Įkraunama...
Įkraunama...

Ramus pietų miegas-triukšmingas atsikėlimas

Pažystamas vaizdelis, tiesą sakant kasdienis, kad po pietų miegelio, būna pikta, kaip koks velniūkštis mano panelė. dabar aš jau pastebėjau, kad jai nuotaiką l. pataiso, koks nors skanėstas, ar tai sultys, iškart paduodamos, ar javainiukas, nu kažkas, kas greit gliukozę pakeltų bigsmile.gif
šiaip va panelė šneka daugmaž mirksiukas.gif , bet tada niekaip nesusišnekam, ji mažiausiai pusę val, būna be nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 05 08, 18:50)
Žiūriu,čia su tom vaistinėm ir tau ir man nesigauna.Tol ieškosim kol gal ir neprisireiks :lotuliukas:Nors mes turbūt be jų neapseisi,miega jau gerai,bet vis dar pikti prabundam ir šiaip turim ne mažus nervukus.

na svarbu,kad miega geriau vis pažanga thumbup.gif šaunuoliukai jūs drinks_cheers.gif .Na rytoj tai jau tikrai eisiu ir stovėsiu eilėj,nes jau užsitesė
QUOTE(LiVo @ 2006 05 08, 18:56)
Pažystamas vaizdelis, tiesą sakant kasdienis, kad po pietų miegelio, būna pikta, kaip koks velniūkštis mano panelė. dabar aš jau pastebėjau, kad jai nuotaiką l. pataiso, koks nors skanėstas, ar tai sultys, iškart paduodamos, ar javainiukas, nu kažkas, kas greit gliukozę pakeltų bigsmile.gif
šiaip va panelė šneka daugmaž mirksiukas.gif , bet tada niekaip nesusišnekam, ji mažiausiai pusę val, būna be nuotaikos.

o kai paklausi kodėl tokia pikta,gal ką pasako...nors tikriausiai pati nežino kodėl
Atsakyti
o mes šiandien vaikų kambary išsidūkom, įsivaizduoju koks miegas bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 05 08, 20:20)
o mes šiandien vaikų kambary išsidūkom, įsivaizduoju koks miegas bus  doh.gif

na jūs šaunuoliai thumbup.gif ,mes vakar visa diena su draugais ir jų keturiais vaikais gamtoj buvom,tai mano mažiukas vos ant kojų stovėjo,bet vistiek nemiegojo,tai naktis irgi ne kokia
Atsakyti
sveikos,
pagaliau priėjau iki vaistinės ir nusipirkau 'SEDALIJA' sirupa thumbup.gif
aprašysiu trumpai ką rašo informaciniam lapelyje;
SEDALIJA sirupas-sudėtinis homeopatinis preparatas,tradiciškai vartojamas vyresniems kaip 1metų vaikams nervingumui ir lengvam miego sutrikimui šalinti.Gerti ryte ir vakare po vieną šaukštelį.Šį preparatą reiktų vartoti kuo trumpiau/toliau nevartoti kai tik simtomai nepalengvėja/Jaunesniems kaip 30mėn.vaikams preparato reikėtu neskirti ilgiau kaip 10dienų.Tai tiek biggrin.gif šiandien vakare pabandysiu duoti,sakė vaistininkė,kad duot prieš valandą einant miegot.Dar tiesa sakė,kad praktiškai jį galima nuo kūdikystės duot,nors rašo ne jaunsniems kaip 1metukų pypliukams
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 09, 13:21)
sveikos,
pagaliau priėjau iki vaistinės ir nusipirkau 'SEDALIJA' sirupa thumbup.gif

linkiu sulaukt ramaus miegelio 4u.gif bet gal nuo pirmo šaukštelio didelio poveikio dar nesitikėkit mirksiukas.gif o mes kaip iš po išsidūkimo vaikų kambary visai neblogai miegojom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 05 09, 16:38)
linkiu sulaukt ramaus miegelio  4u.gif bet gal nuo pirmo šaukštelio didelio poveikio dar nesitikėkit  mirksiukas.gif o mes kaip iš po išsidūkimo vaikų kambary visai neblogai miegojom thumbup.gif

ten rašo,kad poveikis turėtų pasireikšti po tryjų dienų tai aš tada ir parašysiu.
O jūs šaunuoliai,kad gerai miegojot,gal tada dažniau ten lankykitės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 08, 10:39)
Aš ne apie levandas kalbu biggrin.gif /levandos super kvepia/
mums neurologė liepdavo iš raminamųjų arbatų daryti voneles/kiek išbandžiau tai jos visos nemalonaus kvapo/kvapas valerijono būdavo,net kai jau išlipdavom iš vonios tai jis dar ilgai likdavo

Aš tas voneles iš raminamų arbatų taip pat darydavau. Na nemalonaus kvapo, bet kai nusišluostydavom visą jo kūnelį įtrindavu vaikišku aliejum, tai kažkaip to kvapo ir nepastebėdavau. Man jis kvepėdavo aliejaus kvapu o ne arbatžolėm.
Atsakyti
QUOTE(Atenila @ 2006 05 10, 21:38)
Aš tas voneles iš raminamų arbatų taip pat darydavau. Na nemalonaus kvapo, bet kai nusišluostydavom visą jo kūnelį įtrindavu vaikišku aliejum, tai kažkaip to kvapo ir nepastebėdavau. Man jis kvepėdavo aliejaus kvapu o ne arbatžolėm.

Priklauso nuo to kokias voneles darydavai...jų yra labai daug.Kai pati dar krutim maitinau,man liepė pačiai mirkti tose vonelėse kurios atpalaiduoja ir ramina ir kvapa reikėjo pasirinkti tokį koks man patinka ir malonus,tai levandos skaniausiai kvepia,man net ramunėlių kvapas nepatigdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 09, 16:48)
O jūs šaunuoliai,kad gerai miegojot,gal tada dažniau ten lankykitės lotuliukas.gif

aga..jam tai patiktų ten kas dien lankytis user posted image
vat užtam mes prisibuvom gamtoj, pradėjom kosėt ir sloguot
user posted imagejau jomajo koks neatparus maniškis visokiem vėjukam, ar šaltesniam orui user posted image doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 05 11, 16:14)
aga..jam tai patiktų ten kas dien lankytis user posted image
vat užtam mes prisibuvom gamtoj, pradėjom kosėt ir sloguot 
user posted imagejau jomajo koks neatparus maniškis visokiem vėjukam, ar šaltesniam orui  user posted image  doh.gif

mano mažiukas toks pat buvo,tik išeinam į kiema ir jau žinojau,kad sirgs.Tai aš pradėjau imunitetą stiprint.Kolkas nesergam nuo rudens.Tik balsas nuo rėkimo ne koks doh.gif
Atsakyti
net neperskaiciau visko, bet supratau, kad ne mes vieni ir nepaskutiniai tokia beda turim biggrin.gif

neznau ar pades, bet pabandykit, mes iskart einam isijungiam centra arba vaikisku daineliu cd, kuri paprastai klausom, niu zinokit padeda, arba ajnam ziuret pro langa kiek masinyciu atvaziuoja.. kazkaip pagavau , kad mazius susimuses ar siaip uzpykes nusiramina tai darant, gal ir jus pabandykit pastebet kas gali sudominti taip, kad net pasimirstu tie oziukai ax.gif sekmes mamukai 4u.gif
Atsakyti