Įkraunama...
Įkraunama...

Ramus pietų miegas-triukšmingas atsikėlimas

Mano dukriukas irgi daznai pikta atsikelia, bet as ja tuoj snekinu, nesuosi i virtuve, rodau ka valgysim - nes visada pamiegojusi nori valgyti, o bevalgant nuotaika gereja, paskui atsiranda sypsenele ir vel vaikas linksmutis thumbup.gif
Atsakyti
Na, vaikai pikti būna kol prasiblaško, po to viskas gerai. Mano taip pat pikta prabunda, bet aš su ja kartu pasiritinėju lovoj, ir viskas praeina. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mazasis piktas atsikelia tada, kai neissimiega. Is pradziu galvojau, kad kas negerai. Paskui pastebejau, kai po verkimo vel uzmigdavo, atsikeldavo visiskai linksmas ir zvalus. Todel padariau isvada, kad manasis piktas todel, kad neissimiegojes.
Atsakyti
Na pabandyk dar migdyti, nes maniškiai pikti būna irgi kai neįsimiega verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liune @ 2007 08 09, 15:55)
Mano mazasis piktas atsikelia tada, kai neissimiega. Is pradziu galvojau, kad kas negerai. Paskui pastebejau, kai po verkimo vel uzmigdavo, atsikeldavo visiskai linksmas ir zvalus. Todel padariau isvada, kad manasis piktas todel, kad neissimiegojes.

drinks_cheers.gif Musu taip pat,atsikelia taip sakant''ne ta koja'' cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
pazystama ir an situacija, ir nezinau is tikro kodel taip buna g.gif , bet tada stengiuosi kaip sakoma nelisti vaikui i akis mirksiukas.gif , ramiai pazaisti jei aisku zaidzia, jei ne nesioju, kol dar vis galiu ir panesu, arba kas retai buna ijungiu tv mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske irgi kartais nubunda labai geros nuotaikos,o kartais vieno verkimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2007 09 24, 13:21)
Maniske  irgi kartais nubunda labai geros nuotaikos,o kartais vieno verkimo g.gif

Mano sūneliui irgi taip būna,neimu i galva,nes papraščiausiai kai jis trumpai miegodavo tai atsikeldavo triukšmingai,tai reiškia neiisimiegojo.Bandydavau vėl mikdyti.
Atsakyti
mano sunelis kartais ir pabunda verkdamas, tada pamigdau dar pamiega ir jau pabunda zvalus, gerai pamiegojas, bet vistiek mama saukia smile.gif nznau ar susapnuoja ka ar siaip neramiai miega, o gal bijo kad neiseiciau, nes vakarais begu i mokslus smile.gif
Atsakyti
Kartais ir ilgai miegojęs pabunda piktutis cry.gif, o kitą kartą tik pusantros valandžiukės numigęs pabunda geros nuotaikos. Nors visada, kai pabunda piktas pamėginu pamigdyti dar. Na o jei nepavyksta, tai kalbinu ar ką nors parodau per langą, dažniausiai greit praeina tas liūdesys.
Atsakyti
MANO DUKRYTE IRGI VERKSLENA.. IR PO PIETUKU IR RYTE,BET TIK KOL ISSIBUDINA..TADA PRAEINA ZIRZIUKO schmoll.gif NUOTAIKYTE.
MANAU PAS VISUS ZUIKUCIUS PANASIAI BUNA doh.gif
Atsakyti
[B] smile.gif MANAU KAD TAI NORMALŲ IŠAUGS MAŽYLIS, NEBENT SAPNUOJA BLOGUS SAPNELIUS g.gif
Atsakyti