Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

QUOTE(GintareM @ 2012 09 19, 18:24)
Pirmiausia tai keisti gydytoja, bet greiciausia del slogos ir koseja... Bent jau mano panom taip buna.



Na ar jau sveiki mažyliai? Ruduo jums, rodos, puikus nuskilo. O aš čia karštyje sugebėjau ausį persišaldyti - dabar "šaudo" ir skauda.

Vaikai sveiki, bet sušilus ir atėjus į kondicionieriaus srovę - tik laiko klausimas, kad būsim perpūsti...

Ėmiausi pamokyti vaikučius lietuvių kalbos šeštadieniais - oi kaip sudėtinga dėmesį ir įdomumą išlaikyti keliems penkių-dešimties metų asmenims... smile.gif

Ei, kas už gimdymo ne ligoninėje reglamentavimą:
http://www.e-peticij...mo-aplinkybes-i

pasirašykit. Tai tik tokioms kaip aš teises praplėstų ir visoms į apkasus išvarytoms jurgoms geriau būtų dirbti. Norinčių gimdyti ligoninėse teisių tai niekaip nepakeis.

Agitacija smile.gif

pasakokit savo naujienas, vasara juk baigėsi, laikas forumui atsigauti smile.gif
Atsakyti
Ka cia ir bepasakosi...
Meta perejo darzelyje i kita grupe (pas priesmokyklinukus) na ir is modernaus silto darzelio padvelke tarybiniais laikais, nors aukletojos tikrai nesenos... Oi kaip nepatinka... Ir dar 2 metus pas tas pacias aukletojas... Net tevu sisirinkime pakraupus ir isitempus sedejau... Net svarstau ar neieskoti kazko kito...
Na ir vargelio turim su sese... Pripazino astma, turim ilga dabar ir nuobodu gydyma bei lakstyma pas daktarus...
Atsakyti
Laba diena,
Seniai buvau.Tiesiog ner laiko nei darbe, nei namie.Sergam visi.J savaite koseja.Mes po savaitgalio ilgo stalo susirgome. Atstovejau visa diena prekyboje.
Oras slykstus ir siaip tokios pesimistines gaidos pas mane.Nieko naujo nenusimato.Sedim pas B tevus ir niekur nesiruosiam krapstytis. na nebent as viena kazkur krapstysiuos. bet, kad nieks niekur nelaukia.
Gera naujiena tik ta, kad siandien musu Česlovui pusė metųsmile.gif
Atsakyti
Vivi, bet gi vasaros sezona sjau baigėsi - gal būstų nuomai atsiras? O kaip su socialiniais būstais? vistiek gi savivaldybės turi turėt kažkokių resursų.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2012 09 25, 15:50)
Vivi, bet gi vasaros sezona sjau baigėsi - gal būstų nuomai atsiras? O kaip su socialiniais būstais? vistiek gi savivaldybės turi turėt kažkokių resursų.

VATAIPVA man pas mama priklauso kazkiek tai kvadratu po tevo mirties. bet nenoriu grustis ant galvos, tai apie socialini ner net kalbu , nes turiu turto bigsmile.gif O pajamos mano isnesa, negaunu as jokiu lengvatu. Palangoj sildymas baisiom kainom, bustu kaip ir atsiranda, bet susimokesi uz siluma ziema po 600, o geguze ate, veja lauk. tai kam lyst 7 menesiam kazkurtai... zodziu praradau visas viltis turet kazka savo ir aplamai pasitvarkyt gyvenima.
negana to, kad ir taip sunku, dar J obstrukcinis bronchitas , arba vienos puses plauciu uzdegimas.. nieko jau nebesakykit.....as jau niekuom nebetikiu.. ir ka as ne taip siame gyvenime darau....
Atsakyti
Vi vi, 4u.gif viską Tu taip darai. Tik greičiausiai J netinka pajūrio klimatas. Gal pagalvokit keist gyvenamąją vietą ir toliau nuo pajūrio išsikelti?
Mano geriausios draugės brolis, kol gyveno Mažeikiuose, turėjo sunkiausią astmą. Sportuoti negalėjo, priepuoliai dažni būdavo. Baigė mokyklą, išvyko į Kauną ir per metus vis retėjo retėjo priepuoliai, kol visai dingo. Pradėjo sportuoti, baseiną lankyti. Bet štai grįžta į Mažeikius ilgesniam laikui ir vėl blogiau pasijunta. Tai gal ir J tas pats būtų? Aš saviškių ligas irgi sieju su vieta, nes stebuklingai pasveiksta ir neserga, kai į LT parvykstam.

Mes su Ieva jau 3 savaites reabilitacijos centro slenkstį minam. Masažai, gimnastika, šildymai, parafinas .... tiesina kojas panelei.

aldyte, nesidomėjai nuotolinio mokymosi LT galimybe Vilniaus Ozo mokykloje?
Atsakyti
Sveikos,

Na ir mums pirmas dantukas klibėt pradėjo biggrin.gif Aš vis pagąsdinu jį, kad nuo saldumynų biggrin.gif . Tik kad jam sako, kad skauda valgyti, negali kietesnio maisto kramtyt. Dabar galvoju, ar reikia nejudinti to dantuko ar kaip tik po truputį klibint, kad iškristų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2012 09 25, 20:21)
Sveikos,

Na ir mums pirmas dantukas klibėt pradėjo biggrin.gif  Aš vis pagąsdinu jį, kad nuo saldumynų biggrin.gif . Tik kad jam sako, kad skauda valgyti, negali kietesnio maisto kramtyt. Dabar galvoju, ar reikia nejudinti to dantuko ar kaip tik po truputį klibint, kad iškristų? g.gif


Nežinau, kaip teisinga, bet mes vežėm Ievą pas dantukų gydytoją, kuri ištraukė abu klibančius dantukus. Ji irgi skundėsi, kad skauda. Bet gydytoja sakė, kad skausmas dėl to, kad naujas dantukas kelią skinasi.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2012 09 25, 22:21)
Nežinau, kaip teisinga, bet mes vežėm Ievą pas dantukų gydytoją, kuri ištraukė abu klibančius dantukus. Ji irgi skundėsi, kad skauda. Bet gydytoja sakė, kad skausmas dėl to, kad naujas dantukas kelią skinasi.


Mums vienas isktrito ir tuoj pasirode naujas. Pries pora savaiciu veiksmas prasidejo. o antras priekinis irgi kliba. Bet as gi kaip visada: leidziu paciam organizmui: viena ismesti, kita - isstumti.

Vakar buvom Ikea. Nugi negaliu atsidziaugti, kad ji bus Lietuvoje. O jei dar su tokiom akcijom... Antradieniais vaikai (iki 12 m) valgo nemokamai smile.gif, zaidimu aikstele - nemokamai...
Atsakyti
aldyt, Ievai už tų 2 klibančių dantukų (tiksliau vos besilaikančių), baltavo naujas dantukas. Man yra buvę, kad senas nekrenta, o naujas jau gerokai išdygęs, tai tiesiai sakau, kad pabijojau pati juos ištraukti, važiavom pas dantukų gydytoją blush2.gif Tikiuosi, kad stos į vietą tas naujai dygstantis dantukas.
Atsakyti
Sveikos,
Šiandien labai nekokia diena, tai nesipasakosiu geriau kol kas. Turiu tik klausimą mūsų visų galų medikei Aldytei - ar įmanomas Laimo ligos alternatyvus gydymas - t.y., ne antibiotikinis? Pati būsiu antrąkart ant to paties grėblio užlipus ir nepatinka man tai, juolab, kad maitinu ir neketinau nustot...
Atsakyti
Vi Vi 4u.gif

dėl dantų: aš liepiu linui klibint liežuviu dantuką. jam jau 2 iškritę. jei neklibinsi, tai nuolatinis gali kreivai išdygt.
Atsakyti