Įkraunama...
Įkraunama...

Ramus pietų miegas-triukšmingas atsikėlimas

o mes šiandien nupirkom vaikiui "accosedum" lašiukų unsure.gif kažko prastai miegot pradėjo, manyčiau nu oto , kad labai jau atšilus oram vaikis pradėjo kieme duotis, išsilaksto išsidūksta, po to naktį matyt negali dar niekaip po dienos įspūdžių nurimt g.gif tai pabandysiu lašiukų pagirdyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 05 06, 17:30)
o mes šiandien nupirkom vaikiui "accosedum" lašiukų  unsure.gif kažko prastai miegot pradėjo, manyčiau nu oto , kad labai jau atšilus oram vaikis pradėjo kieme duotis, išsilaksto išsidūksta, po to naktį matyt negali dar niekaip po dienos įspūdžių nurimt  g.gif  tai pabandysiu lašiukų pagirdyt  rolleyes.gif

mes dar dabar turim 'accosedum' tikiuosi jums jie padės nes mums jie jokio poveikio nedavė,o kursas ne mažas buvo..Aš šiandien bandysiu kaip nors iki vaistinės nueiti ir pasiklausti dėl 'sedalija'.gal jie mums pagelbės..tarp kitko pasinaudojau tuo pasiūlymu patikrint ar dantukų nėra..tai vat.......yra
Bet vos ižiūrimi. thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau, gal as senamadiska esu. As ir mano vyras, esame abu medikai, ir abu esame nusitate pries visokius lasiukus vaikam.Mes savo suneliui (truputi virs 2metu) stegiames duoti kuo maziau visokiu medikamentu, nes, net ir "nekalciausi "vaistai turi savo salutiniu poveikiu.Mes t.p. turim problemu del miego, bet visokiu naktu-buna geriau ismiega, o buna, kad blogiau, bet vaikas pats atsireguliuoja.Zinoma, jei as pastebiu, kad vaikas pervarges prasciau miega, tai stengiuosi, kad jis tiek nenuvargtu.Bet mamos, noredamos pasidaryti sau lengvesni gyvenima, nekiskime savo vaikams chemijos.
Atsakyti
QUOTE(kaimyne @ 2006 05 06, 18:11)
Nezinau, gal as senamadiska esu. As ir mano vyras, esame abu medikai, ir abu esame nusitate pries visokius lasiukus vaikam.Mes savo suneliui (truputi virs 2metu) stegiames duoti kuo maziau visokiu medikamentu, nes, net ir "nekalciausi "vaistai turi savo salutiniu poveikiu.Mes t.p. turim problemu del miego, bet visokiu naktu-buna geriau ismiega, o buna, kad blogiau, bet vaikas pats atsireguliuoja.Zinoma, jei as pastebiu, kad vaikas pervarges prasciau miega, tai stengiuosi, kad jis tiek nenuvargtu.Bet mamos, noredamos pasidaryti sau lengvesni gyvenima, nekiskime savo vaikams chemijos.

na aš nemanau,kad tai senamadiškumas,bet atleiskit ką jūs patartumėt mums daryt kai mano sūnus nuo gimimo turi rimtų problemu su miegojimu ir ne tik...be to ir patys medikai tik ir kiša visokius vaistus ir kuo daugiau..
Atsakyti
Pritariu, kad medikai kisa vaistus ir kuo daugiau, ir suprantu, kad zmogui neturinciam nieko bendro su med. yra labai sunku atsirinkti kas tikrai reikalinga ir kas ne.Bet jei zmogus atejas pas gyd. negauna jokiu vaistu, o gyd tik pasako, kad cia nera nieko baisaus, tai praeis savaime, tai zmogus buna vel nepatenkintas-sako,kad gyd.nieko neismano.
Beje mano vaikas t.p. prabunda kartais isterikuodamas, kartais geros nuotaikos, kartais nedamiega, kartais persimiega.Paskutiniu metu daznai sake, kad jam "burnytei popa".Jau galvojau, kad koks dantukas genda.Gerai isiziurejau ir pamaciau, kad dygsta dar paskutiniai kruminiai dantys, tai ir supratau is kur tos "isterijos".
Atsakyti
QUOTE(kaimyne @ 2006 05 06, 18:58)
Pritariu, kad medikai kisa vaistus ir kuo daugiau, ir suprantu, kad zmogui neturinciam nieko bendro su med. yra labai sunku atsirinkti kas tikrai reikalinga ir kas ne.Bet jei zmogus atejas pas gyd. negauna jokiu vaistu, o gyd tik pasako, kad cia nera nieko baisaus, tai praeis savaime, tai zmogus buna vel nepatenkintas-sako,kad gyd.nieko neismano.
Beje mano vaikas t.p. prabunda kartais isterikuodamas, kartais geros nuotaikos, kartais nedamiega, kartais persimiega.Paskutiniu metu daznai sake, kad jam "burnytei popa".Jau galvojau, kad koks dantukas genda.Gerai isiziurejau ir pamaciau, kad dygsta dar paskutiniai kruminiai dantys, tai ir supratau is kur tos "isterijos".

na mums daktarai kišdavo fenobarbitali ir n visokių kitokių.....net liepe rudoteli gert,o kiek pamenu iš vaikystės mano mama juos gerdavo.....ir ju savo mažiukui tikrai nedaviau/beje jam tada net metuku nebuvo kai mums juos išraše/vėliau dar kažkokius panašius išrašė dėl miego...beje visi jie labai stiprus...jei jus medikė tai apie tokius vaistus turėtumėt žinoti...
Kad iš to išaugs man nesakė,o tik kišo visokius vaistus.......dabar jau nuo rudens nebeinu išvis pas daktarus....vaiko gaila....nes gydo nežinodami kas jam yra
Atsakyti
Mano patarimas: kuo skubiau keisk daktara!!
Nueik pas kita, gal patars ka protingesnio.
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 06, 17:36)
mes dar dabar turim 'accosedum' tikiuosi jums jie padės nes mums jie jokio poveikio nedavė,o kursas ne mažas buvo..Aš šiandien bandysiu kaip nors iki vaistinės nueiti ir pasiklausti dėl 'sedalija'.gal jie mums pagelbės..tarp kitko pasinaudojau tuo pasiūlymu patikrint ar dantukų nėra..tai vat.......yra
Bet vos ižiūrimi. thumbup.gif

aš turėjus tą "acosedum" tai irgi ne kažin ką padėjo ale vis gal paramins, a matysiu jei dar porą naktų pasikeitimų nebus tai ir nebeduosiu tų lašų, nors kaip minėjau seniau, kaip man gyd. sakė jog "acosedum" poveikis pasireiškia tik po poros sav. g.gif
QUOTE(kaimyne @ 2006 05 06, 18:58)
Paskutiniu metu daznai sake, kad jam "burnytei popa".Jau galvojau, kad koks dantukas genda.Gerai isiziurejau ir pamaciau, kad dygsta dar paskutiniai kruminiai dantys, tai ir supratau is kur tos "isterijos".

o aš dar šiandien apžiūrėjau burnytę dantukų dar nematyt ir net dantenos nepaburkę, vienžo dantukais dar nekviape , žinau, kad tie visokie vaistukai ne vitaminai, bet man pačiai jau nuo tų tokių nesamoningų naktelių ant sveikatos krenta unsure.gif nedamiegu jau pusantrų metų tai jau dienom dažnai galva svaigsta ir šiaip visokių įdomių pojučių dūna unsure.gif doh.gif , maniau gal kraujas nusilpo, bet ne, kraujo tyrimas geras, dabar vėl pas gyd. užsirašiau nžn kokius čia tyrimus man darys g.gif tegul daro ką nori, bet lai atranda priežastį dėlko man negera, aš tai kolkas manau kad dėl prasto miego unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kaimyne @ 2006 05 06, 19:23)
Mano patarimas: kuo skubiau keisk daktara!!
Nueik pas kita, gal patars ka protingesnio.

tai vat kai pakeičiau/neurologa/tai ne ka geriau buvo,išrašo vaistus neištyrus mano zuikelio doh.gif ,mano mažiukas po gimdymo traumos,po reanimacijų,pūlingo meningito ir pan...tai ir net pati sveiku protu suprantu,kad tikrai iš tokio nemiegojimo gali ir neišaugti,o ir pati atrodau kaip 14-ikinė doh.gif visa išdžiuvusi,nemiegojusi ir pan...Galvojau dar keist daktare,bet...vaikas po kiekvieno apsilankymo staugia parom...tai gaila mažiuko,nes iki stygų uždegimo prieinam verysad.gif
QUOTE(J&A @ 2006 05 06, 19:41)
aš turėjus tą "acosedum" tai irgi ne kažin ką padėjo ale vis gal paramins, a matysiu jei dar porą naktų pasikeitimų nebus tai ir nebeduosiu tų lašų, nors kaip minėjau seniau, kaip man gyd. sakė jog "acosedum" poveikis pasireiškia tik po poros sav.  g.gif
aha tikrai jo poveikis pasireiškia ne iš kart[color=deeppink]

Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 06, 20:54)
tai vat kai pakeičiau/neurologa/tai ne ka geriau buvo,išrašo vaistus neištyrus mano zuikelio doh.gif ,mano mažiukas po gimdymo traumos,po reanimacijų,pūlingo meningito ir pan...tai ir net pati sveiku protu suprantu,kad tikrai iš tokio nemiegojimo gali ir neišaugti,o ir pati atrodau kaip 14-ikinė doh.gif visa išdžiuvusi,nemiegojusi ir pan...Galvojau dar keist daktare,bet...vaikas po kiekvieno apsilankymo staugia parom...tai gaila mažiuko,nes iki stygų uždegimo prieinam verysad.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif oi kokios nesmagios bėdeles tavo Grantučiukui nutiko cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 06, 19:54)

O jei, jau ir as nebezinau ka patarti.Ne visada buna taip viskas paprasta, kaip atrodo.As irgi vargstu su savo "nemiegalium", bet pas mane viskas paprasciau, ir nera taip "ekstrem".Man gerai, kad as pas daktarus laaabai retai einu, tik del butinu patikrinimu ir 1k. del bronchito ejau, bet jei tektu dazniau eiti tai butu liudna su maniskiu, jis kitu zmoniu nelabai pripazysta.O miega geriausiai tada, kai miega tarp mamos ir tecio.As tai del to neimu i galva sakau -isaugs.
Uzjauciu, bet zinok, kad nera padeties be iseities, ir tikiuosi (ir t.p. linkiu tau to), kad viskas butu paprasciau, nei atrodo.As irgi savo gyvenime sutikau visokiu daktaru ir geru ir "sundaktariu".
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 05 06, 21:51)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif oi kokios nesmagios bėdeles tavo Grantučiukui nutiko cray.gif  cray.gif

Nieko mes stipruoliai..visi Grantukai stiprus mirksiukas.gif
QUOTE(kaimyne @ 2006 05 06, 22:21)
O jei, jau ir as nebezinau ka patarti.Ne visada buna taip viskas paprasta, kaip atrodo.As irgi vargstu su savo "nemiegalium", bet pas mane viskas paprasciau, ir nera taip "ekstrem".Man gerai, kad as pas daktarus laaabai retai einu, tik del butinu patikrinimu ir 1k. del bronchito ejau, bet jei tektu dazniau eiti tai butu liudna su maniskiu, jis kitu zmoniu nelabai pripazysta.O miega geriausiai tada, kai miega tarp mamos ir tecio.As tai del to neimu i galva sakau -isaugs.
Uzjauciu, bet zinok, kad nera padeties be iseities, ir tikiuosi (ir t.p. linkiu tau to), kad viskas butu paprasciau, nei atrodo.As irgi savo gyvenime sutikau visokiu daktaru ir geru ir "sundaktariu".

Na jei viska rašyčiau tai atsibostu skaityt rolleyes.gif ,bet kažkaip turim iš visko išsikapstyt mirksiukas.gif mūsų mažiukas iki 2-ų metukų irgi žmoniu prisibijojo,buvo kaip laukinukas,net pas tėti neidavo...miega iki šiol su mumis vienoj lovoj....nauja lovytė vargšė stovi nepanaudota,gal antram mažiukui ji patiks thumbup.gif ...bus matyt
Dėl daktaru tai galvojau,net temą kokią užvesti thumbup.gif tik dar nesumasčiau kokiam skyriui.mes jums linkime, kad ir jus išaugtumėt
Atsakyti