Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 09 06, 08:22)
Labas rytas,

o man kelios dienos galvoj sukasi pačios sudėluota treniruotė su daug šuoliukų per virvutę  biggrin.gif Reiks kokią dieną ją užsirašyti ir išbandyti. O šiaip rezultatai po 7 savaičių susiėmimo matos: -2 kg ir mažesnės apimtys. Apimčių skaičiukų dar neturiu, galvoju rytoj pasimatuoti ir pasižiūrėti, bet jaučiu, kad sumažėjau pagal kelnes ir veidrodi. Tiesa, šį kartą sportavau mažai: tik vandens aerobika, kartą į dvi savaites kas nors iš senojo BR, paskutinias kelias dienas ir lanką suku. Jau dvi savaitės negeriu kavos ir nevalgau saldainių. Kitų saldumynų labai retai, maždaug kartą per savaitę ir nedideliais kiekiais. Tačiau šeštadienį grįžta vyras, tai vėl bus sunku susilaikyti.
Bračka, vakar buvau pas odontologą ir taip nusiminiau, gali būti, kad man vieną protinį dantį reikės traukti, o kitus du operuoti  unsure.gif  verysad.gif Jau sm prisiskaičiau, kad po tokių operacijų ir traukimų žandai ištinsta ir pora savaičių skauda, tai visą dieną tokia nusiminus buvau. Spalio mėn. sakė pas chirurgą registruotis. Net nežinau kaip bus ištikrųjų, mes bandom gandrus gaudyti, tai įtariu, jei iki to laiko pagautumėm, tai reiks atidėti tas operacijas. g.gif Nors aš nemėgstu atidėlioti, kas susiję su dantimis, kad paskui blogiau nebūtų.

pfff operuokis, nebijok tik. nėra ko. ir neskaityk nesąmonių... aš nesspėjau išsioperuoti (net neskaudančius, bet išsiimti norėjau) prieš išvykstant į UK, mat reik seimos daktaro poliklinikoj pas dantista lankytis, o ne privaciai, kad siuntima i klinikas operuotis gautum... eh vargo vakariene... o kodel taip norejau, o del to kad drauge viens du taip ir susitvarke... ir nebuvo jokiu kosmaru, viskas gijo sugijo per savaite, be akiu obuoliu isvirtimo nuo istinimu ir panasiai wink.gif narkoze dave, stacionare diena pagulejo, pailsejo ir viskas wink.gif Nesigasdink be reikalo smile.gif manau polipu operavimas - mesu traukimas is gerkles kai tik ala papurskia sysaliuku kazkokiu, skamba daug baisiau wink.gif

O siaip norejau pasakyti, kad saunuole!!! aisku pamatysi skirtuma ant kelniu! jei nepamatysi, n egerai netekai vandens tik organizme, ypac jei mazai gerei h2o smile.gif)

Atsakyti
Protiniai stumia kitus dantis tik iki 21 metų.
Po to gali būdami šalia, tiesiog tirpdyti kito danties šaknį.
Žodžiu, nieko gero.
O gijimas priklauso nuo organizmo.
Man vienas dantis gijo apie mėnesį.
O va pažįstama išoperavo visus 4 protinius ir jau tą pačią savaitę sportavo.
Taip kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

Labas.
Aš čia kaip jaunas mėnulis. Tiesiog darbai nuo rugsėjo. Pavargstu.
Klausimuks - priminkit, į ką maitinantis reikia atsižvelgti, kad svoris augtų.
Čia ne sau, negalvokit. Mano svoris vis dar ten pat. Ir panašu kad nekris.
Rankų raumenys dar labiau išsipūtė doh.gif
Atsakyti
Sedindriuke, sakai - daug veiklos, tai ir padarai daug? yra kitoks posakis: kai griebies visko, nepadarai nieko smile.gif

tai vadinas tu darai cardio pries trefkes. kazkaip maniau kad visad po trefkes - nes ir kitiems akcentuoji, kad trefkes pabaigoje geriausiai dega riebalai darant cardio.

sekmes visoms ir toliau....

p.s. as tai lb nijau irgi issipusti, nes raumneu yr, o poreikis valgyt didziulis, tai bijau kad ant raumenu neuzsidetu kai kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 06, 14:19)
Sedindriuke, sakai - daug veiklos, tai ir padarai daug? yra kitoks posakis: kai griebies visko, nepadarai nieko smile.gif

tai vadinas tu darai cardio pries trefkes. kazkaip maniau kad visad po trefkes - nes ir kitiems akcentuoji, kad trefkes pabaigoje geriausiai dega riebalai darant cardio.

sekmes visoms ir toliau....
p.s. as tai lb nijau irgi issipusti, nes raumneu yr, o poreikis valgyt didziulis, tai bijau kad ant raumenu neuzsidetu kai kas  doh.gif

nelabai supratau is kur traukei kad cardio darau pries trefke. nerasiau taip. apsilima darau pries trefke, o cardio darau po trefkes visada. ir ne kas diena.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 09 06, 12:22)
Protiniai stumia kitus dantis tik iki 21 metų.
Po to gali būdami šalia, tiesiog tirpdyti kito danties šaknį.
Žodžiu, nieko gero.
O gijimas priklauso nuo organizmo.
Man vienas dantis gijo apie mėnesį.
O va pažįstama išoperavo visus 4 protinius ir jau tą pačią savaitę sportavo.
Taip kad viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Labas.
Aš čia kaip jaunas mėnulis. Tiesiog darbai nuo rugsėjo. Pavargstu.
Klausimuks - priminkit, į ką maitinantis reikia atsižvelgti, kad svoris augtų.
Čia ne sau, negalvokit. Mano svoris vis dar ten pat. Ir panašu kad nekris.
Rankų raumenys dar labiau išsipūtė  doh.gif

suvartjamu kcal kiekis turi buti didesnis nei ju iseikvojama smile.gif aisku ne bulkas ir spurgas kirsti o tiesiog didesnes porcijas normalaus maisto valgyti, arba dazniau po daugiau.
Atsakyti
Sveikos sportininkes baigiau 2 savaite INSANITY, sekmadieni laikia maratono 10 km:))) ir ka jus manot plius 1 kg nors maisto daugiau tikrai nevalgiau:)))bet pagugliavau tai taip buna ale, nors vaizdas nera blogas veidrody:))) bet svarstykles nervina mane, buna ir verkt noris, bet tesiu toliau:)))) po kiekvienos treniruotes vel viskas gerai:)))
Atsakyti
QUOTE(myliu-jura @ 2012 09 06, 21:40)
Sveikos sportininkes baigiau 2 savaite INSANITY, sekmadieni laikia maratono 10 km:))) ir ka jus manot plius 1 kg nors maisto daugiau tikrai nevalgiau:)))bet pagugliavau tai taip buna ale, nors vaizdas nera blogas veidrody:))) bet svarstykles nervina mane, buna ir verkt noris, bet tesiu toliau:)))) po kiekvienos treniruotes vel viskas gerai:)))

Man irgi svoris iš pradžių šoktelėjo +3kg. sportuojant taip būna ax.gif Jei Jūsų tikslas sutvirtinti kūną, o ne numesti svorio, meskit lauk tas svarstykles ir nežiūrėkit į jas, svarbiausia, ką rodo veidrodis ir rūbų dydžiai smile.gif
Atsakyti
Sedindriau, esi dariusi Sexy Summer Body Workout? Nu žiauruma, toks vyriškas blink.gif papai nudžiūs biggrin.gif vos įveikėm...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 09 06, 21:00)
Sedindriau, esi dariusi Sexy Summer Body Workout? Nu žiauruma, toks vyriškas blink.gif papai nudžiūs biggrin.gif vos įveikėm...

imesk linka smile.gif

ai darius. radau pati linka. neatsimenu ispudzio biggrin.gif gal patiko biggrin.gif lyg neperseniausiai gal net siemet darius... hmmmm sad.gif(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 rugsėjo 2012 - 08:25
Parsisiunčiau insanity deluxe 8gb.
Bet ten tik video filmukai. Kur galiu rasti kažkokią sistemą, pagal kurią turėčiau sportuoti?
Ar galiu rinktis be kurį video? Ar sportuoti visas dienas per savaitę, išskyrus sekmadienius? Kažkur skaičiau, kad reikia pradėti nuo pirmadienio, nelabai suprantu koks skirtumas g.gif Kur rasti tuos mitybos patarimus?

Gal kas galit padėt? 4u.gif
Atsakyti
Susiraskit paprastą insanity rinkinį (ne deluxe) ten turėtų būti programa ir mitybos gidas, pasirinkit tik juos, o tų video antrąkart nesisiųskit smile.gif

O dėl tos darymo tvarkos, nemanau, kad yra didelis skirtumas, ar darysit nuo pirmadienio, ar nuo trečiadienio, kol bus taisyklingas eiliškumas. Bet nepatariu daryti taip, kad pati renkatės video ir darot ne iš eilės, nebent esate šių dalykų žinovė ir mokate susidaryti treniruotes, kad per savaitę visi raumenys darbo gautų (nes Insanity taip ir sudaryta, kad vieną dieną dirba presas, lavinama pusiausvyra, kitą cardio, trečią jėgos treniruotės ir pan.)
Atsakyti
ačiūūū
Atsakyti
Labas, mergaites,

bandau jungtis, gal kartu bus daugiau motyvacijos smile.gif

siaip kadangi mergaite namie turiu, ne tokia ir maza, bet retai kur palikt turiu, kad i sporta kluba istrukt galeciau, reik grizti prie sporto namie, nes vasara buvau biski apleidus...

siaip sportuodavau pagal JM shreda ir mindavau dviratuka smile.gif dabar noriu kazko naujo, rimto ir rezultatingo smile.gif

siunciuos insanity, bet ta deluxe, bet ziuriu is komentaru nereikejo deluxe, hmm .. na parsisiusiu ziuresim kaip ten kas ar suprasiu kazka g.gif
Atsakyti