuprantu ar tai normalu ir ar tik mūsų sūnus toks būna po pietų miego.
Pietų miegelio miega apie 2val ir beje ramiai,gal viena du kartus apsiverčia ant kito šono.Bet kai atsikelia patikėkit kas dedasi...iškarto rėkimas,verkimas ir pykčiai.Daug kas stebisi kaip po pietų miego vaikas gali būti toks piktas ir be nuotaikos,todėl ir įdomu ar yra tokių vaikučių dar kurie taip elgiasi.Gal ir kokių patarimu galėtumėt parašyti

Zinai, mane sunelis irgi dazniausiai pasveikina po miegelio rekdamas, keldamas isterijas, bet pasedi ant mano keliu koki pusvalndi ir praeina. Buna ir be riksmu atsibunda, tai tada ir as, ir vaikas bunam labai laimingi.
QUOTE(rutitela @ 2007 01 18, 21:19)
Musu mazius taip pat po pietu miego...kartais isvis tragedija,tai nesiojam ,liuliuojam,myluojam,bet geriausia padeda kai tiesiog palieki ji ramybeje ir nekreipi demesio(apsimeti kad nekreipi demesio).na bet gi buna kad pabunda su sypsena

ir pas mus taip buna, ir tikrai tai nepriklauso nuo jokio triuksmo, tiesiog buna taip kad po dienos miego atsikelia ne is tos kojos

Mano dukryte pikta atsikelia tada, kai mazai miegelio, ar kai uzeina dantu dygimo metas, tada ir naktim prastai miega
, siaip jei viskas gerai pabunda ir niekada neverkia, o sneka savo kalba

Mano dičkiui nors jau keturi metai,bet nuo pat kudikystįs atsikele piktas ir rėkdamas.Aš jau net nenorėdavau kartais,kad eitų pietų miegoti,nes po to visus užkrėsdavo savo bloga nuotaika.Gerai,kad atejo toks laikas,kad pietų jau nemiega.Kai pradėjo eiti į darželį tai pergyvendavau,kad kai atsikels, pradės rėkti visus prikels.Bet darželyje nerėkdavo,o po to ir namie apsiramino.
QUOTE(ausravait30 @ 2007 01 22, 11:41)
Zinai, mane sunelis irgi dazniausiai pasveikina po miegelio rekdamas, keldamas isterijas, bet pasedi ant mano keliu koki pusvalndi ir praeina. Buna ir be riksmu atsibunda, tai tada ir as, ir vaikas bunam labai laimingi.
ir pas mus daznai taip

O manoji tai atsibunda ir jei manęs nėra šalia, na jei nemato tai pradeda verkti ir taip graudžiai ašarų pakalnes, ir taip kiekvieną kartą, o aš gi negaliu visa laiką būti šalia reikia ir kitus darbelius tvarkyti, ir sakau kad esu virtuvėjė ateik ji visvien verkia ir šaukia mama, mama kodėl taip nesuprantu nebuvo nei vienos dienos kad ji atsikeltu ir neverktu sakau jai jug viską supranti, tai atsibudai atsikelk iš lipk iš lovytės ir ateik pas mamą juk esu čia ir tavęs vienos niekada nepaliksiu bet kaip nieko taip nieko gal sakau kokių raminamųjų pasitarus su gydytoja nes man tai atrodo nelabai normalu kad toks jautrumas pas vaiką, kaip jus sakote mamos ?
labai daznai maniskis po miegelio pabunda piktas kaip kipsiukas

Na jei manoji po pietų miego pabunda pikta, tai žinau, kad ji dar nepailsėjo ir kažkas ją prikėlė. Paprastai visada atsikelia žvali ir linksma
nors miega neilgai max ~2val.
O va sesers berniukas nors pietų miego išmiega ~5-6 val. bet pabunda beveik visada piktas
Matyt, kad čia nuo vaikiuko priklauso

Matyt, kad čia nuo vaikiuko priklauso

Paskutiniu metu ir mano panele atsibunda su asarom
.Tad,kokia 10min.pasupu pasisodinus ant keliu ir tuomet jau gerai viskas buna