nu ziauru su tais teiginiais...tai kenkia, tai nekenkia. vienur skaitau kad reikia ne siaip pabegineti ar paslidineti bet NORMALIAI sportuoti, kitur - sportas SENDIN moteri.
o ka reiskia isiklausyti i kuna... visai to nesuprantu

tarkim, atrodo kunas sako ilsetis, o vat pasportavai, neklausei jo, ir ziurek, kaip gerai pasijautei. o kita syk, rodos, nori sportuoti, sportuoji, kita diena - siaubingas sliauzimas. kaip to kuno ismokt klausyt? o jis pats zino ko nori ... man tas visai ima nepatikti.
atvirai tariant, siom dienom mane ima nervas-bandau suderint i 24val valandas du vaikus, du darbus, dar knygos rasyma, ir sporta (be kitu dalyku, aisku, juk egzistuoja ir zmones, draugai ir sov veikla). tai galvoju, jei sportuosiu 3-4kart i savaite, na tris.... ir jei rezultate bus "nieko ispudingo", ar geriau isvis nesportuoti, nes formas, slaunu ranku uzpakalio tai greit atstatau po ilgesnio nesportavimo - jau turiu tame patirties.
dar nustebimas nemalonus kazkoks

isijungiau bodyrock, galvoju pasportuosiu su zuzana, niekad nesu su ja sportavus, ir sportavau su situo
dripp with sweattaigi, turejau prakaituoti labai labai, ar kazkas panasaus. ar as jau ipratus prie insanity kruviu, nu nieko nekapsejo man lasai, ciut suprakaitvau

tai tik susinervinau, nes laiko ir taip neturejau, o norejosi per ta laika ispesti kuo daugiau naudos, tai teko insanity cardio pratimu daryt papildomai...
nepykit, mano nuotaikos nekokios....
Sedidndriuke, norejau paklaust o kiek tau viso uzima tatjanos siuloma trefke? ar visad darai, kaip ji siulo: a. apsilimas, tada b.trefke(kiek ji uzima - 15min?), tada c. cardio, tada d.stretchingas? tikrai turbut 45min viso?
man siaubingas dalykas su tuo stretchingul. reikia ziauriai ir noris tikrai gerai pasimokinti kaip ta daryti, bet stretchingui neskiriu RIMTO DEMESIO, o juk turiu sena menisko trauma nuo 13metu...

bet kartais taip dziaugiuos, KAD LAIKO BUVO PASPORTUOTI, tad stretchinga padarau labai trumpa, ziauriai ziauriai trumpa...
tai vat.