QUOTE(VILGRA @ 2006 05 06, 19:54)
tai vat kai pakeičiau/neurologa/tai ne ka geriau buvo,išrašo vaistus neištyrus mano zuikelio
,mano mažiukas po gimdymo traumos,po reanimacijų,pūlingo meningito ir pan...tai ir net pati sveiku protu suprantu,kad tikrai iš tokio nemiegojimo gali ir neišaugti,o ir pati atrodau kaip 14-ikinė
visa išdžiuvusi,nemiegojusi ir pan...Galvojau dar keist daktare,bet...vaikas po kiekvieno apsilankymo staugia parom...tai gaila mažiuko,nes iki stygų uždegimo prieinam
O jei, jau ir as nebezinau ka patarti.Ne visada buna taip viskas paprasta, kaip atrodo.As irgi vargstu su savo "nemiegalium", bet pas mane viskas paprasciau, ir nera taip "ekstrem".Man gerai, kad as pas daktarus laaabai retai einu, tik del butinu patikrinimu ir 1k. del bronchito ejau, bet jei tektu dazniau eiti tai butu liudna su maniskiu, jis kitu zmoniu nelabai pripazysta.O miega geriausiai tada, kai miega tarp mamos ir tecio.As tai del to neimu i galva sakau -isaugs.
Uzjauciu, bet zinok, kad nera padeties be iseities, ir tikiuosi (ir t.p. linkiu tau to), kad viskas butu paprasciau, nei atrodo.As irgi savo gyvenime sutikau visokiu daktaru ir geru ir "sundaktariu".