Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar rudenį ir žiemą leidžiate sau labiau tingėti sporto srityje? (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 01, 10:04)
Man irgi patinka šiaip atsisėdus iš pradžių pažiūrėti mankštą, kurią reikės daryti  bigsmile.gif
O gal ką nors pasiūlytumėt po Insanity daryti, sėdėti vietoj nenoriu, bet organizmui irgi poilsio reikia po tokių intensyvių 2 mėnesių smile.gif
Buvo kilusi mintis P90x jogą daryti, būtų kaip recovery savaitė, bet ten pusantros valandos, jei neklystu, gal per daug kaip poilsiui  g.gif arba paprasčiausiai reikia univere į sporto salę pavaikščioti gal, biški svorius pakilnoti, net nežinau  unsure.gif

lil'angel, as pradejau nuo Bodyrock pernai, kas diena, visam kunui ir pan...oi kablys buvo, kai rezultatai ryskejo, ko nebuvo nuo vaiksciojimo i gyma biggrin.gif:D bet paskui BR pasisiukslino, ir atradau LovingFit... kur dabar kabina labai labai ir labai protingai, su labai protingu poziuriu i save, sporta, poilsi, nera prikaisiojama, spausk spausk, mesk mesk kilogramus ir panasiai... P90X ir gerai nes ten atskirom kuno dalim, pratimu set'ais, pertraukom, ir jega, bet bandziau koju treniruote, man nepatiko biggrin.gif Gal del to, kad negaliu daryti sporto pasijungus kompa ... as BR deka pripratau daryti treniruociu dienomis skiretingas treniruotes, tai motyvuoja, nes absoliuciai niekada nuobodumo jausmo nera... Kaip kam, zinoma juk. Darau ir senas BR treniruotes, kartoju megstamas.

O klaidingamanyti, kad Insanity svoriui mesti, o p90x raumenims auginti, ir tipo netinka svoriui mesti... vel tie sterotipai.... nenoriu plestis, kad svoris svoriui nelygu, raumens augimas ir nereiskia svorio nemetimo.. nes tai netiesos... svorio treniruotes darant su trupuciu kardio svoris krenta ir figura tvarkos kaip pasiutus smile.gif ir pirmiausia tikri rezultatai nuo mitybos. Abs is made in the kitchen.

P.s. nesu bandzius kitu programu nes neseku programu, as darau workout'us. Nedariau Jillian Michael programos, bet ja merginos ir mego... Nebutina programu sekt, apskritai svarbu judet, i savaite daryti visko: jegos, cardio, relax. smile.gif ir nekist kas papuola po ranka, o geriausia neturet to BET KO po ranka, o turet KAI KA smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus reikia jau pradėti ieškoti, ką veiksiu ateinančia savaitę 4u.gif Peržiūrėjau beachbody visas siūlomas treniruotes, gal kuri užkabins smile.gif

Esu dariusi Jillian 30 days shred prieš keletą metų, bet man ji nuobodi pasirodė, tai nebaigiau g.gif ( tos jos merginos per daug gražiai atrodė, nenatūraliai šypsojosi ir visai neatrodė, kad labai stengtųsi, nervino mane tas biggrin.gif ) Gal todėl Insanity ir patinka tuo, nes matau, kad treneris ir kiti sportuojantys patys žiauriai pavargę, skęstantys prakaite ir retas kuris pajėgia šypsotis matau, kad jiems patiems sunku, nors ir matosi, kad jie sportuojantys visi, o ir tas "push push" patinka arba visokie "you can do this" ir pan. kažkaip smagiau taip sportuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Visas sveikinu su rugsejo 1 d ! smile.gif Na, lil'angel, kaip sekasi sportuoti? Ar pakitimus kunely jauti? blush2.gif
Atsakyti
lil angel, insanity galima koreguotis kaip nori. kaip baigsi pilna programa - o ji sudaryta intensyviam svorio metimui ir formavimui, na kai laukia pliazas, - kjuk toliau nebutina ir nesveika varyti, kaip sako Sedinriuke. ypac intensyvas cardio sendina moteri g.gif
as pvz, insanity, koreguota pagal save, darau ne kas dien, o kai turiu laiko, stengiuos reguliariai ir toliau daryti. tarkim, kai kurie insanity pratimai man negerai - tarkim suoliai auksti sulenktom kojom - nes turi menisko trauma - tai darau vietoj to krabo judesi ar panasiai, - labai gerai slaunims - na reikia proto ir isminties prisitaikyti pagal save, nes daugelis pagal insanity aklai vare, patiria traumu, stuburo ar pan, tad reikia su protu. rase patys uzsienio forumu forumieciai, sportave pagal Shaun T ax.gif

tarkim man lb patinka cardio plius jegos, lieku slapia greitai nuo tokio pratimo: suoliukas i virsu + plius 4-5atsispaudimai, vel suolis i virsu + 4-5atsispaudimai. darau ta kiek pajegiu. darau daugiau nei siulo programa. arba superinis dalykas itupstai. insanity cardio tarkim ju daro du, o as darau 6. (pilnas pratimas atrodo taip: greit begi begi vietoj, ir staiga du itupstai. o as ju padarau 6. ir vel greit begi vietoje, ir vel itupstai. ir darai tol kol dega raumenys kaip reikiant. bet velgi reikia jausti ka sako kunas, kad nesusivaryt sanariu negyvai.) sis pratimas man slaunims super. per vasara slaunys nudailejo nerealiai. kad mano pilvas butu kaip slaunys , ech blush2.gif
zodziu, pilna visokiu variantu. taip pat paziurek kaip Sedrindriuke sako pratimu is lovingfit. com irgi megstu, ir is ZWOW. labai gerai: nuobodulio nera, kaitalioji kasdien.
kaip dazniausiai siuloma: reikia paskirstyti cardio ir jegos treniruotes. tarkim per savaite du cardio ir 4 jegos. arba trys cardio ir trys jegos. , pagal poreiki, ko tau labiau noris. juk tau svorio tikrai nereik mesti.

del saves: sia vasara pamaciau ir as savo abs, nemaniau kad tokie buna biggrin.gif bet gaila, kad vos nukrypimai ir abs'ai slepiasi po lasiakais. eina sau. ir kaip tycxia - as graziausia sau kai nieko aplink ner. biggrin.gif ner kam pasirodyt. o kai suguza zmoniu, kaip tycia, nelb tonuse atrodau. nu zdz. kaip jurgita-d turiu problemu su emoc valgymu, bet dabar tikrai nekemsu kaip ankstyv jaunystej (kas kad begiodavau krosus nuolat). beje, jurgita-d vel tyli, nesirodo. kaip jai idomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 rugsėjo 2012 - 15:31
Given ačiū už patarimus, būtinai jais pasinaudosiu 4u.gif su Insanity tai skaičiau ir aš, kad geriau nejuokauti, todėl kartosiu būtinai padariusi pertrauką smile.gif Svarbu, kad jaučiu savo ribas ir labai stengiausi viską taisyklingai atlikti ir lėtai, kad traumų nepatirčiau (pasisekė tfu tfu tfu). Dabar įsijungus nagrinėju loving fit smile.gif Teisingai sakei, reikia išminties man dar, nesu ilgametė sportininkė, bet tikiuosi su laiku pažinsiu savo kūną ir suprasiu, ko ir kiek jam reikia, o va tada susidėliosiu sau tobulą programą ax.gif
Aš iš vaikystės turiu įsivariusi kompleksą dėl savo kūno (šeimos nariai prie to irgi prisidėjo), tai dabar ir stengiuosi jį padailinti (aišku proto ribose) smile.gif
Kaip tu turi problemų su emociniu valgymu aš turiu problemų su emociniu nevalgymu, jei būna problemų negaliu net žiūrėti į maistą, praktiškai nuo jo bloga darosi, tai net nežinau kas blogiau emocinis valgymas ar emocinis valgymas g.gif greičiausiai abu.

Doviliuks ačiū, tave irgi smile.gif pakitimai tai tikrai jaučiasi, gaila, kad šiandien paskutinė normali mankšta buvo, ryt fit test ir viskas, net liūdna daros, kad jau baigiau verysad.gif nors rezultatais džiaugiuosi thumbup.gif tikiuosi nenusimuilinsi ir pradėsi savo programą pirmadienį biggrin.gif Tik svarbiausia - sportuok atsargiai, traumos gero neduoda doctor.gif
Papildyta:
Given dėl menisko nebebėgioji?
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 01, 15:54)
Given ačiū už patarimus, būtinai jais pasinaudosiu  4u.gif  su Insanity tai skaičiau ir aš, kad geriau nejuokauti, todėl kartosiu būtinai padariusi pertrauką  smile.gif  Svarbu, kad jaučiu savo ribas ir labai stengiausi viską taisyklingai atlikti ir lėtai, kad traumų nepatirčiau (pasisekė tfu tfu tfu). Dabar įsijungus nagrinėju loving fit  smile.gif Teisingai sakei, reikia išminties man dar, nesu ilgametė sportininkė, bet tikiuosi su laiku pažinsiu savo kūną ir suprasiu, ko ir kiek jam reikia, o va tada susidėliosiu sau tobulą programą ax.gif
Aš iš vaikystės turiu įsivariusi kompleksą dėl savo kūno (šeimos nariai prie to irgi prisidėjo), tai dabar ir stengiuosi jį padailinti (aišku proto ribose) smile.gif
Kaip tu turi problemų su emociniu valgymu aš turiu problemų su emociniu nevalgymu, jei būna problemų negaliu net žiūrėti į maistą, praktiškai nuo jo bloga darosi, tai net nežinau kas blogiau emocinis valgymas ar emocinis valgymas  g.gif  greičiausiai abu.

Doviliuks ačiū, tave irgi  smile.gif  pakitimai tai tikrai jaučiasi, gaila, kad šiandien paskutinė normali mankšta buvo, ryt fit test ir viskas, net liūdna daros, kad jau baigiau  verysad.gif  nors rezultatais džiaugiuosi  thumbup.gif  tikiuosi nenusimuilinsi ir pradėsi savo programą pirmadienį  biggrin.gif Tik svarbiausia - sportuok atsargiai, traumos gero neduoda  doctor.gif
Papildyta:
Given dėl menisko nebebėgioji?

Nenusimuilinsiu tikrai biggrin.gif Nekantrauju net,kada galesiu pradeti thumbup.gif Turiu siokiu tokiu problemeliu su sveikata,todel visada sportuodama klausau savo kuno, stengiuosi isspausti maximuma, bet nesusilaukiu,kol juoda akyse pasidaro biggrin.gif Todel pradzioje darysiu pertraukytes savas,veliau dirbsiu kartu su visa grupele smile.gif Labai dziaugiuos,kad Tau pavyko, irodei sau,kokia saunuole esi, sugebejai igauti geresnius rezultatus, reiktu visoms pasimokyti to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 01, 14:54)

lil'angel: http://evilcyber.com...plan-for-women/ puikus planelis, kaip isdelioti treniruotes. Paciai pradziai super. Veliau yra ir advanced level pavyzdys, bet apsieikim kol kas.
Atsakyti
Sveikos,
smagu kai kazkas pasigenda 4u.gif
niekur nedingusi as.Tyliai sau skaitau kas vakara ka priraset,pasidziaugiu jumis ir tiek:) Sekasi man normaliai. Sortuoju sveikatos ir savo malonumui. Su maistu ir savimi kovoju labai sunkiai.. Kartais geriau buna,kartais sunkiau. Na bet bent jau svoris neauga ir laikosi toks pat(kas irgi nemazas pasiekimas).Reikes kuria diena pasisverti,bet man rodos kad nepakito niekas.Va taip ir gyvenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 09 01, 17:39)
Sveikos,
smagu kai kazkas pasigenda 4u.gif
niekur nedingusi as.Tyliai sau skaitau kas vakara ka priraset,pasidziaugiu jumis ir tiek:) Sekasi man normaliai. Sortuoju sveikatos ir savo malonumui. Su maistu ir savimi kovoju labai sunkiai.. Kartais geriau buna,kartais sunkiau. Na bet bent jau svoris neauga ir laikosi toks pat(kas irgi nemazas pasiekimas).Reikes kuria diena pasisverti,bet man rodos kad nepakito niekas.Va taip ir gyvenu 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes, sakykit kas su INSANITY draugaujat parsisiuntus esu delux versija bet neikeru pasakykit treniruote cardio circuit ir polimetric cardio circuit tas pats ar ne nes be polymetric tokios pas mane kaip ir ner????

aciu
Atsakyti
QUOTE(myliu-jura @ 2012 09 02, 10:37)
Sveikos sportininkes, sakykit kas su INSANITY draugaujat parsisiuntus esu delux versija bet neikeru pasakykit treniruote cardio circuit ir polimetric cardio circuit tas pats ar ne nes be polymetric tokios pas mane kaip ir ner????

aciu

Labas rytas, tai yra ta pati treniruotė, tik kažkodėl užrašė nepilnai smile.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti