Įkraunama...
Įkraunama...

Ramus pietų miegas-triukšmingas atsikėlimas

QUOTE(VILGRA @ 2006 05 07, 09:27)
Nieko mes stipruoliai..visi Grantukai stiprus mirksiukas.gif

didis.gif
Atsakyti
O mano vaikinas jau senai neduoda ramybės man naktim, vis prabunda ir prabunda . O dieną jokių problemų užmiega ir miega ramiai kartais net patikrinti užeinu ar viskas gerai. Bet kartais tikrai atsikelia toks pikčiurna, jog turi pusvalandis praeiti jog atsistotų į savo vėžias.

Bet žinote kol kas apie vaistus nesusimaščiau, nieko jam neduodu tik kartais melisos arbatėlės pagert. Vis kažkodėl manau jog dėl dantų.

Nes buna kelias naktis ramus ir vėl prasideda neraramumai kol naujo danties napamatau.
Atsakyti
QUOTE(Atenila @ 2006 05 07, 13:50)
O mano vaikinas jau senai neduoda ramybės man naktim, vis prabunda ir prabunda . O dieną jokių problemų užmiega ir miega ramiai kartais net patikrinti užeinu ar viskas gerai. Bet kartais tikrai atsikelia toks pikčiurna, jog turi pusvalandis praeiti jog atsistotų į savo vėžias.

Bet žinote kol kas apie vaistus nesusimaščiau, nieko jam neduodu tik kartais melisos arbatėlės pagert. Vis kažkodėl manau jog dėl dantų.

Nes buna kelias naktis ramus ir vėl prasideda neraramumai kol naujo danties napamatau.

na mums tai nepadeda arbatėlės,gal jums padės ir kokios vonelės raminamos,bet jos taip smirda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 07, 18:41)
bet jos taip smirda lotuliukas.gif

na levandos tai nelabai smirda schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 05 07, 21:23)
na levandos tai nelabai smirda  schmoll.gif  g.gif

Aš ne apie levandas kalbu biggrin.gif /levandos super kvepia/
mums neurologė liepdavo iš raminamųjų arbatų daryti voneles/kiek išbandžiau tai jos visos nemalonaus kvapo/kvapas valerijono būdavo,net kai jau išlipdavom iš vonios tai jis dar ilgai likdavo
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 08, 10:39)
Aš ne apie levandas kalbu biggrin.gif /levandos super kvepia/
mums neurologė liepdavo iš raminamųjų arbatų daryti voneles/kiek išbandžiau tai jos visos nemalonaus kvapo/kvapas valerijono būdavo,net kai jau išlipdavom iš vonios tai jis dar ilgai likdavo

aaaaaaaaaaa unsure.gif biggrin.gif , o mes vieną kart tai "neuro" arbatos pakelius du į vonią įmetėm tai aplamai jokio kvapo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 05 08, 13:51)
aaaaaaaaaaa  unsure.gif   biggrin.gif , o mes vieną kart tai "neuro" arbatos pakelius du į vonią įmetėm tai aplamai jokio kvapo nebuvo  schmoll.gif

tai tokia arbatą ir aš i vonią mesdavau,jų yra visokių'neuro-1'neuro-2' ir panašiai,jų sudėtis skirtinga...tai tikrai ten daug valeriono šaknų yra sudėtį.Man ir pačiai reikėdavo jose mirkti kol krutim maitinau doh.gif o kai pakelius išmesdavau į šiukšliadėžę tai tas kvapas ir likdavo iki tol kol jų neišmesdavau lotuliukas.gif
Kažkokią dar pamenu dariau tai kvapas buvo vyriško prakaito koinių doh.gif tragedija buvo...tai tokios vonelės ne ramina,o pykina..daktarė kažkada siūlė valerijono šaknu nusipirkt ir iš jų arbatą pasidaryti.Šiandien buvau vaistinėj,bet nedirba...norėjau dėl to sirupėlio pasiklausti ir nusipirkt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 08 gegužės 2006 - 13:07
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 06, 20:54)
tai vat kai pakeičiau/neurologa/tai ne ka geriau buvo,išrašo vaistus neištyrus mano zuikelio doh.gif ,mano mažiukas po gimdymo traumos,po reanimacijų,pūlingo meningito ir pan...tai ir net pati sveiku protu suprantu,kad tikrai iš tokio nemiegojimo gali ir neišaugti,o ir pati atrodau kaip 14-ikinė doh.gif visa išdžiuvusi,nemiegojusi ir pan...Galvojau dar keist daktare,bet...vaikas po kiekvieno apsilankymo staugia parom...tai gaila mažiuko,nes iki stygų uždegimo prieinam verysad.gif

Vargšiukai :verysad:Bet manau,kad viskas susitvarkys,nes kiek žinau atvejų,tai būna vaikystėje kažkokių problemėlių,užtat vėliau išauga stiprūs vyrai thumbup.gif Manau,tavo zuikis tikrai neprapuls,nes turi labai rūpestingą ir stiprią mama thumbup.gif thumbup.gif Iš tikrųjų mūsų leliai dar visai mažiukai,todėl kai tik jiems kas negerai,tai jie ir rėkia,blogai miega.Gal po kelių metelių juoksimės ir sakysim,oi kiek turėjau vargelio,bet dabar aukselis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 08, 14:02)
Šiandien buvau vaistinėj,bet nedirba...norėjau dėl to sirupėlio pasiklausti ir nusipirkt verysad.gif

Aha,aš ir šiandien specialiai ėjau į vaistinę,bet radau uždarytą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 05 08, 14:17)
Manau,tavo zuikis tikrai neprapuls,nes turi labai rūpestingą ir stiprią mama thumbup.gif  thumbup.gif Iš tikrųjų mūsų leliai dar visai mažiukai,todėl kai tik jiems kas negerai,tai jie ir rėkia,blogai miega.Gal po kelių metelių juoksimės ir sakysim,oi kiek turėjau vargelio,bet dabar aukselis biggrin.gif
Papildyta:
Ačiū tau Domuks už gražius žodžius blush2.gif ,na mes visos tokios pat savo vaikeliams,pačios pačiausios mirksiukas.gif Aha,aš ir šiandien specialiai ėjau į vaistinę,bet radau uždarytą  doh.gif

Šiandien nedarbo diena,teks laukt rytojaus.O gal AKROPOLYJE vaistinė dirbs g.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 08, 15:14)
Šiandien nedarbo diena,teks laukt rytojaus.O gal AKROPOLYJE vaistinė dirbs g.gif

Turėtų dirbt,nes šiaip didesniuose prekybos centruose vaistinės dirba be išeiginių.
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 05 08, 17:42)
Turėtų dirbt,nes šiaip didesniuose prekybos centruose vaistinės dirba be išeiginių.

buvau nuėjusi į kitą parduotuvę kurioj vaistinė dirba,bet tokia eilė didžiulė,kad atšoko noras joje stovėti
Atsakyti

QUOTE(VILGRA @ 2006 05 08, 18:42)
buvau nuėjusi į kitą parduotuvę kurioj vaistinė dirba,bet tokia eilė didžiulė,kad atšoko noras joje stovėti

Žiūriu,čia su tom vaistinėm ir tau ir man nesigauna.Tol ieškosim kol gal ir neprisireiks :lotuliukas:Nors mes turbūt be jų neapseisi,miega jau gerai,bet vis dar pikti prabundam ir šiaip turim ne mažus nervukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 08 gegužės 2006 - 17:52