Įkraunama...
Įkraunama...

Navigacija, GPS

As kazkaip iki 1000 litu nebuvau radus nei vieno GPS'o.... o apie delninukus is vis tyliu.. (ju kainas su GPS)... arba as cia po caro maro senumo puslapius ziurejau...

Seip maciau yra prie nesiojamo kompo prijungimai, gal kas bandet?
Zinau, kad jei nuomuojiesi uzsienyje masina, gali paprasyti su GPS, bet nzn kiek brangiau tas reikalas...
o matet visia nebloga puslapiuka: http://www.uk.map24.com/

Tik kai paprasai trumpiausio kelio, tai is Lietuvos paprastai i Vakaru Europa per Baltarusija rodo...
Atsakyti
Na jei ziureti naujus tai gal brnagokai, nors dabar jau maciau BMS ir dar kazkur, tai uz 800Lt galima nupirkti delninuka su integruotu GPS.
Toki pat (tik kitas firmos pavadinimas smile.gif ) as pirkau naudota uz 350Lt per skelbimus susirades, tai esu patenkintas. Integruotas gps leidzia ji nesiotis kartu einan pesciomis, kas nepazistamam mieste vistik padeda.
Dabar jau yra isleista nemzai nauju zemelapiu, tai tikslumas tikrai neblogas, net Lietuvoje (pvz. net mano namo numeris yra).

Atsakyti
QUOTE(Kitoks @ 2007 01 16, 21:05)
Na jei ziureti naujus tai gal brnagokai, nors dabar jau maciau BMS ir dar kazkur, tai uz 800Lt galima nupirkti delninuka su integruotu GPS.
Toki pat (tik kitas firmos pavadinimas smile.gif ) as pirkau naudota uz 350Lt per skelbimus susirades, tai esu patenkintas. Integruotas gps leidzia ji nesiotis kartu einan pesciomis, kas nepazistamam mieste vistik padeda.
Dabar jau yra isleista nemzai nauju zemelapiu, tai tikslumas tikrai neblogas, net Lietuvoje (pvz. net mano namo numeris yra).

O tu konkreciai zinojai modeli kokio nori ar tiesiog iesojai bet kokio su GPS.... nelabai zinau ko ieskoti... Per skelbimus laikrastyje ieskojai? Nes seip nera populiarus Lietuvoje pagal nauju nupirktu kieki sprendziant...
Pernai ziurejau delninuka HP, tai naujas apie 1800.., dabar ziurejau, nelabai atpigo...
Atsakyti
Na as konkreciai pagal modeli neieskojau, tiesiog ziurejau skelbimu puslapiuose (www.skelbiu.lt) delninuko su integruotu GPs, o rades kazka tokio, dar pasiziuredavau i jo konfiguracija (tech. parametrus - procesoriu ir pan).

Dar galima paiesoti infotop'o (www.infotop.lt) forume, ten yra skiltis Skelbimai, tai daznai daug kas pardavineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitoks: 02 kovo 2007 - 09:52
Mes Anglijoj nusipirkom navigacija- delnini kompiuteri NAVMAN su pagrindiniu Europos keliu zemelapiais, Lietuvoj mums irase Tom Tom Lietuvos zemelapius, bet ju nerodo. Kazin ar yra kokia kita galimybe isirasyti Lietuvos zemelapi?
Va tokia navigacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 10 kovo 2007 - 14:38
QUOTE(Jurgitar @ 2007 03 10, 15:19)
Mes Anglijoj nusipirkom navigacija- delnini kompiuteri NAVMAN su pagrindiniu Europos keliu zemelapiais, Lietuvoj mums irase Tom Tom  Lietuvos zemelapius, bet ju nerodo. Kazin ar yra kokia kita galimybe isirasyti Lietuvos zemelapi?
Va tokia navigacija.

na jei tai delninis kompiuteris su windows mobile operacine sistema tai manu turetu veikti ir tomtom'as. Galit pamegint iisirasyti iGo, labai nelboga programa, galbut veiks.
Atsakyti
QUOTE(Kitoks @ 2007 03 10, 14:55)
na jei tai delninis kompiuteris su windows mobile operacine sistema tai manu turetu veikti ir tomtom'as. Galit pamegint iisirasyti iGo, labai nelboga programa, galbut veiks.

O tai igo turi Lietuvos zemelapi? Jei taip, kur ji rasti?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 03 13, 13:24)
O tai igo turi Lietuvos zemelapi? Jei taip, kur ji rasti?

Taip, iGo turi ir Lieutvos zemelapi.
Stai cia ikeliau progrmaos instaliacija bei Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Lenkijos zemelapius. (Zemelapiu turiu ir kitus saliu: viso uzima 1.2GB).

Spauskit cia kad parsisiustumete
Atsakyti
QUOTE(Kitoks @ 2007 03 13, 14:07)
Taip, iGo turi ir Lieutvos zemelapi.
Stai cia ikeliau progrmaos instaliacija bei Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Lenkijos zemelapius. (Zemelapiu turiu ir kitus saliu: viso uzima 1.2GB).

Spauskit cia kad parsisiustumete

Kadangi sis linkas neveikia, tai ikeliau i kita serveri.

Stai iGo
Atsakyti
Su ispanija ir kitais dideliais europos miestai viskas ok...Rodo tuos metus viskas ciky..
Bet kaip saket kad negalimna aklai pasitiketi ir reikia sutrikrint su zemelapiais cekijoj koratijoj vengrijoj...tai kam toks GPS jeigu ar taip ar taip su mapu popieriniu viskas dar karta pracekinsi...
Atsakyti
Na elektroniaiai prietaisai dar ilgai nepakeis zmogaus smegenu... Bet padeti jie gali. Ypac gerai vaziuojant miestuose, nes juk kiekvieno miesto/miestelio pro kuri vaziuoji zemelapiu neprisipirkinesi, juolab ir gatviu pavadinimus ne visu lengva iziureti, tada labai pravercia GPS irenginukas.
Pvz ziema buvau Vokietijoj, tai vaziavau tik su GPS, neturejau jokio popierinio zemelapio - ir viskas labai puikiai.

Rinktis jums smile.gif
Atsakyti
Ruošiuosi šiemet kelionėje panaudoti GPS ir aš. Šiemet planuoju kelionę į Italiją. Mano pasirinkimas yra toks:
Nusipirkau laptopą. Tuo pačiu bus vieta iškrauti skaitmeninėm nuotraukom. Jei pakeliui atsiras laisvo interneto zoną, tai galima per Skype ir su namais pakalbėti. Pirkau atskirą GPS anteną (bliutufinę). Internete yra nemažai žemėlapių palaikančių GPS kaip pvz. Microsoft AutoRoute 2007 (vakarams), Route 66 (rytams), net ir tik Lenkijai atskirą žemėlapį radau. (Esant norui laptopas ir Ozi programas valgo). Yra internete taip vadinami emuliatoriai laptopą paversti į delniuką. Tada galima instaliuoti bet kokią programą, kurią valgo delniukas TomTom ar kitą kokią. Tada ir atminties per akis, nereikia dapirkinėti ir ekranas žymiai didesnis nei delninuko. Manau su laptopu galima išspręsti žymiai daugiau problemų. Pagrindinis trūkumas, kurį dabar matau, tai pakankami nepatogu, nors važiuojant ne vienam gal ir ne per didžiausia problema. Taigi, kol kas tik teigiamybės, gal kas galėtų mane pakritikuoti ar duoti patarimų, gal jau kas važiavo panašiai, gal ko neįžvelgiau?
Atsakyti