Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos smile.gif
mitas tai ar tiesa, kad HIIT treniruotės kai kada gali būt nesveikos organizmui? g.gif Bet ar galima laikyt valandą Insanity HIIT treniruote- juk jie daro petraukėles? smile.gif Ir aš darau jas kas antrą dieną, tai nemanau, kad turėčiau sau pakenkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 09 04, 18:03)
Sveikos smile.gif
mitas tai ar tiesa, kad HIIT treniruotės kai kada gali būt nesveikos organizmui?  g.gif  Bet ar galima laikyt valandą Insanity HIIT treniruote- juk jie daro petraukėles? smile.gif Ir aš darau jas kas antrą dieną, tai nemanau, kad turėčiau sau pakenkti  g.gif

Insanity tai tikrai HIIT biggrin.gif biggrin.gif HIT galima sakyti is esme yra visos treniruotes...apart ramaus svoriu kilnojimo smile.gif sportas apskritai yra kenkiantis dalykas, kas per daug, ir darant neklausant savo organizmo smile.gif
Esme, ka dpakenkti gali kas diena visa kuna treniruodama su kokia dienos tik petrauka... to nereikia...

Atsakyti
Merginos, gal kas turite issisaugojusios kalanetikos treniruotes filmuka? Nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2012 09 04, 23:06)
Merginos, gal kas turite issisaugojusios kalanetikos treniruotes filmuka? Nerandu  doh.gif

Jei ta su kalanetikos pradininke, tai namie turiu su rusisku vertimu (originalas man labiau patiko). Jei iki velyvo vakaro nerasi, galesiu atsiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
pagaliau BR susirado fainą mergą Šonui į porą smile.gif
http://www.youtube.c...feature=g-all-u

Šiandien planuoju po atostogų grįžti prie BR Zuzanos, ypač MB nekantrauja smile.gif Planuose Rude Boy Workout
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 09 05, 13:47)
Laba,
pagaliau BR susirado fainą mergą Šonui į porą smile.gif
http://www.youtube.c...feature=g-all-u

Šiandien planuoju po atostogų grįžti prie BR Zuzanos, ypač MB nekantrauja smile.gif Planuose Rude Boy Workout

cia jo mergina smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif
Dar neseniai dziaugiausi, kad jokie kaimynai nesiskundzia del triuksmo ar bildejimo, bet va ir sulaukiau pries kelias dienas skambucio i duris. Dabar upa numuse truputi, mano visi megstamiausi pratimai su suoliukais susije... Et.. Nu bet uz menesio kraustausi.. pakentesiu wink.gif
Pasidalinkit kokiais tyliais, bet vistiek sunkiais, cardio pratimais. As kazko labai efektyvaus dar nesugalvojau 4u.gif
Atsakyti
nu ziauru su tais teiginiais...tai kenkia, tai nekenkia. vienur skaitau kad reikia ne siaip pabegineti ar paslidineti bet NORMALIAI sportuoti, kitur - sportas SENDIN moteri.
o ka reiskia isiklausyti i kuna... visai to nesuprantu doh.gif tarkim, atrodo kunas sako ilsetis, o vat pasportavai, neklausei jo, ir ziurek, kaip gerai pasijautei. o kita syk, rodos, nori sportuoti, sportuoji, kita diena - siaubingas sliauzimas. kaip to kuno ismokt klausyt? o jis pats zino ko nori ... man tas visai ima nepatikti.
atvirai tariant, siom dienom mane ima nervas-bandau suderint i 24val valandas du vaikus, du darbus, dar knygos rasyma, ir sporta (be kitu dalyku, aisku, juk egzistuoja ir zmones, draugai ir sov veikla). tai galvoju, jei sportuosiu 3-4kart i savaite, na tris.... ir jei rezultate bus "nieko ispudingo", ar geriau isvis nesportuoti, nes formas, slaunu ranku uzpakalio tai greit atstatau po ilgesnio nesportavimo - jau turiu tame patirties.

dar nustebimas nemalonus kazkoks ax.gif isijungiau bodyrock, galvoju pasportuosiu su zuzana, niekad nesu su ja sportavus, ir sportavau su situo
dripp with sweat
taigi, turejau prakaituoti labai labai, ar kazkas panasaus. ar as jau ipratus prie insanity kruviu, nu nieko nekapsejo man lasai, ciut suprakaitvau blink.gif tai tik susinervinau, nes laiko ir taip neturejau, o norejosi per ta laika ispesti kuo daugiau naudos, tai teko insanity cardio pratimu daryt papildomai...
nepykit, mano nuotaikos nekokios....

Sedidndriuke, norejau paklaust o kiek tau viso uzima tatjanos siuloma trefke? ar visad darai, kaip ji siulo: a. apsilimas, tada b.trefke(kiek ji uzima - 15min?), tada c. cardio, tada d.stretchingas? tikrai turbut 45min viso?

man siaubingas dalykas su tuo stretchingul. reikia ziauriai ir noris tikrai gerai pasimokinti kaip ta daryti, bet stretchingui neskiriu RIMTO DEMESIO, o juk turiu sena menisko trauma nuo 13metu... unsure.gif bet kartais taip dziaugiuos, KAD LAIKO BUVO PASPORTUOTI, tad stretchinga padarau labai trumpa, ziauriai ziauriai trumpa... doh.gif

tai vat.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 05, 22:26)
atvirai tariant, siom dienom mane ima nervas-bandau suderint i 24val valandas du vaikus, du darbus, dar knygos rasyma, ir sporta (be kitu dalyku, aisku, juk egzistuoja ir zmones, draugai ir sov veikla). tai galvoju, jei sportuosiu 3-4kart i savaite, na tris.... ir jei rezultate bus "nieko ispudingo", ar geriau isvis nesportuoti, nes formas, slaunu ranku uzpakalio tai greit atstatau po ilgesnio nesportavimo - jau turiu tame patirties.

Na tikrai tau ne kas pagal rašyseną unsure.gif Laikykis 4u.gif Visiems visko būna, man irgi sunkus laikas, įvykį apturėjau, kurio net tėvams negaliu papasakoti, nes tai tik juos labai išnervintų ir tai regis lyg kažką įtaria blink.gif nors tai neįmanoma, bet jaučiu sapnus sapnavo ar ką... o sportas, kaip tik padeda thumbup.gif Ir tu net negalvok šitaip, užaugs tie vaikai, ne kur dėsis, išeis ir paliks tave storą tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 05, 20:26)

Sedidndriuke, norejau paklaust o kiek tau viso uzima tatjanos siuloma trefke? ar visad darai, kaip ji siulo: a. apsilimas, tada b.trefke(kiek ji uzima - 15min?), tada c. cardio, tada d.stretchingas? tikrai turbut 45min viso?

tai vat.

Labas rytas visoms,
po kaldra guliu siandien smile.gif privalgiau, tuoj pasikavinsiu, kelsiuos ir eisiu i parde varskes ir kalafioro biggrin.gif:D:D ne joke, as rimtai biggrin.gif

Given444, kad sportavai ne pagal Zuzana o pagal LisaMaria smile.gif 12 minuciu? na asiliukams pradejusiems sporta gal ir uztenka tos 12 minuciu, o dabar tai tik apsilimas nebet... Dauguma net ZWOW naudoja tik apsilimui, o trefkes normalias darosi- kas ant ko akcentuoja, kas ka nori siekt...

O sportuoju pagal LF, tai treniruociu ilgumas prie kiekvienos treniruotes parasytas. Buvo vasara trumpesnes, viso kuno daugiau, dabar split'ina: virsus, apacia... Apsilimui darau 8 x 15s/15s taigi 4 min pasokinejimo, o tada pamegau daryti abs challenge su plankais, tai apsyli kaip reikiant (na kokias 6 min trunka tas challenge..bet pilvui kaip gerai tas challenge buvo kad UH! ir toliau tesiu...). Po treniruotes tai jau daznai buna kaiciu koki puoda ar keptuve, tuo paciu prasitampau siek tiek, skaudamesnes vietikes labiausiai, nugara, paskui pasikabinu ant duru ir pakybau taip istempdama visa kuna.... siaip apsilimu ir tampymusi ziauriai nemegstu smile.gif o tu nepsichuok wink.gif kuo daugiau turi veiklos, tuo daugiau ir padarai visko wink.gif sekmes
Atsakyti
Labas rytas,

o man kelios dienos galvoj sukasi pačios sudėluota treniruotė su daug šuoliukų per virvutę biggrin.gif Reiks kokią dieną ją užsirašyti ir išbandyti. O šiaip rezultatai po 7 savaičių susiėmimo matos: -2 kg ir mažesnės apimtys. Apimčių skaičiukų dar neturiu, galvoju rytoj pasimatuoti ir pasižiūrėti, bet jaučiu, kad sumažėjau pagal kelnes ir veidrodi. Tiesa, šį kartą sportavau mažai: tik vandens aerobika, kartą į dvi savaites kas nors iš senojo BR, paskutinias kelias dienas ir lanką suku. Jau dvi savaitės negeriu kavos ir nevalgau saldainių. Kitų saldumynų labai retai, maždaug kartą per savaitę ir nedideliais kiekiais. Tačiau šeštadienį grįžta vyras, tai vėl bus sunku susilaikyti.
Bračka, vakar buvau pas odontologą ir taip nusiminiau, gali būti, kad man vieną protinį dantį reikės traukti, o kitus du operuoti unsure.gif verysad.gif Jau sm prisiskaičiau, kad po tokių operacijų ir traukimų žandai ištinsta ir pora savaičių skauda, tai visą dieną tokia nusiminus buvau. Spalio mėn. sakė pas chirurgą registruotis. Net nežinau kaip bus ištikrųjų, mes bandom gandrus gaudyti, tai įtariu, jei iki to laiko pagautumėm, tai reiks atidėti tas operacijas. g.gif Nors aš nemėgstu atidėlioti, kas susiję su dantimis, kad paskui blogiau nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 09 06, 10:22)
Labas rytas,

o man kelios dienos galvoj sukasi pačios sudėluota treniruotė su daug šuoliukų per virvutę  biggrin.gif Reiks kokią dieną ją užsirašyti ir išbandyti. O šiaip rezultatai po 7 savaičių susiėmimo matos: -2 kg ir mažesnės apimtys. Apimčių skaičiukų dar neturiu, galvoju rytoj pasimatuoti ir pasižiūrėti, bet jaučiu, kad sumažėjau pagal kelnes ir veidrodi. Tiesa, šį kartą sportavau mažai: tik vandens aerobika, kartą į dvi savaites kas nors iš senojo BR, paskutinias kelias dienas ir lanką suku. Jau dvi savaitės negeriu kavos ir nevalgau saldainių. Kitų saldumynų labai retai, maždaug kartą per savaitę ir nedideliais kiekiais. Tačiau šeštadienį grįžta vyras, tai vėl bus sunku susilaikyti.
Bračka, vakar buvau pas odontologą ir taip nusiminiau, gali būti, kad man vieną protinį dantį reikės traukti, o kitus du operuoti  unsure.gif  verysad.gif Jau sm prisiskaičiau, kad po tokių operacijų ir traukimų žandai ištinsta ir pora savaičių skauda, tai visą dieną tokia nusiminus buvau. Spalio mėn. sakė pas chirurgą registruotis. Net nežinau kaip bus ištikrųjų, mes bandom gandrus gaudyti, tai įtariu, jei iki to laiko pagautumėm, tai reiks atidėti tas operacijas. g.gif Nors aš nemėgstu atidėlioti, kas susiję su dantimis, kad paskui blogiau nebūtų.

Operuokis, labai blogi tie dantys, gali sugadinti likusius dantis, iškreipti juos. Gijimas maždaug savaitė, jei ne pats baisiausias atvejis.
Atsakyti